פלסמה 50 אינטש LG PC51R
שלום לכולם!
האם מישהו מכיר את הדגם הזה ויכול לחוות דעתו?
מוצע לי ב-10K ב-10 תשלומים כולל הובלה והתקנה קירית.
האם השקעה של עוד 2000 ש"ח ל-PH10 או ל-Q9 היא ממש הכרחית מבחינת איכות תמונה ו/או אמינות וכד'?
מודה מראש לכולם! שבוע טוב
האם מישהו מכיר את הדגם הזה ויכול לחוות דעתו?
מוצע לי ב-10K ב-10 תשלומים כולל הובלה והתקנה קירית.
האם השקעה של עוד 2000 ש"ח ל-PH10 או ל-Q9 היא ממש הכרחית מבחינת איכות תמונה ו/או אמינות וכד'?
מודה מראש לכולם! שבוע טוב
- Rino
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5450
- שם מלא: Reem
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
בדקת אם המחיר כולל אחריות היבואן ח.י?
http://hye.co.il/catalog/product_detail ... keySearch=
לגבי שאר המסכים זה עניין של טעם , אם לא ראית אותם פיזית אולי עדיף שתעשה זאת לפני הרכישה,
http://hye.co.il/catalog/product_detail ... keySearch=
לגבי שאר המסכים זה עניין של טעם , אם לא ראית אותם פיזית אולי עדיף שתעשה זאת לפני הרכישה,
כולל אחריות יבואן
לשנתיים.
אולי עוד מישהו שמכיר את המסך?
ראיתי את המסך והאמת שלא הבחנתי בהבדל בכלל בינו לבין הפנסוניק, ואם כבר אז לטובתו...
העניין הוא שלפי מה שקראתי בפורום ישנה צריבה במסכי LG לדורותיהם...?
אולי עוד מישהו שמכיר את המסך?
ראיתי את המסך והאמת שלא הבחנתי בהבדל בכלל בינו לבין הפנסוניק, ואם כבר אז לטובתו...
העניין הוא שלפי מה שקראתי בפורום ישנה צריבה במסכי LG לדורותיהם...?
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
אני גם חושב כמוך, ראית אותו מול הפנאסוניק ולדעתי הוא עולה עליו.
לגבי צריבות, אם תנהג לפי הכללים הנהוגים עם מסכי פלזמה אין לך מה לדאוג.
לדעתי לך על זה
לדעתי לך על זה
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
- המלך
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6273
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 19 פעמים
אם אתה עדיין חושב כך אתה מוזמן לראות את הפנסוניק אצלי.shraga007 כתב:אני גם חושב כמוך, ראית אותו מול הפנאסוניק ולדעתי הוא עולה עליו.
לדעתי לך על זה...
אני מבטיח לך שאתה תראה תמונה שונה לגמרי ממה שראית בתצוגה.
- המלך
- חבר מכור קשה

גם עם זה אני לא מסכים.
אתה צריך לראות בתנאים אמיתיים.
עובדה שראיתי בתצוגה את ה LG ופנסוניק PH10 והפנסוניק נראתה בתצוגה טובה יותר.
אבל ה PV70 נראתה ממש גרוע כמו שאתה אמרת תמונה "אנמית".
וראה זה פלא אין אצלי זכר לתמונה שתיארת.
יש כאלה שיעדיפו פוג'יקום על פיוניר ופנסוניק כפי שמישהו סיפר לי
אז אני לא יכול לשכנע מישהו שהוא רואה טוב יותר בפוג'יקום.
להבדיל אלפי הבדלות מ LG.
אתה צריך לראות בתנאים אמיתיים.
עובדה שראיתי בתצוגה את ה LG ופנסוניק PH10 והפנסוניק נראתה בתצוגה טובה יותר.
אבל ה PV70 נראתה ממש גרוע כמו שאתה אמרת תמונה "אנמית".
וראה זה פלא אין אצלי זכר לתמונה שתיארת.
יש כאלה שיעדיפו פוג'יקום על פיוניר ופנסוניק כפי שמישהו סיפר לי
אז אני לא יכול לשכנע מישהו שהוא רואה טוב יותר בפוג'יקום.
להבדיל אלפי הבדלות מ LG.
