מתלבט בין דגם lcd לפלאזמה של סמסונג..
שלום לכולם הודעה ראשונה שלי ואני צריך עזרה...
הציעו לי שתי סוגים של טלויזיות אחד lcd ואחד פלאזמה שניהם של סמסונג..
הפלאזמה היא q91 ששמעתי הרבה תגבות טובות מחיר:6600
והlcd הוא r81b ה-40" מחיר:7200
מה דעתכם?
מה כדאי לי יותר?
רציתי פלאזמה כי אנחנו רואים בעיקר yes וקצת סרטים אבל מי שמוכר לי אמר לי שעדיף lcd כי הוא ישאר לי להרבה זמן וגם בפלאזמה יהיה לי הרבה השתקפויות ולא יראו טוב כמו בlcd ובגלל שעוד מעט יהיו שידורי hd אז lcd עדיף.
אשמח לתגובות המלצה תודה!
הציעו לי שתי סוגים של טלויזיות אחד lcd ואחד פלאזמה שניהם של סמסונג..
הפלאזמה היא q91 ששמעתי הרבה תגבות טובות מחיר:6600
והlcd הוא r81b ה-40" מחיר:7200
מה דעתכם?
מה כדאי לי יותר?
רציתי פלאזמה כי אנחנו רואים בעיקר yes וקצת סרטים אבל מי שמוכר לי אמר לי שעדיף lcd כי הוא ישאר לי להרבה זמן וגם בפלאזמה יהיה לי הרבה השתקפויות ולא יראו טוב כמו בlcd ובגלל שעוד מעט יהיו שידורי hd אז lcd עדיף.
אשמח לתגובות המלצה תודה!
לגבי ההשתקפויות,אם יש לך סלון מואר אז זה מפריע.לגבי העיניין שהפלזמה תחזיק פחות זמן זה סתם שטויות.לגבי ה HD גם ב Q9 אתה תראה מעולה.לצרכים שלך עדיפה לך פאלזמה,מה גם שהבנתי שה R81 לא הכי מומלצת לתכני SD. אישית אני מעדיף LCD .
דרך אגב,מה המרחק צפיה שלך?
דרך אגב,מה המרחק צפיה שלך?
זה גם עיניין של טעם אישי.אני מעדיף את התמונה היותר מוארת של ה LCD וגם לא בא לי לשמור על המסך מפני צריבות כל הזמן.
היתה לי פלזמה בהתחלה אבל היא הוחלפה ל LCD כי הסלון שלי מואר מידי ולא יכולתי לסבול את ההשתקפויות ואת התמונה החשוכה של הפלזמה.ואני לא מצטער לרגע.סתם סיקרן אותי מרחק הצפיה,הוא אידיאלי לדעתי לגדלים האלו (40"-42")
היתה לי פלזמה בהתחלה אבל היא הוחלפה ל LCD כי הסלון שלי מואר מידי ולא יכולתי לסבול את ההשתקפויות ואת התמונה החשוכה של הפלזמה.ואני לא מצטער לרגע.סתם סיקרן אותי מרחק הצפיה,הוא אידיאלי לדעתי לגדלים האלו (40"-42")
בתור חסיד LCD דווקא במקרה שלך אכן עדיפה הפלאזמה
לא תתאכזב גם בשידור רגיל (SD) וגם בשידור בהפרדה גבוה (HD)
לא תתאכזב גם בשידור רגיל (SD) וגם בשידור בהפרדה גבוה (HD)