מבקש המלצה לחנות (מצורפות חוויות מ-2 חנויות שכבר הייתי בהן)
שלום,
אני מחפש טלויזית LCD. הכיוון הכללי זה או סוני 40D3550 או פיליפס 42PFL7962.
הכיוון הזה התקבל בעיקר מקריאה עליהן ועוד לא ראיתי אותן בעיניים.
הייתי היום בשתי חנויות מתמחות ששמם מוזכר כאן המון בפורום. העולם הדיגיטלי וארמגדון.
בעולם הדיגיטלי קיבלתי שירות מדהים. על אף שאמרתי מראש למוכר שאני לא בא לקנות אלא רק להתרשם, הוא היה סבלני וישב איתי על כל הדגמים ועבר איתי בין פורמטי השידור כדי להתרשם בעיניים. לצערי לא מצאתי שם דגם מתאים כי כמו שאמרתי אני יותר בכיוון ה-LCD והוא מוכר בעיקר פלזמות. אבל למי שמחפש פלזמה, ממליץ בחום לבקר שם.
עברתי לארמגדון ושם קיבלתי שירות זוועה. במקום לתת שירות, המוכר היה עסוק יותר בלתקוף אותי בתור קונה שבא להתרשם ולא לקנות על המקום. בנוסף תפסתי אותו בשקרים וחצאי אמיתות מכאן ועד הודעה חדשה, שנועדו רק לשכנע אותי לקנות. הופתעתי מאוד. כאן בפורום ראיתי הפניות חמות לשם. אולי נפלתי על מוכר רע או שהם היו במצב רוח לא מתאים. אף על פי ששירות כמו שקיבלתי היום מצביע יותר על בעיה כללית מאשר מקרה חד פעמי.
החנות אגב היתה ריקה ובהחלט לא מדובר במקרה של מוכר שהיה עסוק מדי או משהו כזה.
את הסיפור המלא לגבי החוויה בחנות אני לא אשפוך כאן כי זה כבר ימלא דפים שלמים. זו לא המטרה כאן. אם תתעקשו אני אפרט עוד כמה הערות מגעילות שהמוכר הספיק לזרוק לעברי בזמן שהותי שם.
בכל מקרה, מחפש חנות מתמחה שבתקווה יש בה גם את הדגמים הנ"ל להתרשם.
ושתתן רושם מספיק טוב כדי גם לקנות ממנה. בבקשה המלצות על חנויות עם מוכרים סבלניים אשר יש להם כח ורצון ורואים שהם אוהבים את מה שהם מוכרים ולא שם רק כדי לעשות עליך עסקה.
אם מישהו יכול להגיד מה כדאי לדעתו לבחור בין שני הדגמים הנ"ל אני גם אשמח.
אני מחפש טלויזית LCD. הכיוון הכללי זה או סוני 40D3550 או פיליפס 42PFL7962.
הכיוון הזה התקבל בעיקר מקריאה עליהן ועוד לא ראיתי אותן בעיניים.
הייתי היום בשתי חנויות מתמחות ששמם מוזכר כאן המון בפורום. העולם הדיגיטלי וארמגדון.
בעולם הדיגיטלי קיבלתי שירות מדהים. על אף שאמרתי מראש למוכר שאני לא בא לקנות אלא רק להתרשם, הוא היה סבלני וישב איתי על כל הדגמים ועבר איתי בין פורמטי השידור כדי להתרשם בעיניים. לצערי לא מצאתי שם דגם מתאים כי כמו שאמרתי אני יותר בכיוון ה-LCD והוא מוכר בעיקר פלזמות. אבל למי שמחפש פלזמה, ממליץ בחום לבקר שם.
עברתי לארמגדון ושם קיבלתי שירות זוועה. במקום לתת שירות, המוכר היה עסוק יותר בלתקוף אותי בתור קונה שבא להתרשם ולא לקנות על המקום. בנוסף תפסתי אותו בשקרים וחצאי אמיתות מכאן ועד הודעה חדשה, שנועדו רק לשכנע אותי לקנות. הופתעתי מאוד. כאן בפורום ראיתי הפניות חמות לשם. אולי נפלתי על מוכר רע או שהם היו במצב רוח לא מתאים. אף על פי ששירות כמו שקיבלתי היום מצביע יותר על בעיה כללית מאשר מקרה חד פעמי.
