:שוטר: המלצות על דגמי וחניות לקניית אוזניות
שלום,
אני רוצה לקנות אוזניות (עד-400) ואני לא יודע איזה דגם כדי לי ומאיפה הכי טוב לקהבעיה היא שאני צריך אוזניות ברמה גבוהה ביותר (אחרת לא שווה לי להשקיע) ואני צריך אוזניות שאני לא יראה כמו חייזר אם אני יסתובב איתם ברחוב.
אני לא מצליח להחליט מה לקנות מכל המבחר שיש אני חושב שאני יקנה אוזניות in ear או קשת אבל לא אקוסטית גדולות כמו של דיג'יי.
אני מתלבט ביןcx 300 akg k414p ועוד כמה דברים דומים ואני ישמח אם תמליצו לי על משהו.
בנוסף אני לא מכיר חנויותטובות מאוד (זולות עם מבחר דגמים של סינהיייזר שור akg ועוד...)
ואם יש מקומות בצפון (עדיפות כמה שיותר קרוב לעכו\נהריה אבל אני יהיה מוכן לנסוע אפילו עד חיפה) שאפר לשמוע את האוזניות לפני הקנייה.
תודה .
אני רוצה לקנות אוזניות (עד-400) ואני לא יודע איזה דגם כדי לי ומאיפה הכי טוב לקהבעיה היא שאני צריך אוזניות ברמה גבוהה ביותר (אחרת לא שווה לי להשקיע) ואני צריך אוזניות שאני לא יראה כמו חייזר אם אני יסתובב איתם ברחוב.
אני לא מצליח להחליט מה לקנות מכל המבחר שיש אני חושב שאני יקנה אוזניות in ear או קשת אבל לא אקוסטית גדולות כמו של דיג'יי.
אני מתלבט ביןcx 300 akg k414p ועוד כמה דברים דומים ואני ישמח אם תמליצו לי על משהו.
בנוסף אני לא מכיר חנויותטובות מאוד (זולות עם מבחר דגמים של סינהיייזר שור akg ועוד...)
ואם יש מקומות בצפון (עדיפות כמה שיותר קרוב לעכו\נהריה אבל אני יהיה מוכן לנסוע אפילו עד חיפה) שאפר לשמוע את האוזניות לפני הקנייה.
תודה .
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46365
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
liavo,
ברוך הבא לפורום. נא ערוך את הכותרת בהתאם לנושא השרשור, הנושא איננו כזה אשר מצדיק כותרת שכזאת.
ברוך הבא לפורום. נא ערוך את הכותרת בהתאם לנושא השרשור, הנושא איננו כזה אשר מצדיק כותרת שכזאת.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46365
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
ניסית לעשות חיפוש? סקרנו בעבר מספר לא מבוטל של אוזניות בתקציבך.
- slavazh
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 593
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 11 פעמים
קודם כל במקומך הייתי טיפה מנמיך ציפיות. האוזניות שאתה מתלבט בינן הן אכן אוזניות מעולות אבל, מהם עד לרמה גבוהה ביותר יש לאן לטפס גם מבחינת צליל וגם מבחינת מחיר. עכשיו לענייננו הייתי ממליץ לך לנסות את הדגמים הבאים : jbl 220 לדעתי יותר טובות מה cx300 למרות שמבוססות עליהם אם אני לא טועה. בגזרת אוזניות קשת akg k518/k81 אותה האוזנייה רק בשם אחר. וKoss portapro גם בחירה מאוד מוצלחת לדעתי. כל האוזניות שהמלצתי אמורות להיות בטווח המחירים שלך. לגבי איפה, לדעתי ניתן למצוא את כולן פרט ל Koss בחנויות של באג.
מקווה שעזרתי.
מקווה שעזרתי.
"לכולנו שמורה הזכות להביע את דעתנו, אך בדרך כלל דעה היא רק דעה ולא עובדה מוכחת." - דונלד ג' טראמפ.
כמו שסלבה אמר akg k518/k81 אותה האוזנייה רק בצבע אחר.518 בשחור.יש לי אותה והיא ממש לא נוחה.הסאוחד מצויין אבל הכאבי ראש לא נותנים להנות.את הקוס פורטה פרו ניתן למצוא בטוקי ב275 שקל.הבעיה שהיא לא יפה בכלל ומיטב הבנתי רצית להתנייד איתה.יש גם אופציה זולה ל IN EAR EP630 של קריאטיב שדומות לCRX 300 רק זולות משמעותית.תוכל לרכוש אותה ואת הפורטה בתקציבך.להתנייד אם הקריאטיב ולהתביית אם הפורטה.בכל אופן זו ההמלצה שלי כאן