STP - אחת הלהקות האהובות עלי חזרה להופיע!
-
oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78944
- שם מלא: עפר לאור
את STP (סטון טמפל פיילוט) אני אוהב מאז ששמעתי את השיר הראשון.
בשנים האחרונות הסולן, סקוט ווילנד עסק בעיקר בלהתנגש בכל מני אובייקטים עם הרכב שלו, נכנס לגמילה, בית הסוהר ועוד אין ספור דברים. בין יתר הפעילויות שלו, שרובן ככולן יועדו לקצר את חייו משמעותית, הוא גם ניגן ב-VELVET REVOLVER, להקה שפשוט התקשתי לשמוע שיר שלהם שיכולתי להנות ממנו.
בקיצור, הם חזרו להופעה ויש מצב שלפני שסקוט יסיים את חייו בטרגיות (קשה לדמיין מסומם שכמותו מסיים את דרכו כסולן רוק מבוגר הרי...) - אולי יצליחו לחלוב ממנו עוד דיסק או שניים. הלוואי...
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3529159,00.html
בשנים האחרונות הסולן, סקוט ווילנד עסק בעיקר בלהתנגש בכל מני אובייקטים עם הרכב שלו, נכנס לגמילה, בית הסוהר ועוד אין ספור דברים. בין יתר הפעילויות שלו, שרובן ככולן יועדו לקצר את חייו משמעותית, הוא גם ניגן ב-VELVET REVOLVER, להקה שפשוט התקשתי לשמוע שיר שלהם שיכולתי להנות ממנו.
בקיצור, הם חזרו להופעה ויש מצב שלפני שסקוט יסיים את חייו בטרגיות (קשה לדמיין מסומם שכמותו מסיים את דרכו כסולן רוק מבוגר הרי...) - אולי יצליחו לחלוב ממנו עוד דיסק או שניים. הלוואי...
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3529159,00.html
- המוח
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1162
מהפה שלך לאלוהים....
בעולם המולקולות אמבה היא האלוהים
- רפי_א
-
- גורו

- תגובות: 830
עופר.....
שמח בשימחתך.......גם אני הייתי מת עליהם.
בזמנו הם נחשבו לאחת ההבטחות הגדולות בעולם הרוק......אבל סקוט ווילנד , כאמור החליט שהסוטול שווה יותר ממוזיקה......והבחור ניגמר כמעט. הוא זמר גדול לטעמי.
אגב הקטע plush שלהם...... לדעתי יצירת מופת. גם בגירסא האקוסטית.
אבל הכי חשוב עופר.....אני כבר כמה שבועות כותב שהם מתאחדים כנראה.....ותיקרא את הפוסט האחרון של המיקבץ שלי......יש שם את הידיעה הרשמית שהם מתאחדים. ושוולווט ריבולבר כנראה ימשיכו בלעדיו.
יום מצויין
רפי_א
בזמנו הם נחשבו לאחת ההבטחות הגדולות בעולם הרוק......אבל סקוט ווילנד , כאמור החליט שהסוטול שווה יותר ממוזיקה......והבחור ניגמר כמעט. הוא זמר גדול לטעמי.
אגב הקטע plush שלהם...... לדעתי יצירת מופת. גם בגירסא האקוסטית.
אבל הכי חשוב עופר.....אני כבר כמה שבועות כותב שהם מתאחדים כנראה.....ותיקרא את הפוסט האחרון של המיקבץ שלי......יש שם את הידיעה הרשמית שהם מתאחדים. ושוולווט ריבולבר כנראה ימשיכו בלעדיו.
יום מצויין
רפי_א
- emordeko
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1219
גם אני אוהב אותם עוד מימי ה"חורבה" העליזים שלפני 12 שנים
- MAGGIE
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 9
טוב אני כאן די "חטיארה" (בגיל
) וחדשה כאן, ועל כן לא גלדתי עליהם, אם כי בתקופת הגראנג' של הנייטיז נחשפתי גם אליהם והופתעתי לטובה
תודה רבה
תודה רבה
SEVENTIES RULE
- amitbak
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4205
מגי שלום
עשית לי את היום יש לי כבר את כל האוסף של
eartha kitt שיהיה לך יום ניפלא.
עשית לי את היום יש לי כבר את כל האוסף של
eartha kitt שיהיה לך יום ניפלא.
- MAGGIE
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 9
היי
שיהיה לך יום נפלא גם לך תודה רבה
SEVENTIES RULE
-
oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78944
- שם מלא: עפר לאור
רפי_א,
התירוץ היחיד שלי הוא שעם כל הסידורים של התערוכה אני קורא מעט מאוד באתר בימים אלה...
התירוץ היחיד שלי הוא שעם כל הסידורים של התערוכה אני קורא מעט מאוד באתר בימים אלה...