החנות אגב היתה ריקה ובהחלט לא מדובר במקרה של מוכר שהיה עסוק מדי או משהו כזה.
את הסיפור המלא לגבי החוויה בחנות אני לא אשפוך כאן כי זה כבר ימלא דפים שלמים. זו לא המטרה כאן. אם תתעקשו אני אפרט עוד כמה הערות מגעילות שהמוכר הספיק לזרוק לעברי בזמן שהותי שם.
בכל מקרה, מחפש חנות מתמחה שבתקווה יש בה גם את הדגמים הנ"ל להתרשם.
ושתתן רושם מספיק טוב כדי גם לקנות ממנה. בבקשה המלצות על חנויות עם מוכרים סבלניים אשר יש להם כח ורצון ורואים שהם אוהבים את מה שהם מוכרים ולא שם רק כדי לעשות עליך עסקה.
אם מישהו יכול להגיד מה כדאי לדעתו לבחור בין שני הדגמים הנ"ל אני גם אשמח.
זה שבאים לשם המון אנשים זה רק אומר
דבר אחד שהם באמת טובים.וכל אחד שמגיע
לשם מקבל יחס אישי הכי טוב שיש.
אני באופן אישי לא האמנתי שקיים
מישהו כמו משה בעל הבית ,עד שלא
הכרתי אותו לא יודעים מה שירות
ומקצועיות ואמינות.
בתחום הזה יש אוליי כמה
שהם הגונים אבל ממש מעט מאד.
דבר אחד שהם באמת טובים.וכל אחד שמגיע
לשם מקבל יחס אישי הכי טוב שיש.
אני באופן אישי לא האמנתי שקיים
מישהו כמו משה בעל הבית ,עד שלא
הכרתי אותו לא יודעים מה שירות
ומקצועיות ואמינות.
בתחום הזה יש אוליי כמה
שהם הגונים אבל ממש מעט מאד.
קניתי בפיוז את הרמקולים שלי לפני 9 חודשים. ואין ספק, יחס מהטובים שקיבלתי.
המוכר שם ישב איתי שעה וחצי ביום שישי עמוס במיוחד ועבר איתי רמקול רמקול, הסביר לי את היתרונות והחסרונות של כל אחד. השמיע לי את האחד לעומת השני ועזר לי להתמקד ברמקולים המדוייקים שאני מחפש.
באתי אליהם רק להתרשם מרמקולים, יצאתי עם הרמקולים וגם עם רסיבר בסופו של דבר. וכל פעם שאני מקשיב לרמקולים, אני נזכר בחווית הקניה הנהדרת ונהנה מהם עוד יותר.
לצערי הסתכלתי באתר של פיוז ולא ראיתי מבחר גדול של טלויזיות באתר. מה שמעיד שבחנות יהיו אפילו פחות.
עדכון לגבי ארמגדון: בגלל ההרגשה המאוד לא נעימה שיצאתי מהם אתמול, התקשרתי להתלונן. דיברתי עם זוהר, מנהל החנות (שלא היה המוכר הבעייתי בפעם הקודמת), וקיבלתי התנצלות מאוד יפה וחמה. ביקש יפה מאוד להגיע אליהם בשנית ולקבל את תשומת הלב המתאימה.
שוקל באמת לחזור לשם ולדבר איתו. בינתיים הצטרף אלי גיסי שרוצה לקנות איתי ויש עוד כמה אנשים שמתעניינים לקנות יחד איתי.
בכל מקרה, נתתם לי כאן מספיק אפשרויות. שלא להזכיר גם את האפשרות לבקר בתערוכה בשבוע הבא.
