משחקים בHTPC, מישהו ניסה?
דבר ראשון,
המערכת לא כזאת טובה למשחקים כמו שאתה חושב.
ה-2600XT הוא כרטיס סביר, ואולי יחזיק כמה משחקים במצב "שחיק" אבל הוא רחוק מכרטיס משחקים ברמה טובה.
לפני שאתה רוכש בקרים, או דברים מהסוג הזה הייתי ממליץ לך קודם לקבל את המחשב. לנסות עליו כמה משחקים, לראות איך הולך ואז לשקול את הרכישה הבאה.
אם אתה אוהב משחקי מחשב, הייתי ממליץ לך לשדרג את הכרטיס מסך כבר מעכשיו.
תתחדש,
פיטר.
ה-2600XT הוא כרטיס סביר, ואולי יחזיק כמה משחקים במצב "שחיק" אבל הוא רחוק מכרטיס משחקים ברמה טובה.
לפני שאתה רוכש בקרים, או דברים מהסוג הזה הייתי ממליץ לך קודם לקבל את המחשב. לנסות עליו כמה משחקים, לראות איך הולך ואז לשקול את הרכישה הבאה.
תתחדש,
פיטר.
כן אני גיימר כבד,פיטר כתב:דבר ראשון,
תתחדש,
פיטר....
אבל יש לי את המחשב הראשי שיהיה לו משהו כמו 88GT ויהיה את הHTPC עם הHD2600XT
אני עכשיו משתמש בHD2600XT
והוא מריץ לי כמעט הכל על הכי גבוה (אתה יודע, AA מוריד FPS ברמות)
באמת כרטיס מעולה, מהבחינה הזאת אני בכלל לא דואג.
אז מישהו השתמש כבר בבקר למחשב?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
למה אתה מתכוון "בקר למחשב"? אם אתה מתכוון לגיים-פאד, אז יש את האלחוטי של מיקרוסופט שהוא כמו זה של ה-XBOX:
http://www.goldtop.co.il/show_details.a ... &catid=931
פיטר לדעתי פסימי מדי, אבל צודק אם אתה ממש חזק בקטע של משחקים כבדים. לדעתי תתחיל לשחק עם הקונפיגורציה הקיימת, ותמיד תוכל לקנות כרטיס מסך חזק יותר אם לא תהיה מרוצה מהביצועים.
http://www.goldtop.co.il/show_details.a ... &catid=931
פיטר לדעתי פסימי מדי, אבל צודק אם אתה ממש חזק בקטע של משחקים כבדים. לדעתי תתחיל לשחק עם הקונפיגורציה הקיימת, ותמיד תוכל לקנות כרטיס מסך חזק יותר אם לא תהיה מרוצה מהביצועים.
הכרטיס מסך שלך יכול להריץ בלי בעיה משחקים ברמה טובה כיום ובטח גם בעתיד הקרוב, הכל עניין של כמה אתה "מעמיס" עליו. אם אתה מצפה לשחק משחקים כמו Crysis ברזולוציה 1900X1200 ברמת גרפיקה High/Very High אז סביר להניח שהכרטיס לא יסחוב את המשחק. אבל אם אתה מסתפק ברזולוציה של 1280X768 ומטה ברמת גרפיקה Medium אני די בטוח שהכרטיס יתן לך ביצועים טובים.
לגבי הxbox game pad
אני כבר קרוב לחצי שנה נהנה ממנו.
מושלם למשחקים על htpc ממש כמו לשחק בxbox תנסה את assasin creed החדש פשוט תענוג.
לגבי איזה משחקים לשחק תחפש על עטיפת המשחק games for window.
אילו משחקים שהותאמו במיוחד לבקר הזה.
אני כבר קרוב לחצי שנה נהנה ממנו.
מושלם למשחקים על htpc ממש כמו לשחק בxbox תנסה את assasin creed החדש פשוט תענוג.
לגבי איזה משחקים לשחק תחפש על עטיפת המשחק games for window.
אילו משחקים שהותאמו במיוחד לבקר הזה.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
בד"כ מחשב למשחקים ומחשב ל HTPC הם מוצרים שאין בהם הרבה משותף. זה לא שאי אפשר לשחק ב HTPC או שאי אפשר לצפות בסרטים במחשב למשחקים, אבל גם אפשר לצאת לטיול משפחתי של שבת בסמי טריילר.