- shraga007
- חבר מכור קשה

זכותך, ולכן טוב שקנית פנאסוניק.
לי אישית יש פיוניר, אבל אתה מסכים איתי שלא יכולתי להמליץ לבן דודה שלי על מסך שלא הייתי קונה בעצמי?
ראית אותה בכמה חנויות כולל מקצועיות ולא התרשמתי, ולכן אל אף שאני מסכים שבבית יתכן שיפור מסויים לעומת החנות עדיין ה-LG נראיתה מרשימה ממנה.
פוג'יקום עם כל הכבוד לא יכול להיות מוזכר באותו נשימה עם פיוניר.
אני מאוד נזהר בדבריי אבל לא אחד ולא שניים שמעתי שהפנאסוניק לא עשתה להם את זה ויתכן שעל טעם ועל ריח אין מה להתווכח.
בשורה התחתונה, שנינו מרוצים מהמסכים שרכשנו? זה הכי חשוב.
לי אישית יש פיוניר, אבל אתה מסכים איתי שלא יכולתי להמליץ לבן דודה שלי על מסך שלא הייתי קונה בעצמי?
ראית אותה בכמה חנויות כולל מקצועיות ולא התרשמתי, ולכן אל אף שאני מסכים שבבית יתכן שיפור מסויים לעומת החנות עדיין ה-LG נראיתה מרשימה ממנה.
פוג'יקום עם כל הכבוד לא יכול להיות מוזכר באותו נשימה עם פיוניר.
אני מאוד נזהר בדבריי אבל לא אחד ולא שניים שמעתי שהפנאסוניק לא עשתה להם את זה ויתכן שעל טעם ועל ריח אין מה להתווכח.
בשורה התחתונה, שנינו מרוצים מהמסכים שרכשנו? זה הכי חשוב.
- המלך
- חבר מכור קשה

מעניין שאתה היחיד שבכלל משווה בין פנסוניק ל LG.
לדעתי זה לא בר השוואה בכלל.
ואני מדבר על שיפור קיצוני של שמיים וארץ לעומת מה שראיתי בתצוגה.
אניח לא יודע איפה ראית את הפנסוניק והחלטת שהיא פחות טובה מ LG אבל עובדה שאין זכר למה שאמרת על הפנסוניק ואני מצטט:"תמונה אנמית וכהה".
לא דובים ולא יער.
לדעתי זה לא בר השוואה בכלל.
ואני מדבר על שיפור קיצוני של שמיים וארץ לעומת מה שראיתי בתצוגה.
אניח לא יודע איפה ראית את הפנסוניק והחלטת שהיא פחות טובה מ LG אבל עובדה שאין זכר למה שאמרת על הפנסוניק ואני מצטט:"תמונה אנמית וכהה".
לא דובים ולא יער.
- shraga007
- חבר מכור קשה

קודם על אמרתי את זה על ה-PH10, שנית לך יש דעה משלך ולי משלי.
אני חוזר, הכי חשוב שאתה מרוצה, עובדה שקנית קודם כל Q91 ורק עקב המקרה שלך עם הפיקסלים רכשת פנאסוניק.
אם הפנאסוניק כל כך טובה,מדוע לא קנית אותה מלכתחילה??? בשביל הפרש של 1500 או 2000 שקל?
בתור אחד שגר באבן יהודה זה לא הפרש כל כך גבוה,נכון?
אני אוסיף ואומר שה-LG טובה גם מה-Q91. ושוב זאת דעתי שלי ושל עוד כמה אנשים שיצא לי לראות(גם בפורום)
אני חוזר, הכי חשוב שאתה מרוצה, עובדה שקנית קודם כל Q91 ורק עקב המקרה שלך עם הפיקסלים רכשת פנאסוניק.
אם הפנאסוניק כל כך טובה,מדוע לא קנית אותה מלכתחילה??? בשביל הפרש של 1500 או 2000 שקל?
בתור אחד שגר באבן יהודה זה לא הפרש כל כך גבוה,נכון?
אני אוסיף ואומר שה-LG טובה גם מה-Q91. ושוב זאת דעתי שלי ושל עוד כמה אנשים שיצא לי לראות(גם בפורום)
גם אני רכשתי את ה LG אחרי שראיתי את כל השאר...
