איזו תוכנה תהיה הטובה לניגון סרטי DIVX וHD דרך המחשב?
יש לי כרטיס מסך איכותי טוב שתומך בHD וVISTA ULTIMATE ואני מנגן את הסרטים דרך הויסטה מדיה סנטר.
האם המדיה פלייר מספיק? או שיש תוכנה יותר טובה שנותנת יותר אפשרויות?
תודה!
תוכנה לניגון סרטים בHTPC. מה מומלץ?
-
oceans68
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 297
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
אני מנגן קבצי avi ו-mkv שמקודדים ב-DivX וב-H.264 דרך המדיה סנטר ללא בעייה. מומלץ להתקין גם את התוסף של Media Control לשליטה נוחה יותר על הרצה קדימה ואחורה, ולבחירת פרופיל של FFDShow דרך השלט.
- osherov
-
- גורו Android

- תגובות: 15029
מסכים אחד לאחד לכל מילהpixies כתב:אני מנגן קבצי avi ו-mkv שמקודדים ב-DivX וב-H.264 דרך המדיה סנטר ללא בעייה. מומלץ להתקין גם את התוסף של Media Control לשליטה נוחה יותר על הרצה קדימה ואחורה, ולבחירת פרופיל של FFDShow דרך השלט....
- Catskinner
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
מצטרף.
בזמן שיש וויכוחים מהו המפענח הטוב ביותר ל HD, בנוגע ל DIVX/XVID לא צריך בכלל להיות וויכוח - ffdshow מפענח את הקבצים האלו טוב יותר ממה שהנגן הייעודי של DIVX יודע לעשות.
בזמן שיש וויכוחים מהו המפענח הטוב ביותר ל HD, בנוגע ל DIVX/XVID לא צריך בכלל להיות וויכוח - ffdshow מפענח את הקבצים האלו טוב יותר ממה שהנגן הייעודי של DIVX יודע לעשות.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- FIRE_WIRE
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3877
-אמת ויציב, יתרונו הגדול שבמקום להוריד ים של קודקים ואח"כ להיתקע איתם בגלל התנגשויות -הומצא ה FFDSHOW . מאפשר ניסוי ותהיה למתחילים.ffdshow מפענח את הקבצים האלו טוב יותר ממה שהנגן הייעודי של DIVX יודע לעשות....
ד"א המחשב שלי סוחב לא רע פיענוח HD עם H264 של הFFDSHOW .
And the meek shall inherit the earth
...
...
- orenfe
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 680
אני משתמש ב TheaterTek. התוכנה משתמשת ב purevideo לפיענוח mpeg2.
אני משלב איתו את ffdshow ל divx/xvid ומאוד מרוצה מהתוצאה.
אני משלב איתו את ffdshow ל divx/xvid ומאוד מרוצה מהתוצאה.
There are 10 types of people, those who understand binary code and those who don't
- silver_poison
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 521
אני ממליץ ממש בחום את התוכנה KMPLAYER לא מפריע ולא לוקחת שום דבר ממשאבי המחשב , אגב אני עובד על מחשב פנטיום 4 3.00 עם 512 זיכרון , אז רק להמחשה סרטי HD עובדים אצלי ללא שום בעיה למרות שהמחשב קצת ישן...(בן 3 וחצי שנים)