מתלבט: עזרה ברכישת פלזמה 42" פנסוניק או פיוניר

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
tobenary
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2472
נתן תודות: 67 פעמים
קיבל תודות: 30 פעמים

שליחה #21 

אפשר לדעת את המחיר של המתוקה?
מי שנותן-מתמלא
מי שלוקח-מתרוקן

michael123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6161
נתן תודות: 164 פעמים
קיבל תודות: 37 פעמים

שליחה #22 

Ittai כתב:דרך אגב, אין מסכי פלזמה FHD 42 בכלל בשום מקום, וגם לא הוצג כלום ב CES אז אל תבנה על זה, ואם כבר פלזמה, בישראל, פיוניר בלי שאלות בכלל.
...
???
פנסוניק מוכרת כבר יותר משנה את הדגם הזה

orenfe
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 680
נתן תודות: 25 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #23 

tobenary כתב:אפשר לדעת את המחיר של המתוקה?
...
אם אתה מתכוון לפנסוניק 42" FHD אז המחיר הוא כ 22,000 ש"ח.
מחיר ממש לא משתלם לדעתי. באותו מחיר בערך אתה יכול לקנות את ה קורו 50". היא אמנם לא FHD אבל ההבדל ברזולוציה זניח לפי דעתי, ולטעמי איכות התמונה בקורו הרבה יותר גבוהה בגלל השחורים העדיפים.
במקרה צפיתי בשני המסכים האלו אתמול אחד לצד השני ולדעתי הקורו 50" לקחה בגדול.
There are 10 types of people, those who understand binary code and those who don't

michael123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6161
נתן תודות: 164 פעמים
קיבל תודות: 37 פעמים

שליחה #24 

orenfe כתב:
tobenary כתב:אפשר לדעת את המחיר של המתוקה?
...
אם אתה מתכוון לפנסוניק 42" FHD אז המחיר הוא כ 22,000 ש"ח.
...
הגזימו ממש!
ברור כי לא כדאי.. היא לא צריכה לעלות יותר מ-15K בארץ (ולדעתי פחות..)

shaihar פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 45
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #25 

ראשית, אני מודה לכולם על התגובות ועל הדיון ה'מאלף' שלעיתים קשה לי להבין מה אני קורא ומה המשמעויות של הדברים, כמובן, כמי שאינו מתמצא.

מיום פרסום ההודעה ועד היום אני ניסיתי לעשות קצת סדר, וגם קראתי את המאמרים (דוגמת המאמר המצויין של אילן, לא רק).

ועדיין, אני אנסה קצת לעשות סדר בדברים כפי שאני הבנתי (ויכול להיות שאני טועה), ואודה לכם אם תוכלו לתקן אותי. אני מנסה להגיע להחלטה סופית.

1. מרחק הצפייה מן הפלזמה הוא בכיוון של 2.7-3.2 מ'.
2. לכן החלטתי באופן סופי על פלזמה בגודל 42"- האם נכון מבחינתי?
2.אם אני מתרגם נכון את כל הנתונים והידע (העשיר!), אזי עדיף לרכוש פלזמה HD READY ולא FHD.- המסקנה הנכונה?
3. וגם, איכשהו הצלחתי ללכת לאיבוד בין מושגי ה-HDMI, מהו בדיוק מסך מסוג קורו וכו'.. .
4. עדיין לא הצלחתי להגיע להחלטה האם פיוניר או פנסוניק, למרות שהנטייה שלי היא 'ללכת' על פיוניר.
5. בהמשך להחלטה (הלא סופית) על פלזמה של פיוניר האם לרכוש את ה-428XD או 428XDA? בכל מקרה לא אתפשר על רכישה של פלזמה עם אחריות היבואן הראשי.
6. לבסוף, אני קורא כאן ביקורות (חיוביות לשליליות כאחד) על חנויות בתחום. אני מתכוון לקבל הצעות משתי חנויות בלבד (בכל זאת, חייבים לבצע השוואה..). על אילו חנויות מומלץ (בכ"ז הרתיעה אותי מעט הביקורת שנכתבה לפני יומיים לערך על חנות שנקראת ארמגדון- ויסלחו לי העוסקים בתחום- לא מתוך כוונה רעה אני כותב)?

כהרגלי בקודש, תודה מראש :wink:

tobenary
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2472
נתן תודות: 67 פעמים
קיבל תודות: 30 פעמים

תשובות

שליחה #26 

shaihar כתב:ראשית, אני מודה לכולם על התגובות ועל הדיון ה'מאלף' שלעיתים קשה לי להבין מה אני קורא ומה המשמעויות של הדברים, כמובן, כמי שאינו מתמצא.

