שאלה בקשר לסוגי ה-100 הרץ השונים ...

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
נדב פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1020
נתן תודות: 46 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #1 

הסבנתי שלמספר חברות (סוני, טושיבה, פנאסוניק...) יש מנגנון 100 הרץ משופר אך גם בשמות שונים, אפשר לפרט את הסוגים השונים המיוחסים לחברות שונות או אפילו יותר טוב לפרט אילו מבין הטלוויזיות המוצעות בשוק הישראלי מכילות את המנגנון המשופר? (טלוויזיות עד 36 אינטש, הרגילות כמובן :-)).

האם לטושיבה 32ZH46 יש 100 הרץ מסוג DFS ? למה אני לא מוצא את הדגם באתר הבית שלהם? האם הדגם בכלל מומלץ?

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78829
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5385 פעמים

שליחה #2 

Ncoder,

קראת את המאמר שלי על 100HZ?

נדב פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

כמובן שקראתי, מהרגע שהוא פורסם ...

שליחה #3 

בעצם השאלות שלי מתייחסות למאמר שלך בקטע של "איזה טלוויזיות מומלץ לקנות" אך אני צריך יותר פירוט בנוגע לזה.
הייתה לי טלוויזיית 100 הרץ כנראה ה"רגילה" (בעצם עדיין יש לי אותה), היא התקלקלה לפני כמה ימים, רואים קווים ב-Edge של דמויות ועצמים בזמן תנועה = תופעת Interlaced, אני חושד שמנגנון ה-100 הרץ התקלקל איכשהוא והוא משבש את סדר השדות ..

בכלל חשבתי על רכישה של LCD או פלזמה 29אינטש אך אני יודע שעוד שנה שנתיים המחירים הולכים ממש לצנוח אז לא שווה לי להשקיע (במיוחד לא בתקציב העלוב שלי=7500 ש"ח=טלוויזיה לא איכותית) אז דיי ירדתי מזה, אני מתמקד כעת בטלוויזיה רגילה 16:9 בגודל של בין 32 ל-36 אינטש גם על מנת להתאים לסרטים וגם על מנת לפצות על שידורי הכבלים ב-4:3 (בהשוואה בין מסך מלא 29 אינטש שזה מה שהיה לי לבין מסך רחב 32-36 אינטש), גם התקציב שלי ירד ל-5000 ש"ח שזה מה שאני מוכן לשלם עבור טלוויזיה שאני לא ממש רוצה (CRT).

boazj
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2374
נתן תודות: 155 פעמים
קיבל תודות: 90 פעמים

מאחר וזה ענין גם אותי, אז קבל

שליחה #4 

http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... le&sid=175

עופר, כלל, הייתי חושב על דרך יותר נוחה למין ולסדר את המאמרים.

כרגע רק חיפוש מאפשר למצוא משהו, וסידור לפי חודשים בטח שלא תורם כלום.

למי שחדש באתר, אלא אם אני מפספס משהו, קשה להבין איפה למצוא מאמרים רלוונטים ומה הם מכילים.

:P לחצנו ביחד,והתשובה שלי כבר לא רלונטית, אבל בתקציב שלך יש טושיבה 34 אינץ יד II לרכישה, תעבור כאן בלוחות ובאתרים נוספים. ראיתי לפחות 3 כאלה וכמובן 50% מעלות טלויזיה חדשה.

נדב פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

boazj בדקתי את הלוחות שיש פה ...

שליחה #5 

3 טלוויזיות מאותו בנאדם, המחיר הוא 6000, אין מצב שאני אזוז אפילו בשקל מהתקציב שקבעתי לטלוויזיה שאני בקושי רוצה.
ואגב אני מעדיף 16:9 אפילו אם זה בלי ה-100 הרץ המשופר.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78829
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5385 פעמים

שליחה #6 

בועז,

לגבי נושא המיונים, יש אפשרויות לקטגוריות (לחץ על האייקון ליד כל סוג מאמר, למשל), אבל יש לנו כ"כ הרבה סוגים של מאמרים - שבעצם אין דרך למיין אותם ועדיין להשאר שפויים.

יתכן וצריך להוסיף עוד קטגוריות, אבל אני מאמין גדול בטכנולוגית החיפוש ואני חושב שעדיף פשוט לחפש כשצריך משהו.

boazj
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2374
נתן תודות: 155 פעמים
קיבל תודות: 90 פעמים

Re: boazj בדקתי את הלוחות שיש פה ...

שליחה #7 

Ncoder כתב:3 טלוויזיות מאותו בנאדם, המחיר הוא 6000, אין מצב שאני אזוז אפילו בשקל מהתקציב שקבעתי לטלוויזיה שאני בקושי רוצה.
ואגב אני מעדיף 16:9 אפילו אם זה בלי ה-100 הרץ המשופר.
...

תסתכל ב Homeless יש שמה נוספים שמוכרים. מאמין שיתפשרו כדי להיפטר ממפלצת כזאת.אי אפשר לקנות פלזמה לסלון,ולהעביר את זה לחדר-השינה
:lol:

16X9 נראה לי יותר בעיה למצוא כי פחות פופולרי.

אני פשוט הסתכלתי קצת בלוחות כי רציתי לקנות 29" יד II, התקציב שלי היה עד 2000. בסוף קניתי היום חדשה וזהו בסכום הזה.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”