המלצה - FULL HD במחיר עממי
רכשתי את הטלויזיה של פיילוט , הדגם 42 FHD , למרות שמדובר במוצר מדבקה להפתעתי התמונה והמכשיר מאד איכותיים.
מבחינת נתונים
רזולוציה 1920:1080 - 1080P
ניגודיות 1:5000
כניסות :
1 VGA
HDMI 2
קומפוזיט 3
1 SVIDEO
2 COMPONENT
רמקולים בתחתית המסך, צבע שחור יפה מאד.
שלט ללא דופי
מחיר??
כרגע במבצע בשופרסל ב - 5000 ש"ח עד 24 תשלומים ללא ריבית.
למי שמחפש היי דפינישין מלא במחיר שפוי.
יבוא ואחריות של ניופאן.
אני קניתי ומאד מרוצה
מבחינת נתונים
רזולוציה 1920:1080 - 1080P
ניגודיות 1:5000
כניסות :
1 VGA
HDMI 2
קומפוזיט 3
1 SVIDEO
2 COMPONENT
רמקולים בתחתית המסך, צבע שחור יפה מאד.
שלט ללא דופי
מחיר??
כרגע במבצע בשופרסל ב - 5000 ש"ח עד 24 תשלומים ללא ריבית.
למי שמחפש היי דפינישין מלא במחיר שפוי.
יבוא ואחריות של ניופאן.
אני קניתי ומאד מרוצה
חיברתי ורואים מצויין!!
לצורך הבדיקה חיברתי את מחשב הדסקטופ שלי למסך בחיבור VGA , כמובן שניתן לחבר גם בחיבורי DVI ל HDMI אבל לא רכשתי כבל רק בשביל הבדיקה.
בכל מקרה , הרצתי מספר סרטי 720P ורואים בהחלט מרשים ומדהים. במיוחד קשה אחר כך לחזור לשידור הרגיל של יס, למרות שזה מחובר ב SVIDEO , ההבדלים הם עדיין עצומים.
בחיבור ה - VGA המסך התאים את עצמו אוטומטית לרזלוציה המקסימלית הנתמכת ביציאה שהיא 1280:1024 וכמו שאמרתי ראו מצויין.
אם אתה צריך את המסך ל - HTPC אני ממליץ לחבר את המחשב בחיבור HDMI או חיבור DVI ל HDMI .
בסך הכל מומלץ ביותר.
יותר מאוחר אני אעלה תמונות של המסך.
בכל מקרה , הרצתי מספר סרטי 720P ורואים בהחלט מרשים ומדהים. במיוחד קשה אחר כך לחזור לשידור הרגיל של יס, למרות שזה מחובר ב SVIDEO , ההבדלים הם עדיין עצומים.
בחיבור ה - VGA המסך התאים את עצמו אוטומטית לרזלוציה המקסימלית הנתמכת ביציאה שהיא 1280:1024 וכמו שאמרתי ראו מצויין.
אם אתה צריך את המסך ל - HTPC אני ממליץ לחבר את המחשב בחיבור HDMI או חיבור DVI ל HDMI .
בסך הכל מומלץ ביותר.
יותר מאוחר אני אעלה תמונות של המסך.
מצתרף לשאלה הקודמת
אני גם הייתי היום בסניף של שופרסל וראיתי מסך FHD מדבקה של מרנץ 47 אינץ'
המחיר הוא 8000 ש"ח
אין ספק שיחסית לגודל זה מחיר זול אבל פתאום נראה לי תמוה לשלם עוד 3000 על עוד 5 אינץ'
בכל מקרה הייתי שמח אם היית מפרט על התרשמותך מהקנייה
איכות בשידורי טיוי , מריחות וכו'
אני גם הייתי היום בסניף של שופרסל וראיתי מסך FHD מדבקה של מרנץ 47 אינץ'
המחיר הוא 8000 ש"ח
אין ספק שיחסית לגודל זה מחיר זול אבל פתאום נראה לי תמוה לשלם עוד 3000 על עוד 5 אינץ'
בכל מקרה הייתי שמח אם היית מפרט על התרשמותך מהקנייה
איכות בשידורי טיוי , מריחות וכו'
התרשמות מהמסך לאחר יומיים של שימוש
שלום לכולם,
לאחר יומיים של שימוש אני יכול לאמר שהמסך בהחלט שווה את המחיר ששילמתי עבורו (להזכירכם 5000 ש"ח בלבד).
