הערוצים המסחריים ומלחמתם ביס מקס
יש לי את היס מקס כמה ימים, וזה מסוג הדברים שרק אחרי שיש לך אותם, אתה לא מבין איך הסתדרת בלעדיהם לפני כן.
יס מקס זה מכה למפרסמים ,ככל שיש פחות פרסומות , ככה הערוצים מרוויחים פחות.
לפי הנתונים שראיתי פה , שכבר יש 200,000 בעלי יסמקס, ובטח רב מחזיקי המכשיר הם האוכלוסייה היותר מבוססת, ובעלת הכנסה מעל הממוצע, אלו בדיוק האנשים שהמפרסמים מחפשים. ומכאן אפשר להבין למה המכשיר הזה לא אהוב במשרדי הערוצים המסחריים.
רק שיש לך יס מקס אתה שם לב כמה פרסומות , פרומואים , חסויות יש , בין 4 ל 7 דקות!!!!!
מכל התוכניות שהקלטתי השבוע , לא מפתיע שהתוכניות היחידות שלא ראיתי את הסוף שלהן, ולפעמים גם את ההתחלה אלו התוכניות מערוץ 2 ו -10
(אין לי מושג מי ניצח בקרב סכינים , התחזית אף פעם לא נכנסת בהקלטה , וקופסא שחורה נקטע לי באמצע התחקיר)
אז נכון שיש הגדרה שמאפשרת להוסיף זמן להקלטה , אבל לי נראה שהסיבה היחידה שרק הערוצים המסחריים "לא עומדים בזמנים" היא בשביל שהיסמקס לא יכחיד אותם.
יס מקס זה מכה למפרסמים ,ככל שיש פחות פרסומות , ככה הערוצים מרוויחים פחות.
לפי הנתונים שראיתי פה , שכבר יש 200,000 בעלי יסמקס, ובטח רב מחזיקי המכשיר הם האוכלוסייה היותר מבוססת, ובעלת הכנסה מעל הממוצע, אלו בדיוק האנשים שהמפרסמים מחפשים. ומכאן אפשר להבין למה המכשיר הזה לא אהוב במשרדי הערוצים המסחריים.
רק שיש לך יס מקס אתה שם לב כמה פרסומות , פרומואים , חסויות יש , בין 4 ל 7 דקות!!!!!
מכל התוכניות שהקלטתי השבוע , לא מפתיע שהתוכניות היחידות שלא ראיתי את הסוף שלהן, ולפעמים גם את ההתחלה אלו התוכניות מערוץ 2 ו -10
(אין לי מושג מי ניצח בקרב סכינים , התחזית אף פעם לא נכנסת בהקלטה , וקופסא שחורה נקטע לי באמצע התחקיר)
אז נכון שיש הגדרה שמאפשרת להוסיף זמן להקלטה , אבל לי נראה שהסיבה היחידה שרק הערוצים המסחריים "לא עומדים בזמנים" היא בשביל שהיסמקס לא יכחיד אותם.
הערוצים המסחריים מפשלים עם לוחות הזמנים שלהם בעיקר בגלל שידורים חיים, וזמני פרסומות ארוכים מהמתוכנן. אני לא חושב שיש כאן משהו מחושב נגד בעלי היס מקסים למיניהם, אני יותר חושב שזה נובע מחוסר מקצועיות שלהם.
דרך אגב, מאז שיש לי HTPC (בערך שנה) אני בכלל לא רואה פרסומות, שכן ה-HTPC מדלג עליהן באופן אוטומטי.
הפתרון, מבחינתנו, הוא באמת להתחיל את ההקלטה כמה דקות מוקדם יותר, ולסיים אותה כמה דקות מאוחר יותר. אצלי המחשב עושה את זה על כל התוכניות המוקלטות מערוץ 2 ו-10 (שזה מסתכם ב-"ארץ נהדרת" בערך).
