ישראל123 כתב: אני חושב שהמקס+הכבל הבאמת איכותי עושים את ההבדל...
זה היה נכון גם במקרה שלי

ישראל123 כתב: אני חושב שהמקס+הכבל הבאמת איכותי עושים את ההבדל...

אל תשכח שהמסך עדיין בהרצה לאחר מכן אני יכייל לו את הצורהmichael123 כתב:ישראל123 כתב: אני חושב שהמקס+הכבל הבאמת איכותי עושים את ההבדל...
זה היה נכון גם במקרה שלי
...

האם חיברת גם את ממיר ה HD בסקארט ובדקת לעומת חיבור הסקארט של ה MAX ?ישראל123 כתב:אז ככה
בחיבור הסקארט רואים הרבה יותר טוב מאשר דרך הHD בשידורים רגילים וזה לאחר כיוון הממיר HD לאוטו (למרות שהמעבר ברוזולוציות מאוד מגניב)
אני חושב שהמקס+הכבל הבאמת איכותי עושים את ההבדל...

אני שאלתי בדיוק את השאלה הזאת את עפר לאור (יש בשרשור אחר פה באתר), והתשובה הייתי חד-משמעית ש-YES MAX מוציא תמונה הרבה יותר טובה גם במקרה זה..(בהשוואה ל-SCART כמובן)Shayosef כתב:האם חיברת גם את ממיר ה HD בסקארט ובדקת לעומת חיבור הסקארט של ה MAX ?ישראל123 כתב:אז ככה
בחיבור הסקארט רואים הרבה יותר טוב מאשר דרך הHD בשידורים רגילים וזה לאחר כיוון הממיר HD לאוטו (למרות שהמעבר ברוזולוציות מאוד מגניב)
אני חושב שהמקס+הכבל הבאמת איכותי עושים את ההבדל......

כן ,כך גם אני חשבתי, כי אני משיג תמונה טובה בהרבה דרך ה HDMI עם ממיר ה HD מאשר ה SCART שלו.michael123 כתב:אני שאלתי בדיוק את השאלה הזאת את עפר לאור (יש בשרשור אחר פה באתר), והתשובה הייתי חד-משמעית ש-YES MAX מוציא תמונה הרבה יותר טובה גם במקרה זה..(בהשוואה ל-SCART כמובן)Shayosef כתב:האם חיברת גם את ממיר ה HD בסקארט ובדקת לעומת חיבור הסקארט של ה MAX ?ישראל123 כתב:אז ככה
אני חושב שהמקס+הכבל הבאמת איכותי עושים את ההבדל.........

הם עשו לי את אותו הדבר עם אחריות ל 5080XA. שלחו תעודה ל 12 חודשים במקום 36.lambda כתב:קיבלתי היום במייל את תעודת האחריות מט.ר. , לתקופה של... 12 חודשים ?!
מה הם עושים צחוק? זה אמור להיות 36 חודשים......
כן זה מוזר העניין הזה, הרי הם בעצמם פירסמו בקול תרועה רמה שהחל מפבואר 08 האחריות עוברת ל3 שנים מלאות.orenfe כתב:הם עשו לי את אותו הדבר עם אחריות ל 5080XA. שלחו תעודה ל 12 חודשים במקום 36.lambda כתב:קיבלתי היום במייל את תעודת האחריות מט.ר. , לתקופה של... 12 חודשים ?!
שלחתי להם מייל חזרה עם בקשה לשנות ל 36. עדיין לא חזרו אלי![]()
ממש ביזיון....

עדיין לא חזרו אלי בנוגע לתעודת האחריותlambda כתב:כן זה מוזר העניין הזה, הרי הם בעצמם פירסמו בקול תרועה רמה שהחל מפבואר 08 האחריות עוברת ל3 שנים מלאות.orenfe כתב:הם עשו לי את אותו הדבר עם אחריות ל 5080XA. שלחו תעודה ל 12 חודשים במקום 36.lambda כתב:קיבלתי היום במייל את תעודת האחריות מט.ר. , לתקופה של... 12 חודשים ?!
שלחתי להם מייל חזרה עם בקשה לשנות ל 36. עדיין לא חזרו אלי![]()
ממש ביזיון....
גם אני מיד שלחתי להם מייל חוזר עם בקשה לתיקון... נראה....

לפני שאתה מתנפל על מישהו בפורום בלי לדעת את העובדות אני מציע שתיקח וליום ותרגע.dts2 כתב:לפני שאתה זורק רפש בעיני אחרים,האחריות של ט.ר היא 36 חודשים אם שמרת את הקופסה יש עליה מדבקה שמצינת את זה,תרגע לא קנית ברחוב...