תודה רבה
המוכר שם ישב איתי שעה וחצי ביום שישי עמוס במיוחד ועבר איתי רמקול רמקול, הסביר לי את היתרונות והחסרונות של כל אחד. השמיע לי את האחד לעומת השני ועזר לי להתמקד ברמקולים המדוייקים שאני מחפש.
באתי אליהם רק להתרשם מרמקולים, יצאתי עם הרמקולים וגם עם רסיבר בסופו של דבר. וכל פעם שאני מקשיב לרמקולים, אני נזכר בחווית הקניה הנהדרת ונהנה מהם עוד יותר.
לצערי הסתכלתי באתר של פיוז ולא ראיתי מבחר גדול של טלויזיות באתר. מה שמעיד שבחנות יהיו אפילו פחות.
עדכון לגבי ארמגדון: בגלל ההרגשה המאוד לא נעימה שיצאתי מהם אתמול, התקשרתי להתלונן. דיברתי עם זוהר, מנהל החנות (שלא היה המוכר הבעייתי בפעם הקודמת), וקיבלתי התנצלות מאוד יפה וחמה. ביקש יפה מאוד להגיע אליהם בשנית ולקבל את תשומת הלב המתאימה.
שוקל באמת לחזור לשם ולדבר איתו. בינתיים הצטרף אלי גיסי שרוצה לקנות איתי ויש עוד כמה אנשים שמתעניינים לקנות יחד איתי.
בכל מקרה, נתתם לי כאן מספיק אפשרויות. שלא להזכיר גם את האפשרות לבקר בתערוכה בשבוע הבא.
תודה רבה
לגבי ארמגדון
אני רכשתי שם אתמול מסך פלאזמה Q91 וקבלתי אחלה של שירות תוך דקות סידרו לי מתקין
לשעות הערב (הקניה נעשתה בשעה 17:00)הוא אומנם איחר קצת אבל הגיע וקבלתי התקנה סופר מקצועית.אני מאוד מרוצה מהתוצאה יחס טוב שירות אמין ומקצועיות בהתקנה
אני ממליץ בחום ויש גם מחירים טובים
אני רכשתי שם אתמול מסך פלאזמה Q91 וקבלתי אחלה של שירות תוך דקות סידרו לי מתקין
לשעות הערב (הקניה נעשתה בשעה 17:00)הוא אומנם איחר קצת אבל הגיע וקבלתי התקנה סופר מקצועית.אני מאוד מרוצה מהתוצאה יחס טוב שירות אמין ומקצועיות בהתקנה
אני ממליץ בחום ויש גם מחירים טובים
גם אני מתלבט לגבי ה 7962, האמת שאני די סגור על הדגם הזה אבל נראה לי שאני
אחכה לתערוכה בשבוע הבא לפני שאני קונה,כדי לראות שלא יוצא דגם שמחליף אותו בשבועות הקרובים.
בכל מקרה אשמח אם תעדכן לגבי ההתרשמות שלך מהמסך כשתבחן אותו בחנות.
אחכה לתערוכה בשבוע הבא לפני שאני קונה,כדי לראות שלא יוצא דגם שמחליף אותו בשבועות הקרובים.
בכל מקרה אשמח אם תעדכן לגבי ההתרשמות שלך מהמסך כשתבחן אותו בחנות.
נערך לאחרונה על ידי guy11 ב 09/04/2008 13:08, נערך פעם 1 בסך הכל.
- efib
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 12395
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
Spook כתב:קניתי בפיוז את הרמקולים שלי לפני 9 חודשים. ואין ספק, יחס מהטובים שקיבלתי....
שווה שיחה ליגאל או ניסן.Spook כתב: לצערי הסתכלתי באתר של פיוז ולא ראיתי מבחר גדול של טלויזיות באתר. מה שמעיד שבחנות יהיו אפילו פחות....
בעיני זה פחות יפהSpook כתב: עדכון לגבי ארמגדון: בגלל ההרגשה המאוד לא נעימה שיצאתי מהם אתמול, התקשרתי להתלונן. דיברתי עם זוהר, מנהל החנות (שלא היה המוכר הבעייתי בפעם הקודמת), וקיבלתי התנצלות מאוד יפה וחמה. ביקש יפה מאוד להגיע אליהם בשנית ולקבל את תשומת הלב המתאימה.
