חיבור סטרימר ל-DAC
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
Z500 מחובר דרך יציאות אנלוגיות?BigMac כתב:אוקיי....
תוכל לתת לי דוגמאות למכשירי DAC איכותיים יותר מזה שיש לסטרימר שציינתי?...
יש לך רסיבר או pre/pro?
הרי אתה יכול לחבר אותו עם coax לקדם-מגבר ואז תשתמש בו כסוג של transport
- הטכנאיקרמר
-
- עובד כבלים/לויין

- תגובות: 1283
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 27 פעמים
מי מאזין למוסיקה שמוקלטת בMP3 זה כמו ליצפות בטלויזיה שחור לבן . למי שמאזין דרך מערכת מיקצועית עים רמקולים מעולים . הצליל יבש . יש לי בקושי שני תקליטורים MP3 .
כידוע לכם . יש לי קווד רמקולים . ועוד להזמין מחו"ל מכשיר מיוחד . אגב באיזה מכשיר מדובר ?
כידוע לכם . יש לי קווד רמקולים . ועוד להזמין מחו"ל מכשיר מיוחד . אגב באיזה מכשיר מדובר ?
רק הטכנאי קרמר
- michael123
- חבר מכור קשה

ממש לא נכון.הטכנאיקרמר כתב:מי מאזין למוסיקה שמוקלטת בMP3 זה כמו ליצפות בטלויזיה שחור לבן . למי שמאזין דרך מערכת מיקצועית עים רמקולים מעולים . הצליל יבש . יש לי בקושי שני תקליטורים MP3 .
כידוע לכם . יש לי קווד רמקולים . ועוד להזמין מחו"ל מכשיר מיוחד . אגב באיזה מכשיר מדובר ?...
יש לי כמעט הכל ב-320KBPS, "מקומפרס" ע"י EAC ו-LAME
כשאני שומע ב-IPOD דרך אוזניות SHURE E5 - פשוט גן עדן
היו על זה גם כתבות ב-stereophile
לא צריך לזלזל ב-MP3
לגבי Zensonic - יש לי אותו גם. ממשק שלו נוח והתרגלתי אליו.. כשאני צריך מוזיקת רקע הוא מאוד נוח, אבל אשקול אלטרנטיבות אחרות כנראה.. זה לא ממש device אודיופילי
320kbps נשמע טוב,
אך אם כבר ציינת כתבות ב stereophile לכתבה הבאה שסקרה את הנושא מסקנה חד משמעית : http://www.stereophile.com/features/308mp3cd/index.html .
אני מסכים שזהו לא ממש מכשיר אודיופילי ולכן שאלתי לגבי חיבור שלו ל-DAC. אני שומע בעיקר קבצי Lossless, כך שחשוב לי להשיג שיפור משמעותי.
לגבי Zensonic - יש לי אותו גם. ממשק שלו נוח והתרגלתי אליו.. כשאני צריך מוזיקת רקע הוא מאוד נוח, אבל אשקול אלטרנטיבות אחרות כנראה.. זה לא ממש device אודיופילי...
- michael123
- חבר מכור קשה

אני ממש לא בטוח כי Zensonic הוא טוב גם כמקור דיגיטלי (אם אתה באמת רוצה איכות..)
יש כמובן את Transporter של Slim Devices
יש כמובן את Transporter של Slim Devices
עברתי על הודעות ישנות בפורום המתייחסות לנושא של חיבור DAC למקור דיגיטלי, והרבה אנשים טענו שאין חשיבות למקור הדיגיטלי, כל עוד הוא מחובר ל-DAC איכותי.
כלומר, אם ניקח מספר מקורות דיגיטליים ברמות שונות, ונחבר את כולם לאותו DAC, כולם ישמעו אותו הדבר.
כך שהטענה שה-Z500 אינו מכשיר אודיופילי, היא חסרת חשיבות, ברגע שיחובר ל-DAC.
כלומר, אם ניקח מספר מקורות דיגיטליים ברמות שונות, ונחבר את כולם לאותו DAC, כולם ישמעו אותו הדבר.
כך שהטענה שה-Z500 אינו מכשיר אודיופילי, היא חסרת חשיבות, ברגע שיחובר ל-DAC.
ממליץ על Stello DA100. מפענח מעולה, עם סאונד מפורט ומאוזן. תוכל לקרוא עליו כאן, למשל:BigMac כתב:תוכל לתת לי דוגמאות למכשירי DAC איכותיים יותר מזה שיש לסטרימר שציינתי?...
http://www.head-fi.org/forums/f7/stello ... ad-238825/
ויטלי