יש לי אותה כשלושה שבועות ואני מאוד מאוד מרוצה.
לפני שרכשתי די הייתי נעול על ה Q91 בגחח הביקורות כאן באתר ולא היה הבדל מבחינת המחיר.
אבל אחרי שראיתי בחנות את ה LG ליד ה Q91 וה H10 של פנסוניק ה LG נצחה בגדול והחלטתי ללכת נגד הזרם ואני ממש לא מצטער..
בדקתי בכמה חנויות באיזור הקריות שיש להם את שלושתם בתצוגה.
כדי שלא להחליט לבד לקחתי את אישתי לראות את שלושת המסכים וגם היא טענה שב LG רואים טוב יותר....
מבחינת נתונים טכניים כל המסכים נראים מעולה על הנייר. אני בכלל טוען שהכל עניין של עין, שלי אהבה יותר את ה LG בעוד שלאחר ה Q91 או ה H10 תראה יותר טוב. כמו בבחירת רמקולים למערכת. אחד יהנה מצליל טבעי האחר יהנה מצליל מתכתי וכו'...
הכי נכון זה לגשת לחנות ולקחת מה שהעיין שלך אוהבת.
אפרופו, זה אחלה מחיר !!! לפני פחות מחודש שילמתי 11,500 ש"ח אחרי שחרשתי את אתרי האינטרנט והגעתי לחנות אם המחיר הכי זול בארץ ( באותה התקופה ) אז נכון שקניתי ב 24 תשלומים מה שמייקר את המחיר ב 10% לערך אבל המחיר שהציעו לך בהחלט אטרקטיבי מאוד.
רק תוודא זה מסך של ח.י עם שנתיים אחריות.
תתחדש ותהנה,
אופיר.
לפני שרכשתי די הייתי נעול על ה Q91 בגחח הביקורות כאן באתר ולא היה הבדל מבחינת המחיר.
אבל אחרי שראיתי בחנות את ה LG ליד ה Q91 וה H10 של פנסוניק ה LG נצחה בגדול והחלטתי ללכת נגד הזרם ואני ממש לא מצטער..
בדקתי בכמה חנויות באיזור הקריות שיש להם את שלושתם בתצוגה.
כדי שלא להחליט לבד לקחתי את אישתי לראות את שלושת המסכים וגם היא טענה שב LG רואים טוב יותר....
מבחינת נתונים טכניים כל המסכים נראים מעולה על הנייר. אני בכלל טוען שהכל עניין של עין, שלי אהבה יותר את ה LG בעוד שלאחר ה Q91 או ה H10 תראה יותר טוב. כמו בבחירת רמקולים למערכת. אחד יהנה מצליל טבעי האחר יהנה מצליל מתכתי וכו'...
הכי נכון זה לגשת לחנות ולקחת מה שהעיין שלך אוהבת.
אפרופו, זה אחלה מחיר !!! לפני פחות מחודש שילמתי 11,500 ש"ח אחרי שחרשתי את אתרי האינטרנט והגעתי לחנות אם המחיר הכי זול בארץ ( באותה התקופה ) אז נכון שקניתי ב 24 תשלומים מה שמייקר את המחיר ב 10% לערך אבל המחיר שהציעו לך בהחלט אטרקטיבי מאוד.
רק תוודא זה מסך של ח.י עם שנתיים אחריות.
תתחדש ותהנה,
אופיר.
- המלך
- חבר מכור קשה

shraga007 כתב:קודם על אמרתי את זה על ה-PH10, שנית לך יש דעה משלך ולי משלי.
בתור אחד שגר באבן יהודה זה לא הפרש כל כך גבוה,נכון?![]()
אני אוסיף ואומר שה-LG טובה גם מה-Q91. ושוב זאת דעתי שלי ושל עוד כמה אנשים שיצא לי לראות(גם בפורום)...
לדעתי היכן שראית המסכים כנראה לא היו מכוונים כראוי.
אני לא קניתי מלכתחילה את הפנסוניק מכיוון שבכלל לא חשבתי עליה כי היא היתה יקרה בהרבה אז הבחירה היתה הסמסונג לאחר שראיתי רק אותה.
מאז המחירים של הפנסוניק ירדו אז הלכתי לראות וקניתי בתוספת לא גדולה.
