שלום לכולם!
ככל הנראה, קניית מסך דק במשפחתינו הולך ומתקרב... אבא שלי כרגע רואה בעיקר DVD ויס (לא יס HD כמובן) וזהו. אני משער שלאחר שיקנה את המסך נקנה גם נגן BLU RAY (כנראה PS3) לניגון סרטי HD וניתחבר ליס HD. בסופו של דבר לדעה שלי יש משקל רב בהחלטתו. הבנתי לאחר קריאת המאמר של עופר שקניית מסך 50 אינץ' HD READY למרחק צפייה של 2.5 - 3 מטרים הוא לא מומלץ כאשר הרזולוצייה המירבית היא 720P ומטה. אני די נעול על הפלזמות של פיוניר (קורו) ולא נראה לי שאבא שלי יסכים להוציא 38 אלף על ה LX. למרות שבטח הוא יראה הרבה תכני HD בעתיד.
אשמח לשמוע כל דעה והצעה בעניין.
בתודה,
עידו.
אתה מדבר מניסיון?
דרך אגב משהו יודע איך הדגמים של ההיטאצ'י, סאמסונג ופאנאסוניק (פלזמה 50' FULL HD).
אני יודע שההיטאצ'י והסאמסונג FULL HD כבר בארץ (P91)... מה לגבי דגמי PANA...?
עידו.
אם אין מקור HD ל-2.5 מ' מומלץ 37"
3 מ' הייתי שם 42"
רק מעל 3.5 מ' הייתי חושב על 50"
מה לעשות - במרחק 2.5 מ' ל-50" תבחין בחרבה רעשי וידאי ותמונה לא שקטה
אם יש שגיאות בעברית סימן שלאישתי לא היה זמן לבדוק.......
starre כתב:אם אין מקור HD ל-2.5 מ' מומלץ 37"
3 מ' הייתי שם 42"
רק מעל 3.5 מ' הייתי חושב על 50"
מה לעשות - במרחק 2.5 מ' ל-50" תבחין בחרבה רעשי וידאי ותמונה לא שקטה
נראה לי שאני אחכה לתערוכה בפסח לבדוק את כל הדגמים. האמת היא שאחרי שיחה עם אבא שלי הגענו למסקנה שעדיף לקנות פאנל עם רזולוציית FULL HD גם אם זה LCD 42 אינץ'. אני מניח שאחרי שנראה את כל הדגמים בתערוכה נהיה יותר חכמים. בכל מקרה, אם נלך על LCD אז אני נוטה יותר לכיוון של ה SONY3500X (ארבעים אינץ'... ב 46 אני מניח שלא יראו טוב YES). למישהו יש אותה...?
בתודה למשיבים,
עידו.
דרך אגב, אמרתי שבכוונתינו כן לצפות במקורות HD כמה שיותר.
ido80 כתב:נראה לי שאני אחכה לתערוכה בפסח לבדוק את כל הדגמים. האמת היא שאחרי שיחה עם אבא שלי הגענו למסקנה שעדיף לקנות פאנל עם רזולוציית FULL HD גם אם זה LCD 42 אינץ'. אני מניח שאחרי שנראה את כל הדגמים בתערוכה נהיה יותר חכמים. בכל מקרה, אם נלך על LCD אז אני נוטה יותר לכיוון של ה SONY3500X (ארבעים אינץ'... ב 46 אני מניח שלא יראו טוב YES). למישהו יש אותה...?
בתודה למשיבים,
עידו.
...
זה גם מה שאני כבר אמרתי - רק FULL HD, ואם 42" אז BRAVIA החדשה
אבל BRAVIA גם לא זולה בארץ
ido80 כתב:נראה לי שאני אחכה לתערוכה בפסח לבדוק את כל הדגמים. האמת היא שאחרי שיחה עם אבא שלי הגענו למסקנה שעדיף לקנות פאנל עם רזולוציית FULL HD גם אם זה LCD 42 אינץ'. אני מניח שאחרי שנראה את כל הדגמים בתערוכה נהיה יותר חכמים. בכל מקרה, אם נלך על LCD אז אני נוטה יותר לכיוון של ה SONY3500X (ארבעים אינץ'... ב 46 אני מניח שלא יראו טוב YES). למישהו יש אותה...?
בתודה למשיבים,
עידו.
...
בתודה למשיבים,
עידו.
...
כעיקרון אני מעדיף את ה X מאחר שקראתי של-W (וגם לפיליפס) יש זווית צפייה חדה למדי (45 - 50 מעלות - אפילו עופר ציין את זה) ואילו לX יש משהו באיזור ה - 120. נשמע יותר נורמלי. אני רק מקווה שלא "אזכה" לראות את תופעת ה"עננות" ואני גם מקווה שהרעש מהמאווררים הוא נסבל. אבל שוב... נחכה לתערוכה.
בתודה לעונים,
עידו.
ido80 כתב:כעיקרון אני מעדיף את ה X מאחר שקראתי של-W (וגם לפיליפס) יש זווית צפייה חדה למדי (45 - 50 מעלות - אפילו עופר ציין את זה) ואילו לX יש משהו באיזור ה - 120. נשמע יותר נורמלי. אני רק מקווה שלא "אזכה" לראות את תופעת ה"עננות" ואני גם מקווה שהרעש מהמאווררים הוא נסבל. אבל שוב... נחכה לתערוכה.
בתודה לעונים,
עידו.