מיום פרסום ההודעה ועד היום אני ניסיתי לעשות קצת סדר, וגם קראתי את המאמרים (דוגמת המאמר המצויין של אילן, לא רק).

ועדיין, אני אנסה קצת לעשות סדר בדברים כפי שאני הבנתי (ויכול להיות שאני טועה), ואודה לכם אם תוכלו לתקן אותי. אני מנסה להגיע להחלטה סופית.

2.7 לטעמי קצת גדול בשביל 42,על 2.8 אפשר להתגמש , אבל בשביל 3 מטר : 42 יהיה מצויין!
2.אם אני מתרגם נכון את כל הנתונים והידע (העשיר!), אזי עדיף לרכוש פלזמה HD READY ולא FHD.- המסקנה הנכונה?

פלזמה FHD עולה המון, HDREADY עולה סביר.
3. וגם, איכשהו הצלחתי ללכת לאיבוד בין מושגי ה-HDMI, מהו בדיוק מסך מסוג קורו וכו'.. .

מסך קורו הוא מסך שהשחורים שלו נראים "יותר טוב" מכל פלזמה/אלסידי אחרים

4. עדיין לא הצלחתי להגיע להחלטה האם פיוניר או פנסוניק, למרות שהנטייה שלי היא 'ללכת' על פיוניר.

החלטה שלך בלבד - אני בגלל המחיר הלכתי על פנסוניק, עדיין כל מי שבא אליי אומר:
איזו תמונה מדהימה, בשידורי SD כמובן גם, ברור שגם ל HD נפעמים
אם היו רואים פיוניר, כנראה גם היו אומרים "רואים מעולה" - זה שווה את ה4000 שח הבדל?

5. בהמשך להחלטה (הלא סופית) על פלזמה של פיוניר האם לרכוש את ה-428XD או 428XDA? בכל מקרה לא אתפשר על רכישה של פלזמה עם אחריות היבואן הראשי.

התכוונת - רק עם יבואן ראשי, או כפי שרשמו כאן: " לא משנה מה תקנה A או B , אבל רק עם אחריות של יבואן רשמי"

6. לבסוף, אני קורא כאן ביקורות (חיוביות לשליליות כאחד) על חנויות בתחום. אני מתכוון לקבל הצעות משתי חנויות בלבד (בכל זאת, חייבים לבצע השוואה..). על אילו חנויות מומלץ (בכ"ז הרתיעה אותי מעט הביקורת שנכתבה לפני יומיים לערך על חנות שנקראת ארמגדון- ויסלחו לי העוסקים בתחום- לא מתוך כוונה רעה אני כותב)?

אני גם לפני שמונה חודשים התבאסתי מההסברים של ארמגדון, אבל אני באמת מאמין שהם השתפרו! גם ביקרתי בעולם הדיגיטלי וגם שם לא קיבלתי הסברים של ממש
כנראה העניין של "סקר שוק" כמו שהיה פעם, כבר לא עובד היום.
אם אתה צריך משהו, תקרא ותשאל כאן שאלות. המחירים של כולם היו אותו דבר בדיוק!!! לא 1000 שח פחות ולא כלום! אותו דבר , הדבר היחיד שאפשר לקבל זה כבלים לחיבורים

...
מי שנותן-מתמלא
מי שלוקח-מתרוקן

shaihar פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 45
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #27 

shaihar כתב:ראשית, אני מודה לכולם על התגובות ועל הדיון ה'מאלף' שלעיתים קשה לי להבין מה אני קורא ומה המשמעויות של הדברים, כמובן, כמי שאינו מתמצא.

...
אשמח לקבל תגובות נוספות.

וגם:

1. מה דעתכם על הדיווחים שהמחירים של הקורו של פיוניר נמצאים בירידה- לאור השקת הפלזמות החדשות? לחכות עם הרכישה?
2. בסופו של יום, האם לרכוש פלזמה של פיוניר HDR או פלזמה זולה יותר אבל FHD?

orenfe
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 680
נתן תודות: 25 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #28 

לגבי ירידת המחירים, Legacy בחיפה יצאו עם מבצע על ה 5080XA. הם מציעים אותה ב 19,900 עם אחריות של ט.ר. אבל לשנה בלבד. אפשר לשדרג את האחריות לשלוש שנים בתוספת תשלום.

http://www.legacy.co.il/default.asp?cat ... 7E12B13%7D
There are 10 types of people, those who understand binary code and those who don't

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”