יש לנו בסלון פוג'יסטו ותיקה בת חמש. היא נראית מצויין לגילה, אבל מתחילה לגמגם, שלא לומר שהפלזמות היקרות החדשות נראות הרבה יותר טוב ממנה. עכשיו כשעברנו דירה גילינו שמרחק הצפיה שלנו גדל, ומגיע למעט יותר משישה מטר.
צריך לקנות טלוויזיה חדשה!
שמעתי על Nec חדשה (לאמא שלי יש XR4 50 שנראית נפלא), וגם פנסוניק לא קוטלי קנים. יש סיבה להתחיל להתלבט בכלל, או שאקנה אל ה-Kuro FullHD וזהו?
אני הייתי בכל זאת בודק מול פנסוניק,שמעתי שתכני SD מטופלים טוב יותר בה.
תלוי כמובן מה התכנים? אם אחוז צפייה גבוה יהיה ב- HD ואין בעיית תקציב,יש אישור ללכת על הקורו.....
רשימת הציוד: Paradigm Signature S8v2| JVC X5500| Arendal sub 2V| Arendal center 1723| SVS ultra surround|KEF T101 Atmos | Anthem MRX 1140
6 מטר?
וואו זה ממש רחוק.
פחות מ-65 לא הייתי קונה.
אני ל-5.2 מטר רוצה מינימום 60 אינטש
כדאי לך ללכת לראות את הסמסונג FULL HD 63 אינטש בארמגדון (מה שכן, אני לא בטוח שיש שם 6 מטר מקיר לקיר... )
העסק לא זול, מה התקציב?
guyezra כתב:6 מטר?
וואו זה ממש רחוק.
פחות מ-65 לא הייתי קונה.
כדאי לך ללכת לראות את הסמסונג FULL HD 63 אינטש בארמגדון (מה שכן, אני לא בטוח שיש שם 6 מטר מקיר לקיר... )
העסק לא זול, מה התקציב?
...
אני לא חושב שההבדל בין 60 ל-65 אינץ' משנה הרבה. אני אהיה יותר נחרץ - אני מעדיף 50 עם איכות תמונה טובה על פני 65 עם איכות תמונה לא משהו.
העסק לא זול, אבל התקציב לא נמוך. הוא לכל צורך מעשי בלתי מוגבל (אני לא אוציא 100,000 שקל, אבל גם אין מסכים כאלה).
niko כתב:אני הייתי בכל זאת בודק מול פנסוניק,שמעתי שתכני SD מטופלים טוב יותר בה.
תלוי כמובן מה התכנים? אם אחוז צפייה גבוה יהיה ב- HD ואין בעיית תקציב,יש אישור ללכת על הקורו.....
...
כרגע אני לא צופה ב-HD בכלל (יש לי DVD של דנון שעושה upscaling ל-720p, אבל זהו). זה ישתנה במהלך השנה שנתיים הקרובות. אילו דגמים של פנסוניק הם בני השוואה ב-SD?
וואו זה ממש רחוק.
פחות מ-65 לא הייתי קונה.
העסק לא זול, מה התקציב?
...
אני לא חושב שההבדל בין 60 ל-65 אינץ' משנה הרבה. אני אהיה יותר נחרץ - אני מעדיף 50 עם איכות תמונה טובה על פני 65 עם איכות תמונה לא משהו.
העסק לא זול, אבל התקציב לא נמוך. הוא לכל צורך מעשי בלתי מוגבל (אני לא אוציא 100,000 שקל, אבל גם אין מסכים כאלה).
gershon17 כתב:
היחיד שאני מכיר במחיר שש ספרתי זה התפלצת הנוראית של פנסוניק ב-103 אינץ'.
...
לא בטוח שהם יותר טובים מ-KURO אבל יש
AVIAMO של FUJITSU
פלזמות של VIDIKRON
...
יש בכלל מישהו שמביא אותם לארץ? אני לא אביא מסך ביבוא אישי.
מישהו מיניר שדיברתי איתו התרכז רק ב-Nec החדשה (לטענתו ל-XR6 61 יש אותו הפאנל כמו ה-Kuro, רק שהיא יותר זולה. לא מצאתי ברשת שום דבר, חוץ מזה שנראה לי שאין להם XR6 בגודל הזה).
gershon17 כתב:
...
AVIAMO של FUJITSU
פלזמות של VIDIKRON
...
מישהו מיניר שדיברתי איתו התרכז רק ב-Nec החדשה (לטענתו ל-XR6 61 יש אותו הפאנל כמו ה-Kuro, רק שהיא יותר זולה. לא מצאתי ברשת שום דבר, חוץ מזה שנראה לי שאין להם XR6 בגודל הזה).
...
Yanir היו מוכרים את ה-Fujitsu פעם, אתה יכול לשאול אותם.. AVIAMO היתה מדהימה, אבל הם הכריזו גם על יציאה מה-business של פלזמות
אני אחזור שוב:
50 אינטש ל-6 מטר וקצת שיש לו זה קטן מדי המרחק גדול מאוד, לא יראו שום איכות.
יש לך 60K ל-60 אינטש של קורו? אם כן סבבה.
אם לא תבדוק את הסמפרון של סמסונג, 63 אינטש.
וואו זה ממש רחוק.
פחות מ-65 לא הייתי קונה.
העסק לא זול, מה התקציב?
...
יש
ארמגדון-מנחם בגין 18 מתחם הבורסה רמת גן
זוהר
035751799
035751450
gershon17 כתב:
...
AVIAMO של FUJITSU
פלזמות של VIDIKRON
...
...
Yanir היו מוכרים את ה-Fujitsu פעם, אתה יכול לשאול אותם.. AVIAMO היתה מדהימה, אבל הם הכריזו גם על יציאה מה-business של פלזמות
Vidikron - לא בטוח שיש בארץ. זה מוצר high-end.
סתם אבל, כי שאלת
לך על KURO FHD, 50 או 60, למה שיספיק לך
...
את AVIAMO פוג'יטסו כבר לא מייצרים. ואת VIDIKRON מצאתי באיזה מקום באורגון, אני לא חושב שמיבאים אותם. מה שמשאיר אותי כאמור עם הפיונירים או עם משהו אחר מוצלח במחיר חמש ספרתי.
יש מסך 72 מקרן אחורי של טושיבה בסביבות ה 20K זה יכול להיות נחמד אם בא לך להתפשר, סתם הצעתי....
יש לך מרחק צפיה מטורף ולדעתי כדאי להתפשר על הקרנה אחורית של טושיבה ה 72 או ללכת על הקרנה קדמית איכותית, יש לך תקציב רציני כאן שיכול בקלות להכניס מקרן ברמה מדהימה, מציע לך לשקול את 2 האפשרויות האלה...
את ה 72 אינטש יצא לי לראות לפני מעל חצי שנה מול קניון איילון באיזה חנות חשמל קטנה נסה לקפוץ לשם תראה מה עתך אם זה עדיין מוצג שם