שלום ,
יש לי אפשרות לקנות את המסך ב5,200 ש"ח כולל אחריות והכל.
רציתי לדעת האם המסך שווה את הסכום ואיך הוא מבחינת מסך?
ישמש בעיקר לצפיה בHOT
(בבקשה לא להמליץ על מסכים אחרים בינתיים )
תודה מראש ושבת שלום,
אלון .
LG 37LC53 - מידע על איכות המסך וכדאיותו ב5,200 ש"ח
הייתי שוקל טוב טוב אם לקנות את המסך.
אני כמוך גם שקלתי אותו כאופציה הנתונים נראים מצויינים, והמוכר במחסני חשמל דחף אותי לכיוונו, ופסל כול מסך אחר שהצעתי מה שהעלה את החשדנות שלי לגבי המסך הזה.
לאחר חיפוש בפורום גיליתי שמסכי הLCD של LG סובלים מזליגת אור ואנשים כתבו על זה פה יותר מדי פעמים כדי שהדבר יחשב למקריות.
עוד מעניין שרק לפני שבועיים המחיר שהוצע לי על המסך הזה בדיוק היה 5800 "מחיר מבצע חסר תקדים!!" כך נאמר לי ועכשיו הוא כבר נמכר במחיר רצפה של 5200.
כנראה שמישהו מנסה להיפטר ממלאים.
אני כמוך גם שקלתי אותו כאופציה הנתונים נראים מצויינים, והמוכר במחסני חשמל דחף אותי לכיוונו, ופסל כול מסך אחר שהצעתי מה שהעלה את החשדנות שלי לגבי המסך הזה.
לאחר חיפוש בפורום גיליתי שמסכי הLCD של LG סובלים מזליגת אור ואנשים כתבו על זה פה יותר מדי פעמים כדי שהדבר יחשב למקריות.
עוד מעניין שרק לפני שבועיים המחיר שהוצע לי על המסך הזה בדיוק היה 5800 "מחיר מבצע חסר תקדים!!" כך נאמר לי ועכשיו הוא כבר נמכר במחיר רצפה של 5200.
כנראה שמישהו מנסה להיפטר ממלאים.
הייתי במחסני חשמל בחולון וראיתי LG.
כל עוד התמונה היתה בהירה היא היתה בסדר גמור.
ברגע שהתמונה נהיתה קצת חשוכה ראיתי זליגת אור סגול בחלק התחתון של המסך בצד ימין.
לקוח אחר שעמד לידי שאל את השאלה הנצחית : "מה ההבדל בין כל הטלוויזיות? כולן נראות לי אותו הדבר" הפניתי את תשומת ליבו לפרט הזה והסתלקתי מיד מהמקום לפני שהמוכר יעשה בי שפטים .. שכן הוא כמעט שכנע את הקונה שזו הטלוויזיה הכי מוצלחת שיש להם....
כל עוד התמונה היתה בהירה היא היתה בסדר גמור.
ברגע שהתמונה נהיתה קצת חשוכה ראיתי זליגת אור סגול בחלק התחתון של המסך בצד ימין.
לקוח אחר שעמד לידי שאל את השאלה הנצחית : "מה ההבדל בין כל הטלוויזיות? כולן נראות לי אותו הדבר" הפניתי את תשומת ליבו לפרט הזה והסתלקתי מיד מהמקום לפני שהמוכר יעשה בי שפטים .. שכן הוא כמעט שכנע את הקונה שזו הטלוויזיה הכי מוצלחת שיש להם....