לאחר התלבטות, קיבלתי החלטה שאני רוכש פלסמה של פיוניר "42. ואו, אז גיליתי שגם כאן קיים ג'ונגל. קיימים בשוק מסכים מהסוג האמור במחיר שבין 13,500 ש"ח ועד 25,000 ש"ח !? קיימים מסכים של היבואן המורשה, וקיימים מסכים של כול מיני אחרים. ואני עומד מול הג'ונגל ובוחן בחשדנות כול תשובה ומילה. מישהו יכול לסייע ולעשות מעט סדר בעניין.
הג'ונגל הגדול.
רוכשי המסכים הדקים פלסמה ואו LCD, מכירים את חיטוט הרגליים שלפני הרכישה. כול אחד מאיתנו עבר אלף עיצות ותשובות מכול "המומחים" בחנויות. רבות נאמר על ההבדלים שבין פלסמה ו LCD כשידוע שבענף הזה פועלים יבואנים מורשים וגם שרלטנים אחרים.
לאחר התלבטות, קיבלתי החלטה שאני רוכש פלסמה של פיוניר "42. ואו, אז גיליתי שגם כאן קיים ג'ונגל. קיימים בשוק מסכים מהסוג האמור במחיר שבין 13,500 ש"ח ועד 25,000 ש"ח !? קיימים מסכים של היבואן המורשה, וקיימים מסכים של כול מיני אחרים. ואני עומד מול הג'ונגל ובוחן בחשדנות כול תשובה ומילה. מישהו יכול לסייע ולעשות מעט סדר בעניין.
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
25K זה עבור מסך 50 אינצ'
אהרון שלום,
הג'ונגל הוא בעיקר בגלל שיש יבוא של היבואן הרשמי + יבוא פרטי.
היבואן הראשי כמובן חזק ונותן אחריות מלאה ושירות הרבה יותר טוב מיבואן פרטי (שגם יכול לשכוח אותך אחרי חצי שנה \ לפשוט רגל וכו').
לטעמי עדיף לשלם יותר ולקבל שירות\תמיכה ברמה טובה יותר למקרה שיהיו בעיות.
הג'ונגל הוא בעיקר בגלל שיש יבוא של היבואן הרשמי + יבוא פרטי.
היבואן הראשי כמובן חזק ונותן אחריות מלאה ושירות הרבה יותר טוב מיבואן פרטי (שגם יכול לשכוח אותך אחרי חצי שנה \ לפשוט רגל וכו').
לטעמי עדיף לשלם יותר ולקבל שירות\תמיכה ברמה טובה יותר למקרה שיהיו בעיות.
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4880
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
איך בדיוק? היום ניתן להשיג 50 עם אחריות של ט.ר ב-20K או קצת יותר.quattro כתב:אני קניתי508D מיבואן פרטי
מה רע בזה?
גם אם יהרס לי המסך אני יכול לקנות עוד אחד
וזה יעלה לי בדיוק כמו מסך אחד מהיבואן הרשמי ט.ר
בגלל שהוא רשמי אני צריך לשלם כפול?...
508XG (י.שלום) ניתן להשיג הכי זול שראיתי היה 17.5K
אז איך עשית חישוב אלוהים יודע.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם