עזרה בקניית מערכת

איך משהו עובד? למה זה ככה?
שלח תגובה
mnhm פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 6
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום
אני אוהב לקרוא מאמרים על אודיו אהבתי את המאמרים אצלכם בפינה נושאים מובילים
יש לי כמה מערכות בבית קניתי ואני לא מרוצה מהם ארשום בקצרה (מערכת סוני rg220
מערכת סוני cmteh10 מגבר hitachi sr304 מגבר kenwood v5090 רמקולים westra allergo f רמקולים bose 141 רמקולים jbl tlx 2 אפילו חיברתי רמקולים של jbl e60 שמשבחים אותם בזאפ והצליל במוזיקה נשמע עמום
אני ואחותי קנינו רמקולים למחשב crativ sbs 370 הגיוני שבאחד שומעים טוב ובשני שומעים פחות טוב יש לי גם atp 3 של altec lansing לגבי 2 הדגמים האחרונים יחסית למחיר הם נשמעים טוב אבל אני מחפש משהו יותר איכותי )
היום הייתי בתחנה מרכזית החדשה תל אביב ושמעתי מוזיקה מאחת החנויות המוזיקה נשמעת טוב
ומערכת מורכבת ממגבר prosound (נשמע טוב למרות שבביקורות על מגברים של prosond באנטרנט יש הרבה בקורות שליליות)ו dvd ורמקולים של sony (יש אותם בהרבה חנויות אני לא יודע בדיוק את הדגם אבל רשום עליהם בחזית b&w או bnr ניסיתי לברר עליהם באינטרנט או בזאפ אך אני לא יודע למה לא מוכרים אותם הרי הם לפי דעתי נשמעים טוב הם דומים בגודל לרצפתיים אבל קצת יותר נמוכים ) בחנות לייד הייתה אותה מערכת (dvd לא זוכר את הדגם אולי nad מגבר prosund ורמקולים sony )והיא נשמעה פחות טוב כשהמוכר הגביה הטויטרים נשמעו קצת צעקניים והבס לפי דעתי מודגש מידי ואילו בחנות השנייה המערכת נשמעה טוב גם שהגביהו את הווליום
השאלה שלי אם כדאי לי לקנות את המערכת שהציעו לי (המגבר והdvd ישנים והרמקולים
חדשים מקרטון) ב1700 ש"ח או לא אני שומע סגנון מזרחית והגודל של החדר 18 מ"ר
אני מעוניין לשמוע שירים ב mp3 דרך המחשב קניתי כרטיס קול cretiv sound blaster audigy ו - live 5 האם זה ישמע איכותי
בנוסף רצוני לשאול שתי שאלות אחרונות אם מישהוא יודע מדועחלק מהמערכות של סוני החדשות החלקים שלהם איכותיים אך השמיעה שלהם ירודה אפילו ביחס לחברות פשוטות יותר ולא מוכרות לעומת זאת מערכות של סוני הישנות לפני 20 שנה נשמעות איכותיות בהרבה
לא נראה לי שזה מוצר מדבקה
לגבי המערכות שייש לי בבית הם נשמעים לא טוב במוזיקה בגלל המקור או המגבר או הרמקולים או הקבלים (את מה אני צריך להחליף במערכת) או שזה הכל ביחד.
בתודה רבה מראש מנחם

שלח תגובה

חזור אל “שאלות בנושאים טכניים”