הסדרה החדשה של סרווין וגה
הרמקול החדש של סרווין וגה VE 12 מסדרת VE האם הוא יותר מוצלח משמעותית מהסרווין וגה E712 בצורה כזאת שמצדיקה את הבדל המחירים בינהם?
יש כאלה שדווקא אמרו לי ש E זאת הסדרה המוצלחת ביותר של סווין וגה למרות שהיא ישנה האם זה נכון?
יש כאלה שדווקא אמרו לי ש E זאת הסדרה המוצלחת ביותר של סווין וגה למרות שהיא ישנה האם זה נכון?
ראה הודעה בפרטי
לגבי זוג פרונט מסדרת הV .
נערך לאחרונה על ידי ADICT ב 06/04/2008 21:08, נערך פעם 1 בסך הכל.
סדרת הE היא סדרה אומנם ישנה וכבר כמובן לא מיוצרת,אך זכתה להצלחה פנומנלית במכירות,וגם משביעות רצון הקונים,ואני ממה שכבר אז יצא לי לשמוע אותה מחבר שקנה בעקבות הסדרה של VS100 שהיית לי בזמנו והתלהב ,הרמקול שהוא קנה E712 הוציא בסים וסאונד שרצית רק ללקק אצבעות ולשבת ולהאזין ללא הפסקה!מאז את VS10 נתתי לגיסי וקניתי את הV12 סדרה שהחליפה את הE ובה סרווין הצרו את מידת התיבה משמעותית ועדנו אותה,ואף ניתן לאמר גם את הסאונד,מה שאולי לא כולם אהבו(נראה לי במיוחד את הבס)לאחר מכן באה סדרת הVE שהחליפה את הV ,כלומר אתה דילגת לגמרי על סדרת הV ,שבה גם הממברנה האדומה המפורסמת הוחלפה באפור לשנוי קצת של הסמל האגדי האדום.לגבי VE לא שמעתי,אך ניתנה סקירה באתר של רמקול זה,תוכל למצוא אותה גם,ועכשיו יצאה סדרת הCLS שהיא החדשה בצורה מיוחדת,ואתה תצטרך לשמוע להתרשם ולהחליט בעצמך.סדרת הE גם יוחדה בפוטנציומטרים לכיוון התדר של הטוויטר והמיד ביחס לוופר ולאיזון הטונלי הכללי של הרמקול.קח בחשבון שהסרווין הנו רמקול פרונטלי מאוד בסאונד שלו (כלומר הוא לא מבדיל בין קפה של הבוקר ולהעיר אותך בעדינות,או שאתה במסיבה ורוצה להרשים אתו חברים)הוא יעיר אותך כאילו שפכו עליך מים קרים ורימוני הלם בגולני.....הוא די אלים ואגרסיווי ונותן לך בראש ללא מורא ולא מתבייש במה שהוא מציע!!!
לדעתי סדרת הE יצגה הכי נאמנה את החברה ואת הייחודיות שלה,למרות שבדרך הם ניסו קצת לסטות ולעדן או לשנות בין סדרה לסדרה אך אם אהבת את הסאונד שהיה הלוגו שלה לך על הE במידה ותשיג 
דרך אגב יש לי גם את הE715 שאני אוטוטו אחבר אותם בבית,ואצלם לכם,מה דעתך עליהם קומבינה?

בוא נאמר שסוג המוסיקה שאני שומע הוא רוק,ראפ,פופ,ביטלס,פינק פלויד,לד זפלין 50 CENT 'כך שנראה לי מתאים.....
ודרך אגב תפרט יותר קומבינה למה הוא לא מתאים?וכמובן אפשר גם סרטים בווליום גבוה! 
למה יש רמקול שהוא מיוחד לגאז וקלסית 
efib כתב:קומבינה,
למוסיקה מיזרחית כבדה הוא יכול להתאים ?...
- keyser
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 264 פעמים
לא מסכים איתך.combina22 כתב:למוסיקה מיזרחית כבדה מתאים גם רמקול של טרנזיסטור מחובר עם 2 חוטים עם ליפוף בלי הלחמה...
בוזוקי יכול מאוד לצרום לאוזניים עם הרמקול לא מתאים.