התחדשתי ב-Samsung Q91 מארמגדון
שלום לכולם,
בשעה טובה התחדשתי בפלזמה 42" דגם Samsung Q91 + רסיבר 1908 של דנון + רמקולים של Kef דגם 2005. רכשתי את כל הסט מאמרגדון בר"ג, ואני רוצה לציין את השירות הנפלא, את המקצועיות ואת היחס האישי שקיבלתי שם.
אני רוצה לציין במיוחד את זוהר וראובן שבמשך שבועות בילבלתי להם את השכל עם כל מיני שאלות ובקשות, ונתנו לי ייעוץ מקצועי שבזכותו יש לי היום מערכת שיושבת בצורה אלגנטית בקומפלקס גבס שנבנה במיוחד למטרה זו ונשמעת חבל על הזמן (לדעתי).
התקנת המערכת נעשתה ע"י ארתור ואלכס - שני מתקינים סופר-מקצועיים, שהתקינו את המערכת בצורה מקצועית ונקייה. נתקלתי בהרבה מתקינים בחיי, אבל איכפתיות כזו ממתקינים ואהבה רבה למקצוע עוד לא ראיתי.
בקיצור, אני ממליץ ביותר לרכוש בארמגדון - זו ממש חוויה.
שיהיה חג שמח לכולם,
אייל (מחולון)
בשעה טובה התחדשתי בפלזמה 42" דגם Samsung Q91 + רסיבר 1908 של דנון + רמקולים של Kef דגם 2005. רכשתי את כל הסט מאמרגדון בר"ג, ואני רוצה לציין את השירות הנפלא, את המקצועיות ואת היחס האישי שקיבלתי שם.
אני רוצה לציין במיוחד את זוהר וראובן שבמשך שבועות בילבלתי להם את השכל עם כל מיני שאלות ובקשות, ונתנו לי ייעוץ מקצועי שבזכותו יש לי היום מערכת שיושבת בצורה אלגנטית בקומפלקס גבס שנבנה במיוחד למטרה זו ונשמעת חבל על הזמן (לדעתי).
התקנת המערכת נעשתה ע"י ארתור ואלכס - שני מתקינים סופר-מקצועיים, שהתקינו את המערכת בצורה מקצועית ונקייה. נתקלתי בהרבה מתקינים בחיי, אבל איכפתיות כזו ממתקינים ואהבה רבה למקצוע עוד לא ראיתי.
בקיצור, אני ממליץ ביותר לרכוש בארמגדון - זו ממש חוויה.
שיהיה חג שמח לכולם,
אייל (מחולון)
1. לאייל תתחדש ותודה רבה
2 ל EITANMAX : הכיול לדעתי מעוד תלוי במקור ואופן החיבור ( כניסה ). במקרא של אייל זה ממיר HOT מחובר ב SCART ל SVIDEO וDVD פיוניר מחובר בHDMI .
בכל אופן כמה תיפים בכללי:
1. לא להשתמש במצב DYNAMIC
2. לחבות את מצב הMOVIE PLUS
3. להוריד צבע אדום ב 10-15% ביחס לשער הצבעים
4. מעגלי DNR למינהם בדרך כלל לא משפרים את תמונה אלה להפך.
5. רמת CONTRAST מעל 70 לדעתי מוגזמת .
6.הורדת SHARPNES פוטרת חלקית מצל סביב אותיות
7.רצוי לבצע את הכיול בערוץ בעל סיגנל טוב ( ערצי סרטים ו ערוץ 10 )
ENJOY
2 ל EITANMAX : הכיול לדעתי מעוד תלוי במקור ואופן החיבור ( כניסה ). במקרא של אייל זה ממיר HOT מחובר ב SCART ל SVIDEO וDVD פיוניר מחובר בHDMI .
בכל אופן כמה תיפים בכללי:
1. לא להשתמש במצב DYNAMIC
2. לחבות את מצב הMOVIE PLUS
3. להוריד צבע אדום ב 10-15% ביחס לשער הצבעים
4. מעגלי DNR למינהם בדרך כלל לא משפרים את תמונה אלה להפך.
5. רמת CONTRAST מעל 70 לדעתי מוגזמת .
6.הורדת SHARPNES פוטרת חלקית מצל סביב אותיות
7.רצוי לבצע את הכיול בערוץ בעל סיגנל טוב ( ערצי סרטים ו ערוץ 10 )
ENJOY
תריתון טכנולוגיות
נציגי HDI DUNE בישראל.
נציגי HDI DUNE בישראל.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: