TA 10.1 או NAD ישן לחדר השינה
- nirses
- חבר ותיק

- תגובות: 1143
- שם מלא: ניר שמשון
- נתן תודות: 91 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
אין ספק - הווינטג' יהיה יותר טוב . אם אתה רוצה מגבר ווינטג' משובח קבל לינק : www.hometheater.co.il/modules.php?name= ... _ads=27733 אני יודע שהוא מעולה כי הוא היה שלי בעבר ... מומלץ מאוד .yairf כתב:Vintage, ולו רק בשביל הרומנטיקה...
לו הייתי רוטשילד ...
ה-TA10.1 נהדר (יש לי שניים כאלה) ובחלל קטן עד בינוני הוא מומלץ מאד. כמובן שהוא זקוק לרמקולים נצילים יחסית.
כעת, אם הרמקולים מאד בהירים - הייתי הולך על מגבר עם צליל חם יותר - אחרת ה-TA10.1 הוא תענוג קומפקטי ונוח.
כעת, אם הרמקולים מאד בהירים - הייתי הולך על מגבר עם צליל חם יותר - אחרת ה-TA10.1 הוא תענוג קומפקטי ונוח.
המגבר במודעה למכירה זה Rotel RX-845 אחלה מגבר שבעולם,לי יש כזה מגבר גם סאונד מצוין וגם חזק,מומלץ מאד.nirses כתב:אין ספק - הווינטג' יהיה יותר טוב . אם אתה רוצה מגבר ווינטג' משובח קבל לינק : www.hometheater.co.il/modules.php?name= ... _ads=27733 אני יודע שהוא מעולה כי הוא היה שלי בעבר ... מומלץ מאוד .yairf כתב:Vintage, ולו רק בשביל הרומנטיקה......
- nirses
- חבר ותיק

ה - RX845 של רוטל הוא רסיבר קטן מימדים , שחור, מאוד לא בולט בצורתו ( אבל כן באיכות הצליל שלו ) ולא "מפלצת ווינטג' "bitfield כתב:לא בטוח שכל בת זוג תפרש מפלצת ווינטג' כמחווה רומנטית. רבות יעדיפו קומפקטיות.
TA10.1 + SB3 נותנים פתרון קומפקטי (ומאיר בכחול...)...
לו הייתי רוטשילד ...
-
gab
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 427
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
וינטאג' או דיגיטאלי לח. שינה
תודה על התגובות
אגב יש לי גם NAD וגם SANSUI INTAGRATED מעולים והשאלה עולה מתוך אהבת הגדג'טים ורצון לגוון. נראה לי ששווה להביא אחד כזה מחו"ל ואם לא ישמש בחדר שינה בטח ישמש במרפאה להנעמת הזמן שלי ושל המטופלים.
אגב יש לי גם NAD וגם SANSUI INTAGRATED מעולים והשאלה עולה מתוך אהבת הגדג'טים ורצון לגוון. נראה לי ששווה להביא אחד כזה מחו"ל ואם לא ישמש בחדר שינה בטח ישמש במרפאה להנעמת הזמן שלי ושל המטופלים.
-
gab
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 427
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
אפרופו ROTEL 845. כל פעם שיש מודעה על אחד כזה למכירה ולאחרונה ראיתי גם 850 למכירה אני בקושי עומד בפיתוי. אבל כמו שאמרתם... הבוס עלול להתעצבן למראה הערמה הגדלה של מציאס ישנים בבית שעונים לשם מגבר...
נראה לכם שישמע טוב יותר מנאד או סנסוי?
נראה לכם שישמע טוב יותר מנאד או סנסוי?
- nirses
- חבר ותיק

ישמע לחלוטין יותר טוב מכל סנסוי ברמות המחיר של עד 500 שח' . לגבי הנאד - ענין של טעם אישי . אני מעדיף את הרוטל .gab כתב: נראה לכם שישמע טוב יותר מנאד או סנסוי?...
לו הייתי רוטשילד ...
- Kosh
- גורו וינטאג'

- תגובות: 4069
- נתן תודות: 339 פעמים
- קיבל תודות: 366 פעמים
ה-845/850 וכל הסידרה הזאת של המגברים והרסיברים שלהם נשמעות נפלא.חיצונית
הם לא נראים מרשימים,הם בצבע שחור ומעט כפתורים,אבל הסאונד-נהדר.אם מחפשים "לוק"
יותר וינטג'י אפשר לנסות איזה מרנץ או סאנסוי,אבל לא להתחיל ישר מ-2275,הוא בהמה
גדולה וכבדה מאוד,והרבה "הנהלות" לא ירצו כזה בבית.אולי מרנץ טן יותר כמו 2225/2226/2230 יתאים יותר.מבחינת הסאונד עצמו-אני מעדיף את רוטל וסאנסוי על פני מרנץ.
הם לא נראים מרשימים,הם בצבע שחור ומעט כפתורים,אבל הסאונד-נהדר.אם מחפשים "לוק"
יותר וינטג'י אפשר לנסות איזה מרנץ או סאנסוי,אבל לא להתחיל ישר מ-2275,הוא בהמה
גדולה וכבדה מאוד,והרבה "הנהלות" לא ירצו כזה בבית.אולי מרנץ טן יותר כמו 2225/2226/2230 יתאים יותר.מבחינת הסאונד עצמו-אני מעדיף את רוטל וסאנסוי על פני מרנץ.