חיבור ממחשב נייד ללא HDMI לטלוויזיה HD
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
שתי היציאות שיש לך מהמסך הן ווידאו RGB אנאלוגי ואילו ה HDMI שבמסך יאפשר רק כניסת ווידיאו דיגיטאלי.
תקציר ההנהלה של התשובה היא שאין שום אפשרות לבצע את מה שאתה אומר בלי להכניס ממירים לא זולים באמצע.
אני די מתפלא שיש לך מסך עם שיש לו רק כניסת HDMI. איזה מחן מסך זה?
תקציר ההנהלה של התשובה היא שאין שום אפשרות לבצע את מה שאתה אומר בלי להכניס ממירים לא זולים באמצע.
אני די מתפלא שיש לך מסך עם שיש לו רק כניסת HDMI. איזה מחן מסך זה?
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
אני מבין מתשובתך שיש למסך שלך כניסת VGA, ולכן אין טעם לקנות ממיר מ-VGA ל-DVI אם יש למסך שלך כניסת VGA.
בכבלים קצרים, חיבור VGA קרוב מאוד באיכותו לחיבור DVI/HDMI, ולכן כבל VGA רגיל (אך איכותי) זהו החיבור שעליך לעשות כדי לקבל את האיכות המיטבית מהמחשב הנייד שלך.
בכבלים קצרים, חיבור VGA קרוב מאוד באיכותו לחיבור DVI/HDMI, ולכן כבל VGA רגיל (אך איכותי) זהו החיבור שעליך לעשות כדי לקבל את האיכות המיטבית מהמחשב הנייד שלך.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אתה לא יכול לחבר VGA ל HDMI. נקודה.
המתאמים/כבלים/ממירים מ VGA ל DVI לא הופכים את הווידאו האנאלוגי של ה VGA לווידאו הדיגיטאלי של DVI הם רק מנתבים אותו לפינים ב DVI שמסוגלים לקלוט אות אנאלוגי. ב HDMI אין בכלל תמיכה בווידאו אנאלוגי ולכן מתאמים מ DVI ל HDMI לא מעבירים אותו.
כדי לראות מהנייד שלך סרטים ברזולוציה של HD אתה צריך לחבר את היציאה VGA מהנייד לכניסת ה VGA של המסך. אם אין למסך כניסת VGA אז תוכל רק להתחבר ב s-video ולראות סרטים ברזולוציה רגילה.
ממיר מווידאו אנאלוגי של VGA לווידאו דיגיטאלי של HDMI יעלה לך כמו חצי מחשב חדש.
המתאמים/כבלים/ממירים מ VGA ל DVI לא הופכים את הווידאו האנאלוגי של ה VGA לווידאו הדיגיטאלי של DVI הם רק מנתבים אותו לפינים ב DVI שמסוגלים לקלוט אות אנאלוגי. ב HDMI אין בכלל תמיכה בווידאו אנאלוגי ולכן מתאמים מ DVI ל HDMI לא מעבירים אותו.
כדי לראות מהנייד שלך סרטים ברזולוציה של HD אתה צריך לחבר את היציאה VGA מהנייד לכניסת ה VGA של המסך. אם אין למסך כניסת VGA אז תוכל רק להתחבר ב s-video ולראות סרטים ברזולוציה רגילה.
ממיר מווידאו אנאלוגי של VGA לווידאו דיגיטאלי של HDMI יעלה לך כמו חצי מחשב חדש.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.