בשורה לירושלמים - תקליטים בתו השמיני!
-
shaysharon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 326
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
השבוע הופתעתי לגלות שהתו השמיני בירושלים החלו לייבא תקליטים.
אמנם יש בחנות כעת רק תקליטים בודדים, אך המוכר הבטיח שהם יתרבו בזמן הקרוב
נקווה שהמגמה הזו תמשיך, במיוחד לאור סגירת "באלאנס" במרכז העיר
אמנם יש בחנות כעת רק תקליטים בודדים, אך המוכר הבטיח שהם יתרבו בזמן הקרוב
נקווה שהמגמה הזו תמשיך, במיוחד לאור סגירת "באלאנס" במרכז העיר
- chalmh
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3331
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
אני מציע שחברות התקליטים בארץ (היו חברות תקליטים) יתחילו להזיז את עצמם לכוון הויניל אבל הפעם להיות איכותיים כי עבור תקליט טוב ואיכותי הארוז באריזה טובה אני מאמין שאנשים ישלמו. אם ימשיכו לעשות תקליטי דיאט דקיקים ושדופים ועטיפת בריסטול הם צפויים להכשל.
חנן,
מערכת מנצחת תלוייה בטיב המחט ואפשר גם אפשר לחברה למחרשה.
תחי המחרשה !!!
מערכת מנצחת תלוייה בטיב המחט ואפשר גם אפשר לחברה למחרשה.
תחי המחרשה !!!
- yuval2d
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 644
- שם מלא: יובל דולב
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
תענוג! למה לא פותחים בבאר שבע סניף יא אללה? לא מגיע לתושבי הדרום גם להנות? בת"א יש הכל, בירושלים לא חסר, מה עם באר שבע והדרום? לא מגיע לחובבי הויניל להינות? למה אני באר שבעי, למה? באסה!
בס"ד
אני רק רוצה להרגיע את כולם. מדובר ברי אישיואים.... לא יד שניה.
המחירים זולים ללא ספק (כמו לדוגמת האלבום החדש של רדיוהד ב 69) אבל עדיין.
הם לא באים להחליף את בלאנס שניסגר כי הם לא מחזיקים יד שניה.
האלבום החדש של ניל יאנג (תקליט כפול) עולה 149 ... קצת יקר..
אני רק רוצה להרגיע את כולם. מדובר ברי אישיואים.... לא יד שניה.
המחירים זולים ללא ספק (כמו לדוגמת האלבום החדש של רדיוהד ב 69) אבל עדיין.
הם לא באים להחליף את בלאנס שניסגר כי הם לא מחזיקים יד שניה.
האלבום החדש של ניל יאנג (תקליט כפול) עולה 149 ... קצת יקר..
- yuval2d
- חבר פעיל במיוחד

לא חח הוא פשט את הרגל לפני חצי שנה... לצערי הרב!!! עכשיו אני נתון למחירים המופ]קעים של טאוור רקורדס בביג ובקניון שאני נכנס לשם רק שאין לי ממש ברירה... את רוב הדיסקים שלי אני מזמין מדיסק קלאב באינטרנט עד היום! אני מכור לרשת הזאת.. חחח הם פשוט זולים!!! הכי זולים בארץ יותר מהתו השמיני בהתחייבות...
אבל לא יזיק סניף של התו בב"ש...
בכלל חנות עם תקליטים גם לא תזיק בכלל .. תוסיף לנוף...
אבל לא יזיק סניף של התו בב"ש...
בכלל חנות עם תקליטים גם לא תזיק בכלל .. תוסיף לנוף...
- MASTERMIX
- חבר ותיק

- תגובות: 2297
- קיבל תודות: 13 פעמים
השאלה יובל כמה עולה לנו הנוף הזה בשיברון
אמיתי ועד כמה שזה כואב.....האמת שלי יש כבר לב של ברזל איתם.
לא שאני זקוק לחניות בארץ אני מקבל משלוחים מחברים בחול או בארץ כסף זו העדיפות הכי רחוקה אצלי ואצלהם ולא אל תטעה אני לא "קמצן ממולייר".......
זה עיניין של עיקרון בשנות ה-80 פירנסתי את החנויות בארץ יותר טוב מאשר אני מפרנס את משפחתי כיום וזה אומר שמצידי מצבם לא כל כך מעניין אותי .
החשוב הוא להנות ממה ששולחים לך חברים מחו"ל או משלוחים מהארץ וכמובן שיהיה ללא תמורת תשלום אם יש לך חברים אמיתיים באמת תוכל לזהות אותם בדיוק לפי התאור שכתבתי לך כאן למעלה מילה במילה .
לא שאני זקוק לחניות בארץ אני מקבל משלוחים מחברים בחול או בארץ כסף זו העדיפות הכי רחוקה אצלי ואצלהם ולא אל תטעה אני לא "קמצן ממולייר".......
זה עיניין של עיקרון בשנות ה-80 פירנסתי את החנויות בארץ יותר טוב מאשר אני מפרנס את משפחתי כיום וזה אומר שמצידי מצבם לא כל כך מעניין אותי .
החשוב הוא להנות ממה ששולחים לך חברים מחו"ל או משלוחים מהארץ וכמובן שיהיה ללא תמורת תשלום אם יש לך חברים אמיתיים באמת תוכל לזהות אותם בדיוק לפי התאור שכתבתי לך כאן למעלה מילה במילה .
דווקא את מה שהכי קרוב אלינו - אנחנו לא מצליחים לראות.. .
http://mastermix-production.blogspot.com/
המשך גלישה נעימה ..
המשך גלישה נעימה ..
- yuval2d
- חבר פעיל במיוחד