שידורי טלויזיה רגילה: המסך מחובר לממיר של יס מסוג 3100S המסוגל להוציא SVIDEO
מהסקארט שלו כאשר מגדירים זאת בממיר. רכשתי כבל יחסית איכותי של סקארט ל SVIDEO ושני RCA אודיו (עלות 125 ש"ח) וחיברתי. רואים טוב יותר מאשר חיבור קומפוזיט רגיל. מבין ערוצי האנטנה ערוץ 10 האיכותי ביותר , אחריו ערוץ 2, וערוץ 1 די זוועתי.
מה שדי ברור לעין שבזמן הפרסומות האיכות עולה הן בערוץ 2 והן בערוץ 10.
כמו כן האיכות תלויה במרחק הצפיה, כאשר אני מתרחק מהמסך כ 4 מטרים האיכות הצפיה טובה יותר מאשר אני יושב 2 מטרים ממנו.
ערוצי הסרטים והסדרות של יס נראים יותר טוב משידורי ערוצי האנטנה.
אני די מרוצה מרמת התמונה בשידורי הטלויזיה הרגילים ובשלב זה אין בכוונתי להשקיע בטרנסקודר סקראט ל קומפוננט.
סרט די וי די דיווקס ברזולוציה של 652 על 278 נראה מצויין , גם בחיבור וידאו קומפוזיט רגיל
בכל מקרה מומלץ לחבר את הדי וי די בכבל קומפוננט לקבלת תמונה אופטימלית.
אני לא רכשתי כבל כזה מאחר והדי וי די הזה הולך לחדר השינה ובמקומו הזמנתי די וי די של פיוניר DV400 שיחובר בחיבור HDMI . כאשר יגיע אדווח על איכות התמונה הן עם אפסקייל והן בלי.
על פי הרמה של התמונה בדיווקס אני מניח שבדי וי די רגיל עם רזולוציה 576P יראו גם כן מצויין.
סרטי HD בפורמט MKV 720P 2 נראים על המסך מדהים ביותר, פשוט עולם אחר , פתאום לשחקנים יש חצ'קונים , ורואים בדיוק באיזה גיל הזיפים של הזקן.
לצערי , לא יכולתי לבדוק קבצי 1080P מאחר והמחשב שלי לא מספיק חזק להריץ אותם כמו שצריך. בכל מקרה התחנה הסופית שלי אמורה להיות חיבור סטרימר בעל יכולות הצגת קבצי MKV 1080P אז אוכל לדעת לגבי יכולת ה - FHD של המסך.
לסיכום ,
הפנל לטעמי איכותי, יחס עלות תועלת גבוה, אני ממליץ בחום למי שרוצה להנות מ - FHD בלי שיכאב לו בכיס.
אני מצרף מס' תמונות של המסך כמובטח
חיים.
לאחר יומיים של שימוש אני יכול לאמר שהמסך בהחלט שווה את המחיר ששילמתי עבורו (להזכירכם 5000 ש"ח בלבד).
מהסקארט שלו כאשר מגדירים זאת בממיר. רכשתי כבל יחסית איכותי של סקארט ל SVIDEO ושני RCA אודיו (עלות 125 ש"ח) וחיברתי. רואים טוב יותר מאשר חיבור קומפוזיט רגיל. מבין ערוצי האנטנה ערוץ 10 האיכותי ביותר , אחריו ערוץ 2, וערוץ 1 די זוועתי.
כמו כן האיכות תלויה במרחק הצפיה, כאשר אני מתרחק מהמסך כ 4 מטרים האיכות הצפיה טובה יותר מאשר אני יושב 2 מטרים ממנו.
אני די מרוצה מרמת התמונה בשידורי הטלויזיה הרגילים ובשלב זה אין בכוונתי להשקיע בטרנסקודר סקראט ל קומפוננט.
סרט די וי די דיווקס ברזולוציה של 652 על 278 נראה מצויין , גם בחיבור וידאו קומפוזיט רגיל
אני לא רכשתי כבל כזה מאחר והדי וי די הזה הולך לחדר השינה ובמקומו הזמנתי די וי די של פיוניר DV400 שיחובר בחיבור HDMI . כאשר יגיע אדווח על איכות התמונה הן עם אפסקייל והן בלי.
על פי הרמה של התמונה בדיווקס אני מניח שבדי וי די רגיל עם רזולוציה 576P יראו גם כן מצויין.
סרטי HD בפורמט MKV 720P 2 נראים על המסך מדהים ביותר, פשוט עולם אחר , פתאום לשחקנים יש חצ'קונים , ורואים בדיוק באיזה גיל הזיפים של הזקן.
לצערי , לא יכולתי לבדוק קבצי 1080P מאחר והמחשב שלי לא מספיק חזק להריץ אותם כמו שצריך. בכל מקרה התחנה הסופית שלי אמורה להיות חיבור סטרימר בעל יכולות הצגת קבצי MKV 1080P אז אוכל לדעת לגבי יכולת ה - FHD של המסך.
