צפיה באותו תוכן על זוג מסכים ברזולוציה שונה(?)

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
9xcalibur9 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1639
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 110 פעמים

שליחה #1 

שלום,

הייתי רוצה לחבר את המחשב לטלויזית LCD בסלון ב-720P בזמן שהרזולוציה במסך המחשב תשאר קבועה על 1280X1024. יש לי כרטיס מסך מסוג GEFORCE 8600 GT שלא אמורה להיות לו שום בעיה בתמיכת HD עד כמה שידוע לי.
בינתיים כל נסיונותיי ומשחקיי עם ה-NVIDIA CONTROL PANEL עלו בתוהו.

אם מישהו בקיא בנושא, אשמח למעט עזרה.
תודה.

igk
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 364
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #2 

תחפש בכרטיס מסך אפשרות שנקראת EXTENDED MODE
שם היה לך אפשרות לשנות את הרזלוציה של הטלוויזיה בלי לשנות את הרזולוציה של המסך מחשב

9xcalibur9 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1639
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 110 פעמים

שליחה #3 

igk כתב:תחפש בכרטיס מסך אפשרות שנקראת EXTENDED MODE
שם היה לך אפשרות לשנות את הרזלוציה של הטלוויזיה בלי לשנות את הרזולוציה של המסך מחשב
...
אם תוכל להיות קצת יותר ספציפי, אני אשמח.

purpleman
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 193
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #4 

אם אתה מתכוון שיראו את אותה התמונה על מסך המחשב ועל הטלוויזיה (דבר שנקרא CLONE MODE) אז הדבר אפשרי רק כאשר אתה מכוון את אותה הרזולוציה בשני המסכים. אחרת, אתה צריך מצב שנקרא DUAL VIEW או EXTENDED MODE, דבר ש"מאריך" את ה-DESKTOP שלך בצורה כזו שעל המסך של המחשב אתה רואה רגיל ברזולוציה שלך, ואם אתה רוצה לראות משהו על הטלוויזיה - זה DESKTOP נפרד, אתה צריך לגרור את החלון אל מחוץ למסך המחשב (למשל, להוציא אותו מצד ימין) ואז הוא מופיע על הטלוויזיה.

בכל מקרה, זהו המצב המומלץ, אינו מפריע לעבודה יומיומית עם המחשב גם כשהטלוויזיה מכובה, ונוח לצפייה בסרטים על הטלוויזיה. תופעת הלוואי היחידה היא שכאשר אתה עובד רק על המחשב, עדיין אתה יכול "להעלים" את העכבר כשאתה מזיז "מוציא אותו מהמסך" מצד ימין, כי אז הוא בעצם עובר לטלוויזיה. כמובן שזה עניין מינורי ולא מפריע.

בהצלחה!

Ran
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 295
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #5 

אז זהו שיש אנשים, לדוגמא אני, שזה מפריע להם בטירוף. אני ממש לא הצלחתי לעבוד שכל פעם שאני הולך לסגור חלון העכבר עובר למסך השני, ואז צריך בעדינות להגיע ל X. אותו דבר עם ה SCROLL BAR בדפדפנים ומעבד תמלילים וכו'.
אז מצאתי פתרון שנראה לי דווקא מעולה, לי הוא התאים מצוין. פשוט מאוד גוררים במסך ה DISPLAY SETTINGS את המסך המשני לאחת מהפינות, וכאילו "מרחיקים אותו" מהמסך הראשי וכך אפשר לעבור אליו רק ע"י כמה מ"מ בפינת המסך, ומבטיחים שזה (כמעט אף פעם) לא קורה בטעות. מצורפת תמונה להמחשה:

תמונה

tobenary
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2472
נתן תודות: 67 פעמים
קיבל תודות: 30 פעמים

שליחה #6 

נדמה לי שבכרטיס מסך
Ati פעולה זו אפשרית גם במצב אקסטנד. אבל יראו את הסרט עג שני המסכים. פעולה זו מתבצעת בכניסה לכרטיס מסך בהגדרות ולסמן מצב טיאטר או סינמה במקום נורמל. אם יהיה ביקוש כשאחזור למחשב אצרף תמונה
מי שנותן-מתמלא
מי שלוקח-מתרוקן

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”