המלצה למגבר
מגבר AQUA:
http://www.aqua-audio.com/head.html
מאד מאוזן עם אימגינג טוב. אני יודע שאסף עבד גם על דגם חדש - בהחלט שווה בדיקה.
http://www.aqua-audio.com/head.html
מאד מאוזן עם אימגינג טוב. אני יודע שאסף עבד גם על דגם חדש - בהחלט שווה בדיקה.
ויטלי
- StonedJunglist
- חבר ותיק

- תגובות: 1190
- שם מלא: StonedJunglist
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 22 פעמים
יש ביקורות טובות על ה-AQUA הזה..האם אפשר להגיע לשם לאבן גבירול ולבדוק ? מישהו ניסה ?
ניסיתי את המגבר ומאד אהבתי אותו.StonedJunglist כתב:יש ביקורות טובות על ה-AQUA הזה..האם אפשר להגיע לשם לאבן גבירול ולבדוק ? מישהו ניסה ?...
לגבי בדיקת המגבר צריך לדבר עם אסף (הטלפונים מופיעים באתר).
ויטלי
יצא לי לשמוע אותו עם מספר רב של אוזניות. AT, גראדו, בייר, AKG וכו'.
הוא טוב מאוד עם סנהייזר, הוא נחמד מאוד עם בייר. עם ה-AKG הוא חלש מדיי. סך הכל יש מגברים טובים יותר, אבל במחיר שלו הוא תמורה מעולה לכסף. הבעיה היא שבארץ אני לא מכיר מגברים רבים, לכן אם תרצה משהו שבאמת שווה מעל זה תצטרך להזמין מחו"ל.
הוא טוב מאוד עם סנהייזר, הוא נחמד מאוד עם בייר. עם ה-AKG הוא חלש מדיי. סך הכל יש מגברים טובים יותר, אבל במחיר שלו הוא תמורה מעולה לכסף. הבעיה היא שבארץ אני לא מכיר מגברים רבים, לכן אם תרצה משהו שבאמת שווה מעל זה תצטרך להזמין מחו"ל.
- StonedJunglist
- חבר ותיק

- תגובות: 1190
- שם מלא: StonedJunglist
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 22 פעמים
מה שאני באמת רוצה זה קצת חיזוק ל-GRADO SR60 שמופעל ע"י אייפוד, הבעיה היא שכנראה מגבר לא ישפר יותר מידי וגם החלפת נגן לא תעשה מי יודע מה ככה ש..
אנטולי,anatoli15 כתב:יצא לי לשמוע אותו עם מספר רב של אוזניות. AT, גראדו, בייר, AKG וכו'.
הוא טוב מאוד עם סנהייזר, הוא נחמד מאוד עם בייר....
איזה מגבר , לדעתך, נשמע יותר טוב מ-AQUA עם Beyerdynamic880 (עקבה 250 אוהם)?
ויטלי
יש כמה וכמה אפשרויות 
לדעתי הוינסנט עם מנורה קצת יותר טובה מהמקורית יישמע משמעותית טוב יותר. מעבר לזה יש את ה-M^3, ויש את ה-MHM. למען האמת, גם ה-DV336 עם כמה שדרוגים קלים נשמע לדעתי טוב מאוד. הבעיה של ה-336 היא שהוא לא מספיק טוב למוזיקת רוק מהירה. הוא קצת קורס בקטעים המהירים.
ה-AQUA הוא אחלה מגבר, והוא לא עולה הרבה. הוא מאוזן, והוא מזיז בקלות את רוב האוזניות. למרות זאת, הוא לא מושלם. הוא לא מספיק מפורט בשביל אוזניות ברמה הגבוהה ביותר, הוא לא מספיק חזק כדי להזיז אוזניות באמת קשות, ועם אוזניות מסוימות הוא יכול להישמע משעמם מדיי.
כמובן שחשוב לציין שכל מה שרשמתי פה הוא דעה אישית שלי בלבד ולא מעבר לזה.
לדעתי הוינסנט עם מנורה קצת יותר טובה מהמקורית יישמע משמעותית טוב יותר. מעבר לזה יש את ה-M^3, ויש את ה-MHM. למען האמת, גם ה-DV336 עם כמה שדרוגים קלים נשמע לדעתי טוב מאוד. הבעיה של ה-336 היא שהוא לא מספיק טוב למוזיקת רוק מהירה. הוא קצת קורס בקטעים המהירים.
ה-AQUA הוא אחלה מגבר, והוא לא עולה הרבה. הוא מאוזן, והוא מזיז בקלות את רוב האוזניות. למרות זאת, הוא לא מושלם. הוא לא מספיק מפורט בשביל אוזניות ברמה הגבוהה ביותר, הוא לא מספיק חזק כדי להזיז אוזניות באמת קשות, ועם אוזניות מסוימות הוא יכול להישמע משעמם מדיי.