לסיכום ,
הפנל לטעמי איכותי, יחס עלות תועלת גבוה, אני ממליץ בחום למי שרוצה להנות מ - FHD בלי שיכאב לו בכיס.
חיים.
Re: חיברתי ורואים מצויין!!
כשאתה אומר רזו' מקסימליתkatalanh כתב: בחיבור ה - VGA המסך התאים את עצמו אוטומטית לרזלוציה המקסימלית הנתמכת ביציאה שהיא 1280:1024 וכמו שאמרתי ראו מצויין.
....
נתמכת אתה מתכוון במסך הזה ספציפית,נכון?
לא ניתן להגיע ל 1920X1080 ?
לגבי חיבור DVI- HDMI לא בדקת אם המסך
מקבל רזולוציהFHD כמו שצריך נכון?
Re: התרשמות מהמסך לאחר יומיים של שימוש
נראה טוב חוץ מזה שהאדום קצת גולש מחוץ לתחום שלו (הפנים שלהם אדמדמות)katalanh כתב:שלום לכולם,
לסיכום ,
חיים....
תשובה
שני המסכים העיקריים שבהם השתמשתי הם מסך מחשב 19 אינטש עליו ראיתי גם היי דפינישין, ובסלון מקרן של בנקיו עם מסך של 180 ס"מ על 180 ס"מ.
זאת הפעם הראשוני שראיתי סרט בהי דיפינישיין על מסך בגודל כזה, ולכן ההתפעלות.
בנוסף , שכן שלי קנה יום אחרי פנל של סוני פול HD 40 אינטש, האמת רואים קצת יותר טוב מהפיילוט, שידורי די וי די סרט דיווקס כאשר הדי וי די מחובר בחיבורי קומפוננט נראה מרהיב ביותר.
אבל, עדיין לא ההייתי משלם את ה 7000 שקל הנוספים שעולה הסוני (מחירה 12000)
את אוטו הסרט שראיתי אצל השכן בדקתי אצלי על הדי וי די בחיבור קומפוזיט וראו רק במעט פחות טוב.
לדעתי , אפשר להנות מהיי דפינישין גם במחיר שפוי.
כמובן שעם הכסף הוא לא היה שיקול הייתי הולך על מותג בלי לחשוב פעמיים.
ראיתי היום את המשחק של מכבי בערוץ 10 על הטלויזיה החדשה ומאד נהנתי.
חיים
זאת הפעם הראשוני שראיתי סרט בהי דיפינישיין על מסך בגודל כזה, ולכן ההתפעלות.
בנוסף , שכן שלי קנה יום אחרי פנל של סוני פול HD 40 אינטש, האמת רואים קצת יותר טוב מהפיילוט, שידורי די וי די סרט דיווקס כאשר הדי וי די מחובר בחיבורי קומפוננט נראה מרהיב ביותר.
אבל, עדיין לא ההייתי משלם את ה 7000 שקל הנוספים שעולה הסוני (מחירה 12000)
את אוטו הסרט שראיתי אצל השכן בדקתי אצלי על הדי וי די בחיבור קומפוזיט וראו רק במעט פחות טוב.
לדעתי , אפשר להנות מהיי דפינישין גם במחיר שפוי.
כמובן שעם הכסף הוא לא היה שיקול הייתי הולך על מותג בלי לחשוב פעמיים.
ראיתי היום את המשחק של מכבי בערוץ 10 על הטלויזיה החדשה ומאד נהנתי.
חיים
תכלס בשידורי HD גם מסכי המדבקה נראים טוב, אם עיקר השימוש הוא שידורי HD אז כניראה שעדיף FULL HD מדבקה מאשר HD READY מותג, על אותו משקל אפשר לאמר שלכל המסכים קשה להתמודד עם שידורי כבלים, ככה שהם ייראו די גרוע עם כולם
כך שבאמת לקנות מסך מדבקה זו לא אופציה רעה, במיוחד לנוכח העובדה שמסכי FULL HD של המותגים נמצאים עדיין במחירים גבוהים יחסית וצפוייה ירידת מחירים ניכרת.
כך שבאמת לקנות מסך מדבקה זו לא אופציה רעה, במיוחד לנוכח העובדה שמסכי FULL HD של המותגים נמצאים עדיין במחירים גבוהים יחסית וצפוייה ירידת מחירים ניכרת.
עוד רשמים.....
לגבי האחריות
האחריות ושירות הם של ניופאן, למשך שנה.
הדי וי די של פיוניר DV400 הגיע, וחיברתי אותו בחיבור HDMI , כיוונתי את רזולוציית הדי וי די ל - 1080P וההתרשמות שלי שהאפסקייל משפר את התמונה לא מעט.