החברים שלי לא ממש מבינים בעסקי המוזיקה אם נאמר את האמת, כך שאני לא מצפה מאף אחד לחלק לי ולתת לי... אנחנו לא מדברים באותו ראש ואין לנו אותו סגנון שאוהבים לשמוע. שלא נדבר על תקליטים שאחד החברים שלי כינה את זה "תקליט זה לא הצלחת השחורה הזאת כמו של החומוס?!" לא ידעתי איך להגיב תאמינו לי...
בנוגע למחירים ולחנויות עצמן - כן חשוב לי גם המחיר, מה לעשות.. אני לא מיליונר ואלבום מוזיקה זה דבר די יקר, אז אם יש לי רשת שמוכרת אותו ב40 ש"ח (להלן דיסק קלאב) ורשת שמוכרת אותו ב70-80 (להלן טאוור העושקים!), בוודאי שאני אקנה מדיסק קלאב ואהיה נאמן להם. יש להם אחלה שירות, משלוח חינם, בחיים לא עשו לי בעיות וכל דבר שרציתי לדעת בטלפון נאמר לי בכיף ובקלות. אחלה רשת, ואני ממש לא בא ליחצן אותם פה... זה באמת מה שאני מרגיש כשאני קונה אצלם. והלוואי שימשיכו לפעול ולא יסגרו עוד סניפים או את הסניף הראשי חלילה.. אני לא מתכוון להיות משועבד לטאוור רקורדס בחיים!!! אני לא אקנה ישראלי לעולם אם הם היחידים שישארו... אני אקנה רק לועזי ומאי.ביי.... אבל זה דבר שלא יקרה...
בנוגע למחירים ולחנויות עצמן - כן חשוב לי גם המחיר, מה לעשות.. אני לא מיליונר ואלבום מוזיקה זה דבר די יקר, אז אם יש לי רשת שמוכרת אותו ב40 ש"ח (להלן דיסק קלאב) ורשת שמוכרת אותו ב70-80 (להלן טאוור העושקים!), בוודאי שאני אקנה מדיסק קלאב ואהיה נאמן להם. יש להם אחלה שירות, משלוח חינם, בחיים לא עשו לי בעיות וכל דבר שרציתי לדעת בטלפון נאמר לי בכיף ובקלות. אחלה רשת, ואני ממש לא בא ליחצן אותם פה... זה באמת מה שאני מרגיש כשאני קונה אצלם. והלוואי שימשיכו לפעול ולא יסגרו עוד סניפים או את הסניף הראשי חלילה.. אני לא מתכוון להיות משועבד לטאוור רקורדס בחיים!!! אני לא אקנה ישראלי לעולם אם הם היחידים שישארו... אני אקנה רק לועזי ומאי.ביי.... אבל זה דבר שלא יקרה...
- MASTERMIX
- חבר ותיק

- תגובות: 2297
- קיבל תודות: 13 פעמים
יתכן מאוד שהוא נדיר OZENOzen כתב:יובל, אפשר גם לקנות מוסיקה ישראלית מאי ביי - מצאתי פעם תקליט של החלונות הגבוהים תוצרת ארגנטינה!
היה כתוב
"HaJalonot Hajvoim"...
דווקא את מה שהכי קרוב אלינו - אנחנו לא מצליחים לראות.. .
המשך גלישה נעימה ..
המשך גלישה נעימה ..
- michaelhar
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 254
- קיבל תודות: 0
יובל אחי משתתף בצערך.
מכיר מצויין את ההרגשה שלהיות באר שבעי שרודף אחרי וונילים במרכז.
האמת שאצלי זה הפך להנאה...
בכל אופן הייתי באילת לפני שבועיים, נכנסתי לדיסק קלאב ומה אני יגיד ב-250 ש"ח יצאתי עם שקית מפוצצת של דיסקים איכותים לעומת חודש לפני כן קניתי 3 דיסקים בקניון הנגב ב- 190 ש"ח.
בכל אופן אני מזמין אותך לביקור אצלי לשמיעת וונילים ודיסקים על קפה.
צריך להתגבש בב"ש לקבוצה שמעריכה מוזיקה באמת.
מכיר מצויין את ההרגשה שלהיות באר שבעי שרודף אחרי וונילים במרכז.
האמת שאצלי זה הפך להנאה...
בכל אופן הייתי באילת לפני שבועיים, נכנסתי לדיסק קלאב ומה אני יגיד ב-250 ש"ח יצאתי עם שקית מפוצצת של דיסקים איכותים לעומת חודש לפני כן קניתי 3 דיסקים בקניון הנגב ב- 190 ש"ח.
בכל אופן אני מזמין אותך לביקור אצלי לשמיעת וונילים ודיסקים על קפה.
צריך להתגבש בב"ש לקבוצה שמעריכה מוזיקה באמת.
-
shaysharon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 326
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
באלאנס נסגרה לפני כמה חודשים, זו אכן החנות מרחוב ש"ץzovirax כתב:באלאנס לא נסגרה לפני מלא זמן?
זו הייתה החנות ברחוב ש"ץ?...
שמעתי שמועות לפיהן אחת לחודש יש מכירה של תקליטי יד שניה, מהמלאי של באלאנס, בשכונת עין כרם בירושלים. עוד לא יצא לי לאמת את השמועה הזו...