תודה רבה...
שוב רק אם "דופקים על השולחן" מקבלים משהו.
תתחדשו ותהנו !
פאשיסטים
פאשיסטים
הסיפור הסתיים.
אחרי סקר של כמה מהחנויות שצויינו כאן, הגעתי בחזרה לארמגדון. קיבלתי שירות מאוד יפה מזוהר. היה שם גם במקרה הסוכן של ישפאר ונתן לי פירוט מאוד מקיף על הטלויזיות של סוני שהתלבטתי בינהן. קניתי מהם את ה-40D3550 במחיר טוב מאוד עם PS3.
אחרי סקר של כמה מהחנויות שצויינו כאן, הגעתי בחזרה לארמגדון. קיבלתי שירות מאוד יפה מזוהר. היה שם גם במקרה הסוכן של ישפאר ונתן לי פירוט מאוד מקיף על הטלויזיות של סוני שהתלבטתי בינהן. קניתי מהם את ה-40D3550 במחיר טוב מאוד עם PS3.
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
תתחדש!
בחירה מעולה
בחירה מעולה
סיפור מתח של ממש.
גם אני ביקרתי באמגדון. המוכרים היו אדיבים אבל התצוגה לא היתה מרשימה ... לדעתי.
spook תוכל לשתף אותנו בסיבות שהביאו אותך לרכוש דווקא את ה- 40D3550?
אני מחפש טלוויזיה שתוכל להתמודד עם שידורי "הוט" בעיקר. חשוב לי קונטרסט טוב. אני פשוט נהיה עצבני כשבסצינות שחורות רואים אפור...
מה הסיבה שבחרת full hd?
גם אני ביקרתי באמגדון. המוכרים היו אדיבים אבל התצוגה לא היתה מרשימה ... לדעתי.
spook תוכל לשתף אותנו בסיבות שהביאו אותך לרכוש דווקא את ה- 40D3550?
אני מחפש טלוויזיה שתוכל להתמודד עם שידורי "הוט" בעיקר. חשוב לי קונטרסט טוב. אני פשוט נהיה עצבני כשבסצינות שחורות רואים אפור...
מה הסיבה שבחרת full hd?
הסיבה שהלכתי על FHD זה שהיה לסוני מבצע עם PS3. ידעתי שבשלב מסויים בקרוב גם ה-PS3 יצטרף לסלון שלי אז לקבל אותו עכשיו ב-990 במקום ב-2900 זה הבדל משמעותי.
הלכתי על ה-40D3550 פשוט בגלל שהוא היה הכי זול בקטגוריה. וההבדלים בינו לבין ה-40V3000 לא היו גדולים. אף על פי שאני שוב מתלבט אם עשיתי את הבחירה הנכונה. אני אדבר שוב עם החנות ביום ראשון ואשאל אותם מה ההפרש במחיר בין השניים.
ההבדלים בין הדגמים למקרה שאתה מתעניין:
ל-V יש עוד מצב תצוגה לבחירה אשר אמור להראות יותר טוב
ל-V יש 3 כניסות HDMI במקום 2 שיש ל-D
ל-V יש גימור פיאנו לעומת מאט של ה-D.
צריכת חשמל נמוכה יותר ב-V במצב המתנה.
לא זוכר אם היה עוד הבדלים.
לדעתי אם אתה צריך טלויזיה בעיקר לשידורי הוט אז לך על פלזמה. ראיתי את ההבדלים באיכות הצפיה בשידורי SD בין LCD לפלזמה והפלזמה בהחלט טובה יותר. ואילו בשידורי HD יש יתרונות מסויימים לפלזמה (צבעי שחור טובים יותר) ויתרונות מסויימים ל-LCD (רזולוציה יותר גבוהה). אז אצלך אולי עדיף הפלזמה.
