Shayosef כתב:lambda כתב:המכשיר עצמו יפהפה, זה כבר משהו...
מחובר לממיר הוט עם כבל בשווי 600 שח (supra cables) שהומלץ ע"י אחד הבחורים
של אבי יפה, והתוצאה היא... אפס, מטושטשת משהו במעבר מהטושיבה 29.
חלק מהתחנות רואים רע, ומה שמפריע לי במיוחד הוא הטישטוש בתזוזה
( ?blurr motion ) שבתחנה הצרפתית France2 למשל די מלחיץ.
שאלת תם: זה אמור להיות כך ב SD ?!
אצטרך ללמוד את הכיוונונים האפשריים שדי רבים, ראיתי למשל את אלה של בחור
Bumptious מ AVFORUMS, שהם די שונים ממה שיש לי עכשיו.
אם למישהו יש עצה לשפר את הטשטוש והרעש בתמונה אשמח לשמוע, ודוגמאות כיווני מסך לממיר הוט תומסון רגיל.
תודה

...
קודם כל תתחדש
יש לי את אותו המסך ואני אנסה לעזור לך כיוון שאני רואה שאתה חווה את אותם הדברים שאני חוויתי כאשר קיבלתי אותו לראשונה.
דבר ראשון אני רואה שאתה גולש ב - Pioneer 8G Owners Thread - AVForums אם אתה בודק כיולים של Bumptious - הגורו שלהם
לכן אתה בטח נתקלת בטענה הנכונה שאומרת שמסכים אלו בהתחלה של חייהם סובלים מ JUDDER עצבני (כך גם אצלי היה) וכעבור בערך 200 שעות התמונה "נרגעת" ומשתפרת פלאים. טיפ ראשון זה סובלנות.
דבר שני אני מניח שאתה אתה עדיין לא מבין הרבה מהאפשרויות שיש למסך הזה לכן אתה מרגיש קצת אבוד, יש כאן הסברים לחלק מהאפשרויות של המסך ומה רובם עושים -
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 9%EE%E9%2A
למשל ה DRIVE MODE יכול לעזור לך בהפחתת ה JUDDER אני מניח שאתה עדיין על DM1 נסה לשנות אותו ל DM2.
ה PURECIENEMA רצוי שיהיה כבוי ובכלל ישנם כללי אצבע לשידורי SD במסכים אלו שעם הזמן תראה אם באמת הם מתאימים לעין שלך או לא.
בנושא איכות ערוץ 10 סתם בכדי לסבן את האוזן לקוראים כאן, עברתי מהוט ליס לפני חודשיים ואיכות התמונה גם בערוץ 22 ובפרט בערוץ 10 היתה טובה יותר עם ממיר הדוקסיס מאשר ביס. למרות שיש שיפור מסויים ביס לאחרונה עם ערוצים אלו.
lambda אני כבר כמה חודשים איתה ואיכות התמונה טובה בהרבה מהיום שקיבלתי אותה תודות לזמן שעבר וגם לכך שלמדתי כמעט מה כל דבר עושה ואיך הוא משפיע על איכות התמונה.
דרך אגב רוב הסיכויים ש ב SD איכות התמונה שלה לא תאפיל על ה CRT הישנה שלך...אבל חכה שתתן לה תוכן ב HD...אתה תשכח הכל

...