לאחר קראת שירשורים "שקטה" במשך מספר שבועות אני משתף אתכם בהתלבטותי לגבי "מקור מדיה" שיזין את ה פיליפס החדשה שלי:
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=594684
להלן רשימת העדיפויות והצרכים שלי מהחשוב לפחות חשוב(תקציב לא רלוונטי)
1.יכולת הקלטה "פשוטה" מטלויזיה-ממיר הוט (סדרות סרטים תוכניות ערוץ 2,10 EXTRA HOT)
2."ניגון" פורמטי HD ,כמו גם רצוי שניתן יהיה לנגן ב STREAMING דרך USB (חיבור ישיר או אלחוטיWI FI 1GLAN).יכולת העברת תכנים מהמחשב\ים (הורדות מיוזנט?) HD ו-SD ע"י דיסק חיצוני ו\או ע"י רשת ביתית אלחוטית קיימת (מאובטחת WPA) אשר נמצאים בחדרי הבית אל הטלויזיה בסלון.
3.משחקים בסלון בעדיפות אחרונה-עקב העובדה שהתרגלתי לשחק במחשב (ASUS P5WDH DELUX,CORE 2 E6600 NVIDIA8800GTX,DELLWFP2407) וזה מספק אותי כרגע מה גם שאינני "גיימר" כזה גדול(זמן..זמן...).
האמצעים שניבחנו על ידי לצורך העניין:
1.DVD מדגם פיוניר 555HS מקליט עם הרדיסק 160GB (הילה את שם??
2.HMR700(מתי כבר הסקירה בעיברית
הבנתי שלא ניתן להעביר תכני HD באלחוט למרות שהאופציה האלחוטית קיימת כבר ב700-(אין מצב שאעביר כבל חוטי מהחדרים לסלון זה כלל לא בא בחשבון)
3.PS3 -גם מחשב גם נגן בלו ריי(מפתה) גם HDD מובנה (האם ניתן להקליט מכבלים?) גם נגן DVD גם קונסולה(משחקים יקרים מידי ולא ממש לטעמי כגון מרוצי מכוניות בלה...בלה... בלה) גם BROWSER(טוב רק להורדות משחקים?) גם כרטיס רשת אלחוטי(האם תומך ברשת מאובטחת?)
HTPC-נראית לי אופציה פחות מועדפת עקב חסרונות כגון התעסקות יתר בקינפוג,מחיר יקר ו"רעש של מחשב" בסלון(לא נראה לי שימצא חן בעיני אישתי) כמו כן זו האופציה היקרה והמסובכת ביותר(אני מעונין באופציה הפשוטה ביותר לתיפעול-אישתי "טכנופובית")
לפי מה שראיתי כאן בפורום הנהדר והמחכים הזה נושאים אלו הוזכרו במידה כזו או אחרת
אך אשמח אם תשלימו פרטים חסרים ותעזרו לי להתמקד על מנת להגיע להחלטה(אולי אף לגבי שני מכשירים)
מצפה לתגובתכם.
תודה
ניצן