אף על פי שבחנות שראיתי את ה-40V בשידורי טלויזיה רגילים הם עדיין היו ברמה גבוהה (לא כמו פלזמה, אבל עדיין הייתי מרוצה).
הלכתי על ה-40D3550 פשוט בגלל שהוא היה הכי זול בקטגוריה. וההבדלים בינו לבין ה-40V3000 לא היו גדולים. אף על פי שאני שוב מתלבט אם עשיתי את הבחירה הנכונה. אני אדבר שוב עם החנות ביום ראשון ואשאל אותם מה ההפרש במחיר בין השניים.
ההבדלים בין הדגמים למקרה שאתה מתעניין:
ל-V יש עוד מצב תצוגה לבחירה אשר אמור להראות יותר טוב
ל-V יש 3 כניסות HDMI במקום 2 שיש ל-D
ל-V יש גימור פיאנו לעומת מאט של ה-D.
צריכת חשמל נמוכה יותר ב-V במצב המתנה.
לא זוכר אם היה עוד הבדלים.
לדעתי אם אתה צריך טלויזיה בעיקר לשידורי הוט אז לך על פלזמה. ראיתי את ההבדלים באיכות הצפיה בשידורי SD בין LCD לפלזמה והפלזמה בהחלט טובה יותר. ואילו בשידורי HD יש יתרונות מסויימים לפלזמה (צבעי שחור טובים יותר) ויתרונות מסויימים ל-LCD (רזולוציה יותר גבוהה). אז אצלך אולי עדיף הפלזמה.
אף על פי שבחנות שראיתי את ה-40V בשידורי טלויזיה רגילים הם עדיין היו ברמה גבוהה (לא כמו פלזמה, אבל עדיין הייתי מרוצה).
תודה, spook, על ההסבר המנומק היטב.
למרות שמאד מושך אותי לקנות פלזמה אני נרתע מהטעמים הבאים:
א. החזרות של הזכוכית זה בהחלט נקודה רעה לסלון שלא מוחשך לחלוטין. וההשתקפויות שאני רואה בחנויות לא מעודדות אותי.
ב. למיטב ידיעתי הפלזמה צורכת כמעט פי 2 חשמל מ-LCD ואני לא אוהב את זה.
ג. בכל השוטטויות שלי בחנויות עוד לא ממש הצלחתי לראות בצורה חד-משמעית את יתרון הפלזמות בהצגת SD. אני מודע לכך שב LCD זמני התגובה הם בערכים של 6 עד 8 מילישניות בעוד שבפלזמה זהו ערך זניח 0,00 משהו.אבל בכל זאת לא ראיתי עדיין את הפלזמה שעשתה לי וואו.
אני מתכוון לבקר בתערוכה, למרות שכנראה המציגים יעשו הכל להרשים את המבקרים וזה בטח לא כולל שידורי הוט או יס.
אני מאחל לך צפיה נעימה ותיהנה מהקנייה.
למרות שמאד מושך אותי לקנות פלזמה אני נרתע מהטעמים הבאים:
א. החזרות של הזכוכית זה בהחלט נקודה רעה לסלון שלא מוחשך לחלוטין. וההשתקפויות שאני רואה בחנויות לא מעודדות אותי.
ב. למיטב ידיעתי הפלזמה צורכת כמעט פי 2 חשמל מ-LCD ואני לא אוהב את זה.
ג. בכל השוטטויות שלי בחנויות עוד לא ממש הצלחתי לראות בצורה חד-משמעית את יתרון הפלזמות בהצגת SD. אני מודע לכך שב LCD זמני התגובה הם בערכים של 6 עד 8 מילישניות בעוד שבפלזמה זהו ערך זניח 0,00 משהו.אבל בכל זאת לא ראיתי עדיין את הפלזמה שעשתה לי וואו.
אני מתכוון לבקר בתערוכה, למרות שכנראה המציגים יעשו הכל להרשים את המבקרים וזה בטח לא כולל שידורי הוט או יס.
אני מאחל לך צפיה נעימה ותיהנה מהקנייה.