מה יותר טוב? LG 37LC43 או TOSHIBA 37A3000

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
SINBETI פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 141
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

מי שלא מכיר את שתי המסכים אני ייתן קצת נתונים:

LG:
ניגודיות: 1:10000
HD READY
זמן תגובה: 5 MS

TOSHIBA:
ניגודיות:1:1200
זמן תגובה: 8 MS

שתיהם עולות בערך אותו דבר:
ה-LG עולה 5000 ש"ח.
הTOSHIBA עולה 5150 ש"ח .

אשמח אם תענו לי בקרוב תודה!

נ.ב.
אם ידוע לכם על עוד מסכים טובים בגודל 37 אינץ' או יותר .
בסביבות ה5000 שקל תכתבו לי בבקשה את הדגם שלהם.

תודה מראש!

SINBETI פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #2 

בבקשה אנשים עזרה?

WellSee
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 133

שליחה #3 

לא מכיר את הטלויזיה של LG.
לגבי טושיבה A3000 יש לגיסתי ופעם ראשונה שראיתי בה שידורים של "הוט" הייתי משוכנע שהטלוויזיה מקולקלת...
כל אחד מבני ביתי שראה בטלוויזיה הזו את התמונה - הזדעזע. יכול להיות שאני עושה עוול לטלוויזיה ואולי גם ב LG תראה את אותו הדבר. אבל מאחר וגם אני מחפש טלוויזיה 37 לסלון וביקרתי כבר בלא מעט אולמות תצוגה אני יכול להגיד שהטלוויזיה הזו בהחלט לא משהו.. בלשון המעטה. מצטער שהרסתי לך את האשליה אבל ככל שתשאל יותר כך תצלול עמוק יותר לדיכאון.

guy11
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2430
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #4 

[
לגבי טושיבה A3000 יש לגיסתי ופעם ראשונה שראיתי בה שידורים של "הוט" הייתי משוכנע שהטלוויזיה מקולקלת...
כל אחד מבני ביתי שראה בטלוויזיה הזו את התמונה - הזדעזע.

:lol:

SINBETI פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

WellSee כתב:לא מכיר את הטלויזיה של LG.
כל אחד מבני ביתי שראה בטלוויזיה הזו את התמונה - הזדעזע. יכול להיות שאני עושה עוול לטלוויזיה ואולי גם ב LG תראה את אותו הדבר. אבל מאחר וגם אני מחפש טלוויזיה 37 לסלון וביקרתי כבר בלא מעט אולמות תצוגה אני יכול להגיד שהטלוויזיה הזו בהחלט לא משהו.. בלשון המעטה. מצטער שהרסתי לך את האשליה אבל ככל שתשאל יותר כך תצלול עמוק יותר לדיכאון.
...
אחי זה בסדר גמור חח אתה לא מעליב אותי. להפך רק עזרת לי עכשיו אני יודע לא ללכת עליה.

אולי מישהו ראה או מכיר את ה-LG 37LC43 ?

farkash7
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 236
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 43 פעמים

שליחה #6 

אני לא ממש מבין גדול בתחום אבל לפני שבוע וחצי הייתי באותן התלבטויות כמו מסך 37 אינצ' בתקציב של כ5K שקלים.
לאחר חיפוש וקריאה על דגמים שונים פה בפורום הגעתי למסקנה שמסך LCD 37 אינצ' שיתן איכות טובה לא תמצא ב5K שקלים ותצטרך למתוח מעט את התקציב שלך או לרדת בגודל.

לפי מה שהבנתי סדרת A של טושיבה לא מומלצת, הסידרה המומלצת היא סידרת הC שעולה יותר...
בקשר למסכים של LG קראתי כאן שהם סובלים לעיתים מזליגת אור.

אחרי קריאה קצרה וצפיה בכמה מסכים שתי החברות שמשכו אותי היו היטאצ'י ושארפ.
לשארפ דגמים מאוד מוצלחים אבל עולים הרבה מעל לתקציב שלך להיטאצ'י גם דגמים מוצלחים שקרובים לתקציב שלך.

אני בסופו של דבר קניתי HITACHI37LD900, עלה לי 5700 שקלים עם אחריות של ראפ(היבואן הרשמי ל-3 שנים).
יש גם את הדגם המחליף שלו שהמליצו עליו כאן הרבה הA01 הוא יקר יותר, אבל אם אחריות רשמית לא חשובה לך ניתן להשיג אותו ב5500 לפי מה שהבנתי.
אם אתה מוכן לרדת בגודל השארפ WD1E יכנס לך יופי לתקציב ומדובר במסך מצויין.

עצתי לך תגדיל את התקציב או תירד בגודל או תמשיך לחסוך חבל להשקיע כול כך הרבה וליפול בגלל כמה מאות שקלים.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”