Hi-Jack פירסם היום את 3 הנגנים הנבחרים לאפריל 2008

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46430
נתן תודות: 1967 פעמים
קיבל תודות: 5086 פעמים

שליחה #1 

בהמשך למסורת שהחל Hi-Jack של בחירת 3 נגנים מומלצים אשר לפני חודש, פורסמה היום בחירתו עבור 3 הנגנים המומלצים לאפריל למי שמתכנן לרדת מהגדר.

במקום הראשון, Egreat EG-M31A.
מבוסס NMT ולמרות שעדיין לא נסקר על ידו, הוא מופיע במקום הראשון בשל הכללתם של שלל כבלים במארז (כבל HDMI, כבל USB, כבל אופטי, זוג RCA, קומפוננט ו Cloth עבור ניקיון הנגן) וכניסת USB Slave אשר תעזור לנו למלא את הכונן הקשיח הפנימי בשלל תכנים.

פירוש אישי שלי, לעולם לא ניתן להמליץ על מכשיר כלשהו ללא ביקורת, במיוחד כבחירה למקום ראשון. ה Egreat EG-M31A כל כך חדש שיש לאנשי השיווק רק תמונה אחת שלו (מצורפת) ולא יודעים להגיד מתי הוא יהיה זמין לרכישה (לאחר נדנודים קשים הובטח לי בעוד פחות משבועיים). למרות שהוא מבוסס NMT וניתן לשער על יכולותיו, לא ניתן כלל לדעת מה היציבות שלו ובאמת לעמוד על קנקנו (למרות ששלל הדוקומנטציה שקיבלתי עליו נראית מרשימה).

רצוי לומר כי חברת Egreat מאוד ידידותית וכבר הזדמן לי לדבר מספר פעמים רב עם מנהל השיוק לגבי היחידה. הם מקווים "לכבוש" את אירופה עם הנגן ומבטיחים צוות פיתוח בעל משאבים רבים על מנת להציב את הנגן בחזית נגני ה NMT.
שימו לב כי הנגן נראה מצויין, מהתמונה רואים קופסת פלסטיק מבריקה בצבע לבן (מישהו אמר Apple TV?) בגודל יחסית קטן.

במקום השני, Istar miniHD.
כשהדגם הזה שווק לראשונה, הוא יצא עם שלט מעט לא נוח. היום הוא משווק עם שלט מעודכן יותר וזהה לשלטים של Popcorn Hour A-100, HD X 900 & ISTAR HD.
הסיבה להימצאותו במקום שני הינה בשל השלט הישן.

לדעתי זוהי סיבה די דבילית האמת, ניתן לשלוח את השלט לחברה והיא שולחת חזרה את השלט המעודכן. למה Hi-Jack לא טרח לעשות זאת? נשגב מבינתי.

במקום השלישי, Popcorn Hour A-100.
במקום זה בשל חוסר בכניסת USB Host ושלט גרוע.

פירוש אישי שלי, החלטה תמוהה מעט. כל שלושת הנגנים כאן חולקים אותו שלט. ה A-100 הינו נגן ה NMT הכי זול אשר קיים כיום, מכיל כבל HDMI באריזה ותו לא. האמת? בצדק. רוב ה Setup's היום מצריכים רק כבל HDMI עבור חיבור אופטימלי, כל הכללה של כבלים נוספים עבור Setup-ים אחרים תייקר לנו את העלות הסופית (בדיוק כמו שאנחנו רואים אצל המתחרים).

שימו לב כי TViX 6500 לא מופיע ברשימה. Hi-Jack מסביר זאת בשל העובדה כי לא יצא עדכון קושחה משמעותי במהלך מרץ ועדיין לא התקיימו שום החלפות ליחידות תקולות.
Egreat EG-M31A
 Egreat EG-M31A

dizingof
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2518
נתן תודות: 36 פעמים
קיבל תודות: 81 פעמים

שליחה #2 

הופה הופה אני מזיל ריר פה :mrgreen:

עושה רושם שUSB SLAVE לקח את הקופה ובצדק.
אחרי הכל שלושתם מבוססי NMT כולל ביצועי השלט.

מחכה לREVIEW , מחיר וזמן אספקה !

gameboy
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1900
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

פירוש אישי שלי:
הבחור הזה "לא פוגע" בסקירות/בחירות האלו שלו...
כולי תקווה שבסוגייה הזו אתה(סוף סוף) גם מסכים איתי

נ.ב
כאן זה לא שוק מניות...
היום קונים-מחר מוכרים
מי ש"יורד מהגדר"(כהגדרתך)-רוכש מוצר כזה לטווח ארוך
בטח לא לפי "סקירת החודש" :lol:
ולדעתי האישית-ה-6500 הולך לטוס מהר מאד למקום הראשון ברשימה
(כשיתברר שהבעיות חומרה שלו נפתרו)
וסביר להיות שהוא גם יישאר שם זמן לא מועט
(אלא אם כן ההיי ג'ק הזה יוריד לו 50% מהניקוד בגלל מחירו הגבוה ביחס למתחרים :lol: )

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #4 

dizingof,
אשתדל לא לאכזב אותך :wink:

gameboy,
אני מבין שמאוד צר לך שהוא לא בחר ב"מפלצות של DViCO", אך מי שרוצה לרכוש היום מזרימדיה, ה 6500 לא יהוה בחירה נבונה בשל בעיות החומרה הידועות.
לדעתי, הוצאה של מאמר כזה מידי חודשו דווקא רעיון מצויין. הוא עוזר בהחלטה לכל אלו אשר מתלבטים ו Fed up with תשובות בסגנון "חכה עוד חודש, חכה עוד חודשיים, יצא דגם חדש...".

לגבי השיקולים של מחיר - מה לעשות, לרובנו יש תקציב אשר אנחנו כפופים לו לפני רכישה של כל פריט.

יתכן ועוד חודש ה 6500 באמת יהיה ב Top, אך נכון להיום - הוא לא.

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35101
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #5 

תודה רבה!
מעניין ביותר.

זיו, נראה לי שאני די מסכים עם ההערכות שלך... :)

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #6 

רק בשביל לחדד דברים, אלו לא ההמלצות שלי למי שרוכש מזרימדיה כיום. ההחלטה איזה מזרימדיה לרכוש צריכה להתבסס לפי ניתוח הצרכים והתקציב.

guyyug
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 909
נתן תודות: 33 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

שליחה #7 

ולמה לא לעשות משהו כזה גם פה ?
לשכלל בחישוב דברים כמו כתוביות משלוח לארץ ואחריות שרלוונטיים יותר לשוק בישראל
העובדה שאין יבוא מסודר לארץ של הרוב המוחלט של המוצרים נראית לי יתרון גדול בכך שהאתר לא יסבול אם הביקורת לא תמצא חן בעניי מישהו בביצה הקטנה שלנו. לא צריך לעשות דיון ציבורי על ההחלטה אלא "בחירת המנהל"
:D
גיא

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #8 

guyyug,
הסיבה למה אני לא רואה נכון להיום לעשות משהו דומה רשומה בדיוק הודעה אחת מעל ההודעה שלך.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”