MGM HD מסוף החודש ב YES
חברת MGM Networks הודיעה על חתימת הסכם להפצת הגירסה בהפרדה גבוהה של ערוץ MGM בחבילת הלווין הישראלית YES . השידורים צפויים להתחיל לקראת סוף החודש ( שי לחג ?...) . לחבילה בהפרדה גבוהה של YES יש כיום אלפים ספורים של מנויים .
הגירסה של The MGM Channel תהפוך בהדרגה לגירסה מקבילה( simulcast ) במתכונת מלאה של הערוץ בהפרדה רגילה . כל הסרטים בערוץ החדש ילוו כתוביות בעברית.
הגירסה של The MGM Channel תהפוך בהדרגה לגירסה מקבילה( simulcast ) במתכונת מלאה של הערוץ בהפרדה רגילה . כל הסרטים בערוץ החדש ילוו כתוביות בעברית.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78804
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
הערכה פרטית שלי - 5000-6000 מנויי YES HD כרגע
לגבי MGM HD, אני אישית לא הייתי מתלהב בשלב הזה יותר מדי - הערוץ צפוי לכלול לא מעט תוכן UPSCALED לפחות בשלב הראשון.
מעניין אם הוא כבר קיבל אישור ממועצת הכבלים והלויין.
לגבי MGM HD, אני אישית לא הייתי מתלהב בשלב הזה יותר מדי - הערוץ צפוי לכלול לא מעט תוכן UPSCALED לפחות בשלב הראשון.
מעניין אם הוא כבר קיבל אישור ממועצת הכבלים והלויין.
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
האם ה-UPSCALED הזה יותר טוב מה-VP20+ABT102 עם ה-feed מ-YESMAX?oferlaor כתב:הערכה פרטית שלי - 5000-6000 מנויי YES HD כרגע
מעניין אם הוא כבר קיבל אישור ממועצת הכבלים והלויין....
- michael123
- חבר מכור קשה

אני ואשתי!shraga007 כתב:גם כן ערוץ.
כמה אנשים בכלל צופים בערוץ הזה בפורמט SD?...
סרטים מאוד איכותיים בזמן האחרון, מה שאני לא יכול להגיד על כל שאר
oferlaor כתב:הערכה פרטית שלי - 5000-6000 מנויי YES HD כרגע
מעניין אם הוא כבר קיבל אישור ממועצת הכבלים והלויין....
קיבל - http://moc.gov.il/sip_storage/FILES/1/1361.pdf
- michael123
- חבר מכור קשה

השאלה באמת האם זה SCALED או REMASTEREDzovirax כתב:תמיד אתה שלילי בנוגע ל HD של יס.gameboy כתב:זה רק מסביר מה מצב תכני HD של יסshraga007 כתב:גם כן ערוץ.
כמה אנשים בכלל צופים בערוץ הזה בפורמט SD?.........
ומה שווה ה-SCALED הזה
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78804
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
אני חושש להעריך כי איכות שידורי הנסיון לא בהכרח משקפים את האיכות הסופית.
אז נמתין בסבלנות להשקה
אז נמתין בסבלנות להשקה
- ride
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6602
- שם מלא: יניב דיין
- נתן תודות: 238 פעמים
- קיבל תודות: 500 פעמים
- יצירת קשר:
למרות שכמות התכנים עדיין איינה מספקת, כל חבר שלי שראה כדורגל ב HD, הזמין את הממיר, ובמדובר בכעשרה חברה. אני מניח שאפקט ה WOW עושה את שלו, והם עומדים ביעדים שהם הציבו לעצמם מבחינת כמות המנויים עד סוף 2008. אני מקווה שהם ישכילו להוסיף ערוץ שישדר את האולימפיאדה ב HDאני לא יודע כמה מנויים יש להם אבל אבי המתין מעל שבועיים להתקנה...
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
אני פשוט מתקשה לעכל את כמות האנשים שמזמינים את ערוץ 5 HD.
העלות של הערוץ אם אתה מנוי על LIVE ו-GOLD הוא 15 שקלים בתוספת ל-39.90 על ה-HD ואם אתה לא מנוי על LIVE ו-GOLD המחיר הוא 35 שקלים שערוריתיים.
וכל זה עבור 3-4 שידורים ישירים בחודש?
למרות שאני יכול בקלות להרשות לעצמי לרכוש את הערוצים אני מוצא שזה פשוט "שוד לאור יום".
אבל אולי זה רק אני
לא פלא שכל חרם צרכני בארץ שלנו נכשל והמגמה של תוספות תשלום נהייתה ממש מודה.
העלות של הערוץ אם אתה מנוי על LIVE ו-GOLD הוא 15 שקלים בתוספת ל-39.90 על ה-HD ואם אתה לא מנוי על LIVE ו-GOLD המחיר הוא 35 שקלים שערוריתיים.
וכל זה עבור 3-4 שידורים ישירים בחודש?
למרות שאני יכול בקלות להרשות לעצמי לרכוש את הערוצים אני מוצא שזה פשוט "שוד לאור יום".
אבל אולי זה רק אני
לא פלא שכל חרם צרכני בארץ שלנו נכשל והמגמה של תוספות תשלום נהייתה ממש מודה.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
מה לגבי הוט ? האם ערוץ זה ישודר בעתיד גם אצלם ??
RIDE - לגבי האולימפיאדה - ערוץ יורוספורט HD חתם הסכם עם חברת הוט והוא אמור לשדר תכנים מהאולימפיאדה 24 שעות ביממה באיכות HD בקיץ.
RIDE - לגבי האולימפיאדה - ערוץ יורוספורט HD חתם הסכם עם חברת הוט והוא אמור לשדר תכנים מהאולימפיאדה 24 שעות ביממה באיכות HD בקיץ.