כמובן שחשוב לציין שכל מה שרשמתי פה הוא דעה אישית שלי בלבד ולא מעבר לזה.
וינסנט הוא לא באמת ציוד מנורות. הוא כולה כולל מנורה אחת בקדם וזהו. מנורה כזו סבירה עולה דולרים בודדים ובזה נגמר העניין.
ה-MHM גם הוא מגבר היברידי עם שילוב מנורות. גם הוא וגם ה-M3 הם מגברים DIY.
את ה-M^3 תכנן amb מהפורום של head-fi/head-wize. אתה יכול לראות הוראות ולהזמין לוחות מהאתר שלו ב:www.amb.org.
אגב, מגבר אחר שלדעתי נשמע מצוין עם הבייר והסנהייזר (וגם ה-AKG 701 לדעתי) הוא ה-Aria של מייר. הוא כבר לא נמכר ונדמה לי שהמחליף שלו הוא האופרה. לא מזמן היה ARIA אחד שהחליף ידיים בארץ ביד שנייה במחיר דיי טוב לדעתי.
בכל מקרה, רוב המגבר של מייר יקרים יותר, וחבל, כי אחרת הם היו פשוט תמורה מצויינת לכסף בזכות הצליל והבנייה שלהם.
www.meier-audio.de
ה-MHM גם הוא מגבר היברידי עם שילוב מנורות. גם הוא וגם ה-M3 הם מגברים DIY.
את ה-M^3 תכנן amb מהפורום של head-fi/head-wize. אתה יכול לראות הוראות ולהזמין לוחות מהאתר שלו ב:www.amb.org.
אגב, מגבר אחר שלדעתי נשמע מצוין עם הבייר והסנהייזר (וגם ה-AKG 701 לדעתי) הוא ה-Aria של מייר. הוא כבר לא נמכר ונדמה לי שהמחליף שלו הוא האופרה. לא מזמן היה ARIA אחד שהחליף ידיים בארץ ביד שנייה במחיר דיי טוב לדעתי.
בכל מקרה, רוב המגבר של מייר יקרים יותר, וחבל, כי אחרת הם היו פשוט תמורה מצויינת לכסף בזכות הצליל והבנייה שלהם.
www.meier-audio.de
תודה על ההסבר המפורט.
. אין לי חשק להתעסק עם DIY או לקנות מחול.
anatoli15 כתב: ה-MHM גם הוא מגבר היברידי עם שילוב מנורות. גם הוא וגם ה-M3 הם מגברים DIY......
את ה-M^3 תכנן amb מהפורום של head-fi/head-wize. אתה יכול לראות הוראות ולהזמין לוחות מהאתר שלו ב:www.amb.org.......
בקיצור - AQUAאגב, מגבר אחר שלדעתי נשמע מצוין עם הבייר והסנהייזר (וגם ה-AKG 701 לדעתי) הוא ה-Aria של מייר. ...אחד שהחליף ידיים בארץ ביד שנייה ......
ויטלי
בארץ אנחנו באמת בבעיה. אין כמעט שום דבר. ומה שכבר יש או יקר או מעאפן (או שניהם
).
בסופו של דבר זה להתאים לאוזניות, ולתקציב. זה הכל.
בסופו של דבר זה להתאים לאוזניות, ולתקציב. זה הכל.
כמו שאמרתי, בארץ המבחר לא גדול בכלל. כל מה שיש בארץ זה ה-NAIM שלטעמי יבש מאוד בסאונד שלו. וה-GRACE שלא יצא לי לבחון אותו לעומק מעולם, וממה שכן שמעתי הוא עולה הרבה מעבר לרמה שלו.
יש גם GRAHAM SLEE שעולה קצת פחות מהניים ושווה בדיקה.
בתערוכה האחרונה רציתי לשמוע אותו אבל לא הביאו אותו לצערי.
שילוב של ה- GS1000 עם הניים אכן היה קצת יבש, אבל מפורט ודינמי בצורה מדהימה.
שילוב של ה- GS1000 עם הניים אכן היה קצת יבש, אבל מפורט ודינמי בצורה מדהימה.
אז כנראה שההגדרה שלנו למפורט ודינאמי שונה מאוד
, כי לדעתי זה היה עם פירוט סביר ודינאמיקה ממוצעת גג.
גילוי נאות, אני לא באמת חושב שגראדו זה אוזניה אודיופילית. יש לה סאונד שאני מאוד לא אוהב, ונשמע לי ממש לא קשור למציאות.
גילוי נאות, אני לא באמת חושב שגראדו זה אוזניה אודיופילית. יש לה סאונד שאני מאוד לא אוהב, ונשמע לי ממש לא קשור למציאות.