תתפלא לא כל מי שגר באבן יהודה מיליונר ואני דווקא בין העניים
אתה צודק שאם לא קרה לי הסיפור הזה עד היום הייתי עם סמסונג ותאמין לי שאני לא מצטער לרגע שהסמסונג פינתה את מקומה לפנסוניק חוץ מאולי הסטנד.
הלוואי ויכולתי לקנות פיוניר אבל כמו שאמרתי אני לא מיליונר ופיוניר פשוט יקרה בטירוף.
נערך לאחרונה על ידי המלך ב 08/04/2008 1:56, נערך פעם 1 בסך הכל.
לכל חובבי LG
לכל חובבי LG,אנא פנו לאופטומטריסט באזור מגורכם ופיתרו את הבעיה,בקשר למסך על תגידו שלא הוזהרתם הצריבה תגיע זה רק ענין של זמן,שנתיים לכל היותר
מזה?...פאנבויז של אלג'י?...
החברה הזאת פשוט מכה, יש לה בכל מוצר כמעט בעיות מעבר לרגיל, איכות ירודה ועוד הרבה, מה שכן אחלה עיצוב, חרה חברה, היה לי ניסיון רב איתה ולא הייתי מרוצה משום דבר חוץ ממכונת הכביסה החדשה שרכשנו והיא עושה ת'עבודה בינתיים, מה גם שהקניה הייתה באחריות אישתי, אם זה היה תלוי בי מוצר אל ג'י לא היה נכנס לביתי בחיים...ואני לא היחיד ראיתי הרבה בפורום שחושבים כמוני.
החברה הזאת פשוט מכה, יש לה בכל מוצר כמעט בעיות מעבר לרגיל, איכות ירודה ועוד הרבה, מה שכן אחלה עיצוב, חרה חברה, היה לי ניסיון רב איתה ולא הייתי מרוצה משום דבר חוץ ממכונת הכביסה החדשה שרכשנו והיא עושה ת'עבודה בינתיים, מה גם שהקניה הייתה באחריות אישתי, אם זה היה תלוי בי מוצר אל ג'י לא היה נכנס לביתי בחיים...ואני לא היחיד ראיתי הרבה בפורום שחושבים כמוני.
חבר'ה אתם מגזימים
אני לא מדבר ספציפית לגבי המסך הזה....
אבל LG היא החברה שמוכרת הכי הרבה מסכים בישראל, ואחת הגדולות בעולם...
כנס לאתרים מקצועיים כמו PCWORLD CNET או PCMAGAZINE ותראה כמה מוצרי LG נבחרו שם לאדיטור'ס צ'ויס...
אז מאיפה האנטי הזה אני לא יודע...
לי אישית יש מסך מחשב של LG 19 שנקנה לפני שנתיים וחצי והוא מדהים כמו ביום הקנייה... אחד הטובים שראיתי ואני כל היום עובד מול מסך...
דווקא המסל החדש שקניתי לאחרונה של סמסונג 2243BW בגודל 22 הגיע עם פיקסל שרוף (שהוחלך מיידת במסך חדש) והביצועים שלו נחמדים ולא יותר...
אחרי הכל, גם סמסונג חברה קוריאנית.... ויש הרבה חברות ד"א שמתהדרות בכך שהפנאלים שלהם תוצרת LG
אבל LG היא החברה שמוכרת הכי הרבה מסכים בישראל, ואחת הגדולות בעולם...
כנס לאתרים מקצועיים כמו PCWORLD CNET או PCMAGAZINE ותראה כמה מוצרי LG נבחרו שם לאדיטור'ס צ'ויס...
אז מאיפה האנטי הזה אני לא יודע...
לי אישית יש מסך מחשב של LG 19 שנקנה לפני שנתיים וחצי והוא מדהים כמו ביום הקנייה... אחד הטובים שראיתי ואני כל היום עובד מול מסך...
דווקא המסל החדש שקניתי לאחרונה של סמסונג 2243BW בגודל 22 הגיע עם פיקסל שרוף (שהוחלך מיידת במסך חדש) והביצועים שלו נחמדים ולא יותר...