סרטי דיווקס רגילים נראים מצויין, זה כמובן לא הי דפינישין, אבל קרוב מאד לאיכות של די וי די על טלויזיית CRT טובה.
קבצי דיווקס שנוצרו במקור משידורי היי דפינישן כדוגמת פרקי סדרות טלוזיה נראים פשוט מדהים, העתקתי פרק כזה ברזולוציה של לא יותר מ 640 על 350 לדיסק און קי וחיברתי לפיוניר, התמונה האפסקיילית היתה פשוט מדהימה.
מה גם שפרקים אלו משודרים במקור ב - 16:9 כך שהתמונה ממלאת את כל המסך והחוויה היא בהחלט מעולה.
לסיכום, כמו שאמרו כאן , לשידורי כבלים רגילים כמו כל ה LCD התוצאה ככה ככה תלוי בערוץ, ואילו בכל השאר בהחלט שווה שווה את הכסף.
חיים
האחריות ושירות הם של ניופאן, למשך שנה.
הדי וי די של פיוניר DV400 הגיע, וחיברתי אותו בחיבור HDMI , כיוונתי את רזולוציית הדי וי די ל - 1080P וההתרשמות שלי שהאפסקייל משפר את התמונה לא מעט.
סרטי דיווקס רגילים נראים מצויין, זה כמובן לא הי דפינישין, אבל קרוב מאד לאיכות של די וי די על טלויזיית CRT טובה.
קבצי דיווקס שנוצרו במקור משידורי היי דפינישן כדוגמת פרקי סדרות טלוזיה נראים פשוט מדהים, העתקתי פרק כזה ברזולוציה של לא יותר מ 640 על 350 לדיסק און קי וחיברתי לפיוניר, התמונה האפסקיילית היתה פשוט מדהימה.
מה גם שפרקים אלו משודרים במקור ב - 16:9 כך שהתמונה ממלאת את כל המסך והחוויה היא בהחלט מעולה.
לסיכום, כמו שאמרו כאן , לשידורי כבלים רגילים כמו כל ה LCD התוצאה ככה ככה תלוי בערוץ, ואילו בכל השאר בהחלט שווה שווה את הכסף.
חיים
זה מזכיר לי את נושא מכשירי DVD הפשוטים הסינים
אנשים קונים אותם וחושבים שקנו איזה מציאה ביחס למכשירים הידועים לאחר זמן מה המציאות תופחת להם על הפנים אותו דבר בעניין המסכים
אני היגעתי למסקנה וזאת לאחר שצפיתי בדי הרבה מסכים אצל חברים קרובים וכו'
שאין הפתעות מה שמשלמים זה מה שמקבלים אי אפשר לשלם מחיר של פיאט ולקבל מרצדס גם עם תעמיד את המסך הפוך וולא משנה מה כתוב על המסך HD או FHD מסכים טובים עולים כסף נקודה
כפי שראינו בתמונה המגישים ירון לונדון ושותפו ניראים סמוקים מאוד -אולי זה עניין של כיוון ?
אבל גם האדום ברקע נראה בוהק מידי
לא לחינם חברות משקיעות מיליוני דולרים על פיתוחים של מעבדי תמונה על מנת לקבל תמונה איכותית ע.ע פיוניר /פנאסוניק
בכול אופן תיתחדש
אנשים קונים אותם וחושבים שקנו איזה מציאה ביחס למכשירים הידועים לאחר זמן מה המציאות תופחת להם על הפנים אותו דבר בעניין המסכים
אני היגעתי למסקנה וזאת לאחר שצפיתי בדי הרבה מסכים אצל חברים קרובים וכו'
שאין הפתעות מה שמשלמים זה מה שמקבלים אי אפשר לשלם מחיר של פיאט ולקבל מרצדס גם עם תעמיד את המסך הפוך וולא משנה מה כתוב על המסך HD או FHD מסכים טובים עולים כסף נקודה
כפי שראינו בתמונה המגישים ירון לונדון ושותפו ניראים סמוקים מאוד -אולי זה עניין של כיוון ?
אבל גם האדום ברקע נראה בוהק מידי
לא לחינם חברות משקיעות מיליוני דולרים על פיתוחים של מעבדי תמונה על מנת לקבל תמונה איכותית ע.ע פיוניר /פנאסוניק
בכול אופן תיתחדש
- ds
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 570
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 6 פעמים
גם אני קניתי טלוויזיה פיילוט "42 בשופרסל אבל פלזמה, בשידורי yes התמונה באיכות גבהה , גווני צבע אמיתיים, איכות הצפייה גבהה גם במרחק של 1-2 מטר. בהשוואה ל CRT אין להשוות את חווית הצפייה, לטובת הפלזמה כמובן.