דרך אגב, מאז שיש לי HTPC (בערך שנה) אני בכלל לא רואה פרסומות, שכן ה-HTPC מדלג עליהן באופן אוטומטי.
הפתרון, מבחינתנו, הוא באמת להתחיל את ההקלטה כמה דקות מוקדם יותר, ולסיים אותה כמה דקות מאוחר יותר. אצלי המחשב עושה את זה על כל התוכניות המוקלטות מערוץ 2 ו-10 (שזה מסתכם ב-"ארץ נהדרת" בערך).
You are never fully dressed without a smile
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
בהקלטות מערוצים מסחריים, ובעיקר מערוץ 2, מומלץ לתכנת הקלטה לא רק כמה דקות יותר, אלא חצי שעה יותר! 
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78903
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
למקס יש אפשרות להקליט זמן נוסף בתחילת ובסוף כל תוכנית בערוצים הללו. אצלי זה מכוון לשתי דקות לפני, 5 דקות אחרי.
לא זכור לי בשנה האחרונה אפילו תוכנית אחת שפושלה.
לא זכור לי בשנה האחרונה אפילו תוכנית אחת שפושלה.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
זה כלום לעומת מה שהולך בערוץ 1. שם כל תוכנית מתחילה ומסתיימת מתי שבא לה. זה הערוץ היחיד שאני מכיר שבו התזמון העדין ביותר שאפשר להגיע אליו זה עם לוח שנה, כי לרדת עד לרמה של שעה זה כבר לבקש יותר מידי.pixies כתב:בהקלטות מערוצים מסחריים, ובעיקר מערוץ 2, מומלץ לתכנת הקלטה לא רק כמה דקות יותר, אלא חצי שעה יותר!...
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
אצלי זה כנראה שילוב קטלני של EPG לא מעודכן של tv2day עם חוסר הדיוק של ערוץ 2...
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
נו...אתה יודע...הערוץ הזה שמתקיים כדי שיהיה תירוץ למדינה לגבות אגרהosherov כתב:איפהCatskinner כתב: זה כלום לעומת מה שהולך בערוץ 1.......
...
מכשירים כמו TIVO ודומיו לא מדלגים על פרסומות כי זה מנוגד לאינטרסים של הערוצים (הם מרוויחים מפרסומות) ובדיוק בגלל זה לא נראה לי שהתכונה הזו תגיע ליס מקס ודומיו בקרוב.idanseal כתב:איך הHTPC מדלג על הפרסומות?חשבתי שזאת תכונה שמכשיר כמו TIVO מקבל מהערוצים שהם אומרים מתי יש יציאה לפרסומות וחזרה...
לעומת זאת, מחשב HTPC יכול לבצע זיהוי של פרסומות על פי שילוב של כמה אלגוריתמים, ביניהם תוכל למצוא fade to black, שינוי עוצמת קול, שינוי לוגו מפעיל ועוד.
כאשר המחשב מזהה מקבץ פרסומות הוא מדלג עליו עד לנקודה המתאימה.
You are never fully dressed without a smile
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78903
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
shed,
דווקא היו כמה האקים שאיפשרו זאת, ו-REPLAY TV (ז"ל) דווקא נתנו קפיצות ב-30 שניות (שזה במקרה זמן פרסומת ממוצע) מהשלט...
דווקא היו כמה האקים שאיפשרו זאת, ו-REPLAY TV (ז"ל) דווקא נתנו קפיצות ב-30 שניות (שזה במקרה זמן פרסומת ממוצע) מהשלט...
הדבר המתוכנן היחיד הוא הפסקות הפרסומות. כל היתר רק נועד למלא את הזמן ביניהן. אני לא חושב שארץ נהדרת התחילה כל פעם ב-20 דקות איחור בגלל חוסר תכנון.Shed כתב:הערוצים המסחריים מפשלים עם לוחות הזמנים שלהם בעיקר בגלל שידורים חיים, וזמני פרסומות ארוכים מהמתוכנן....