אחרי הכל, גם סמסונג חברה קוריאנית.... ויש הרבה חברות ד"א שמתהדרות בכך שהפנאלים שלהם תוצרת LG
- shraga007
- חבר מכור קשה

אלעד,
הרבה אנשים לא אוהבים ש"פוגעים להם בבייבי" ובמילים אחרות שהם קונים מוצר ואומרים להם שמוצר ,זול יותר במקרה הזה, שאמור על פי המחיר ולפעמים גם השם להיות טוב יותר ,טוב משלהם הם לוקחים זאת אישית.
אנשים נוטים להפוך לבעלי מניות בחברה של המוצר אותו הם קנו.
אני במקרה הזה, הווה אומר LG \ SAMSUNG \ PANASONIC מעז ואומר שאני חף מאינטרסים, לי יש מסך של פיוניר בכלל ולו פעם אחת לא השוויתי אותי ל-3 המוזכרים.
עכשיו לכל חברה יש נסיונות מרים עם מספר לקוחות, לא סביר למצוא 100% לקוחות מרוצים.
בגלל זה אנשים נוטים להכפיש חברות ויצרנים אפילו לאחר נסיון מר אחד או אם מחלוקת בינם לבין נותן האחריות לא מסתיימת ב-100% לשביעות רצונם.ואני חייב לציין שאני מבין אותם, גם אני כזה לפעמים.
כל אדם שרוכש מוצר במיטב כספו רוצה להיות 100% מרוצה.
dts2,
אם אין לך משהו חכם לכתוב אז עדיך שלא תכתוב בכלל.
אחרי שנתיים צריבה??? הרי ככל שהמסך עובד יותר שעות ככה הסיכוי לצריבה פוחת!!!! ועם מנגנוני ההגנה שקיימים היום + העמידות המשופרת של המסכים מה שאתה טוען אינו סביר בכלל.
מלך,
עובדה שקנית SAMAUNG לפני שרכשת פנאסוניק. אם הפנאסוניק היתה טובה יותר הפרש של 2000 שקל לא היה עושה הבדל!
בוא נשאל ככה, אם פיוניר היתה עולה 15.5K לעומת 13.5K של הפנאסוניק , אתה רוצה להגיד שלא היית מתאמץ??? אתה לא צריך לענות אני יודע את התשובה.
הרבה אנשים לא אוהבים ש"פוגעים להם בבייבי" ובמילים אחרות שהם קונים מוצר ואומרים להם שמוצר ,זול יותר במקרה הזה, שאמור על פי המחיר ולפעמים גם השם להיות טוב יותר ,טוב משלהם הם לוקחים זאת אישית.
אנשים נוטים להפוך לבעלי מניות בחברה של המוצר אותו הם קנו.
אני במקרה הזה, הווה אומר LG \ SAMSUNG \ PANASONIC מעז ואומר שאני חף מאינטרסים, לי יש מסך של פיוניר בכלל ולו פעם אחת לא השוויתי אותי ל-3 המוזכרים.
עכשיו לכל חברה יש נסיונות מרים עם מספר לקוחות, לא סביר למצוא 100% לקוחות מרוצים.
בגלל זה אנשים נוטים להכפיש חברות ויצרנים אפילו לאחר נסיון מר אחד או אם מחלוקת בינם לבין נותן האחריות לא מסתיימת ב-100% לשביעות רצונם.ואני חייב לציין שאני מבין אותם, גם אני כזה לפעמים.
כל אדם שרוכש מוצר במיטב כספו רוצה להיות 100% מרוצה.
dts2,
אם אין לך משהו חכם לכתוב אז עדיך שלא תכתוב בכלל.
אחרי שנתיים צריבה??? הרי ככל שהמסך עובד יותר שעות ככה הסיכוי לצריבה פוחת!!!! ועם מנגנוני ההגנה שקיימים היום + העמידות המשופרת של המסכים מה שאתה טוען אינו סביר בכלל.
מלך,
עובדה שקנית SAMAUNG לפני שרכשת פנאסוניק. אם הפנאסוניק היתה טובה יותר הפרש של 2000 שקל לא היה עושה הבדל!
בוא נשאל ככה, אם פיוניר היתה עולה 15.5K לעומת 13.5K של הפנאסוניק , אתה רוצה להגיד שלא היית מתאמץ??? אתה לא צריך לענות אני יודע את התשובה.