אצלי לפחות זו לא שאלה של מפרט, כל המחשבים אצלי בבית יכולים לשמש כמכונות משחק או סרטים. אצלי זו שאלה של ישיבה ומיקום המסך. המסך בסלון מותקן כך שהוא בגובה העיניים כשאני שרוע על הספה בחצי שכיבה וזו ממש לא התנוחה המומלצת עבור משחקים.
אצלי לפחות זו לא שאלה של מפרט, כל המחשבים אצלי בבית יכולים לשמש כמכונות משחק או סרטים. אצלי זו שאלה של ישיבה ומיקום המסך. המסך בסלון מותקן כך שהוא בגובה העיניים כשאני שרוע על הספה בחצי שכיבה וזו ממש לא התנוחה המומלצת עבור משחקים.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
הפתרון לסוגייה סבוכה זו - פוף!Catskinner כתב:אצלי זו שאלה של ישיבה ומיקום המסך. המסך בסלון מותקן כך שהוא בגובה העיניים כשאני שרוע על הספה בחצי שכיבה וזו ממש לא התנוחה המומלצת עבור משחקים....
נוח מאוד לישיבה, קל כנוצה, ולכן גם ניתן להזזה ממקום למקום בקלות, אל מול המסך למשל...
יש בארץ פופים מאוד חמודים ובהזמנה אישית של סוג, צבע ודוגמת הבד שאפשר להשיג במחיר של בסביבות 300-400 שקל.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
לא עדיף בוף?pixies כתב:הפתרון לסוגייה סבוכה זו - פוף!Catskinner כתב:אצלי זו שאלה של ישיבה ומיקום המסך. המסך בסלון מותקן כך שהוא בגובה העיניים כשאני שרוע על הספה בחצי שכיבה וזו ממש לא התנוחה המומלצת עבור משחקים....![]()
נוח מאוד לישיבה, קל כנוצה, ולכן גם ניתן להזזה ממקום למקום בקלות, אל מול המסך למשל...
יש בארץ פופים מאוד חמודים ובהזמנה אישית של סוג, צבע ודוגמת הבד שאפשר להשיג במחיר של בסביבות 300-400 שקל....
אני בדיוק במצב שלך.אבל אני א גיימר כבד. המשחקים האחרונים ששיחקתי היו גלגה ואטרי 
קיבלתי את הHTPC לפני כעשרה ימים.
התקנתי וויסטה אולטימייט,עם המדי סנטר שלו.
החלטתי לקפוץ ולעולם המשחקים קצת. ובHTPC ש לי כרטיס ASUS HD3650 512MB
המערכת עם 4GB, מעבד E8400 ודיסק קשיח של 500GB.
קניתי שני בקרים של XBOX 360 לPC אלחוטיים רסיבר שמתחבר לUSB - מספיק רסיבר אחד, הוא תומך עד 4 גיימפדים.
בהתחלה השתגעתי מזה שלא כל המשחקים תומכים בגיימפד אלא יותר בשליטה דרך מקלדת. אבל עזרו לי כאן למצוא ת התוכנה XPADDER www.xpadder.com
בעזרתה מגדירים בשלט לחצנים כמו במקלדת, ואז כל משחק עובד! ממש נפלא!
אפילו ניתן להשתמש בגיימפד בתור עכבר על המסך.
תהנה!
קיבלתי את הHTPC לפני כעשרה ימים.
התקנתי וויסטה אולטימייט,עם המדי סנטר שלו.
החלטתי לקפוץ ולעולם המשחקים קצת. ובHTPC ש לי כרטיס ASUS HD3650 512MB
המערכת עם 4GB, מעבד E8400 ודיסק קשיח של 500GB.
קניתי שני בקרים של XBOX 360 לPC אלחוטיים רסיבר שמתחבר לUSB - מספיק רסיבר אחד, הוא תומך עד 4 גיימפדים.
בהתחלה השתגעתי מזה שלא כל המשחקים תומכים בגיימפד אלא יותר בשליטה דרך מקלדת. אבל עזרו לי כאן למצוא ת התוכנה XPADDER www.xpadder.com
בעזרתה מגדירים בשלט לחצנים כמו במקלדת, ואז כל משחק עובד! ממש נפלא!
אפילו ניתן להשתמש בגיימפד בתור עכבר על המסך.
תהנה!