זקוק לעצה לבחירת טלוויזיה

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
MariusG פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 6
שם מלא: Marius
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכם,
גם אני מבין אלו שהחליטו לשדרג מ- CRT ואשמח לעצה מהידע והניסיון שלכם.
ההתלבטות שלי היא בין שני מסכים Full HD: ה- 42 אינצ' של פיליפס דגם 7762 וה- 40 אינצ' של טושיבה דגם XF350. עיקר ההתלבטויות הן בין גודל המסך והתמונה היותר טובה שראיתי בפיליפס (בהקרנת סרט HD בלבד, כי בשידור רגיל לא ראיתי הבדלים), ומצד שני יש את שש שנים האחריות שניופאן נותן על טושיבה (לאומת שנתיים בפיליפס) והעובדה שדגם זה של טושיבה עשוי באנגליה (לאומת הפיליפס שעשוי בהונגריה), אך אולי יש גם שיקולים אחרים.
אז מה אתם אומרים?
תודה

guy11
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2430
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #2 

אם אתה כבר הולך על הפיליפס,אז תבדוק את הדגם 7962 שהוא יותר חדיש ויש בו אמבלייט.הנתונים הם אותם נתונים וגם המחיד די דומה.נדמה לי שאת ה 7763 מוכרים רק בשקם אלקטריק (על פי הסוכן של פיליפס).הטושיבה הזאת לדעתי המסך הכי יפה שנמכר כיום בארץ.אולי במפעל באנגליה עובדים גם הונגרים וההפך ? :lol:

MariusG פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 6
שם מלא: Marius
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

היי גיא, תודה על העצה. הדאיגה אותי האמירה שלך "אם אתה כבר הולך על הפיליפס", כאילו יש בזה משהו שלילי?
guy11 כתב:אם אתה כבר הולך על הפיליפס,אז תבדוק את הדגם 7962 שהוא יותר חדיש ויש בו אמבלייט.הנתונים הם אותם נתונים וגם המחיד די דומה.נדמה לי שאת ה 7763 מוכרים רק בשקם אלקטריק (על פי הסוכן של פיליפס).הטושיבה הזאת לדעתי המסך הכי יפה שנמכר כיום בארץ.אולי במפעל באנגליה עובדים גם הונגרים וההפך ? :lol:
...

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”