DVD Red PRO ו Grex של חברת DIMAX

פורום נגני DVD ובלוריי - כאן נדבר על נגנים שמקבלים דיסקים פיזיים...
שלח תגובה
הילה פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 76
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

חיפשתי כאן ולא מצאתי התיחסות למכשירים אלה בפורומים.
מאחר שתחלתי להעביר את כל קלטות הוידאו שלי לדיסקים ע"י DVD מקליט, נתקלתי בבעית ה COPY PROTECTION (בעיקר של MACROVISION בינתיים) שאינה מאפשרת העתקת הרבה מקלטות הוידאו שלי. הודעה יוצאת שהקלטת מוגנת מפני הקלטה.

חיפוש בגוגל העלה את החברה הזאת:
http://www.xdimax.com/common/products.html
התעניתי בעיקר ב DVD Red PRO וקראתי עליו ביקורות טובות בפורומים נחשבים ואחר כך החלטתי שה GREX שלהם טיפה יותר יקר אבל מבטיח ביצועים לצרכים שאולי יהיו לי בעתיד.

כתבתי להם כמה שאלות טכניות (למשל אם אני יכולה לחבר אותו בין הרסיבר ל DVD מקליט)
חיפוש נוסף גילה לי (כתבה ב YNETׂ ) שזו בעצם חברה ישראלית :D למרות שלא מצויין כך בשום מקום באתר שלהם. (מה הבושה הזאת מה??). ואני מתאמצת פה אם המון PLEASE ו - WOULD YOU PLEASE, וכולה אולי זה השכנים שלי שיושבים עכשו בתחתונים במרפסת ומקלפים תפוזים.

האם מישהו כאן מכיר, השתמש או שמע על החברה הזאת??

ובמחשבה נוספת OT - איך זה שאנחנו ממציאים כל כך, ומציון תצא תורה ובכל זאת המדינה הזאת נראית .... לא חשוב. :(

guy11
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2430
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #2 

למה לי אין שכנות שיושבות במרפסת בתחתונים ומקלפות תפוזים...:(

vitalyi
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2594
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #3 

לא מכיר את המכשירים שציינת, אבל לפני מספר שנים היה ניתן לקנות התקן להורדת Macrovision בחברה "סיריוס אלקטרוניקה" . נסי לפנות אליהם (למרות שאני סקפטי לגבי זמינות המכשירים כיום – הרלוונטיות שלהם לקהל הרחב שואפת לאפס).
ויטלי

הילה פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 76
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

מזתומרת שואפת לאפס?? :roll:
בפורום לקולנוע קלאסי , למשל, בו מתגודדים בכיף כמה מאות חברים אולי אלפים, כולם עסוקים עכשו בלהעביר את כל קלטות הוידאו שלהם לעיגולי פלסטיק קטנים דקים וממוגנטים.
סרטי וידאו (וידאו!!) עם סרטים נדירים נמכרים ב EBAY בעשרות $$. ואני למשל קניתי היום קסטת וידאו ישנה ומשומשת (לשעבר מספריה) של סרט שחיפשתי נואשות, ב 54.95$ ובשבוע שעבר מכרתי אחד ב 65$.
אז לפחות כל ה"חולים" הנ"ל רוצים להעביר את ה"נכס" הבורסאי הזה לדיסק (ואחר כך למכור שוב :) ולאלה ולי חשוב הגאדג'ט הזה.
ותודה! אני אפנה לסיריוס אלקטרוניקה, למרות שכבר התאהבתי ב GREX. שאגב מאפשר להקליט גם משידורי טלביזיה מוצפנים שכנראה עוד יגיעו אלינו (למשל ערוץ HBO ב ארה"ב הוא כזה ועוד כמה ערוצים). ומסיבה זו ה GREX הזה הוא מכשיר מדובר שם.

ולגאי - צריך לפתוח טוב טוב את הענים... ואז רואים ה,,כ,,,ל,,, :P

שלח תגובה

חזור אל “נגני DVD/בלוריי”