לחיצה ארוכה בשלטי לוג'יטק
אני לפני רכישה של שלט (one או 880)
למיטב הבנתי מקריאה בפורום יש בעיה לתכנת לחיצה ארוכה על מקש.
ברסיבר שלי למשל חייבים את זה בשביל הווליום, כי יש הרבה צעדים, ומעבר לזה - הקצב של ההשתנות איטי בהתחלה ותופס תאוצה אם מחזיקים את הכפתור לחוץ. זה בערך הפונקציה הכי שימושית בשלט. כרגע יש לי איזשהו שלט חכם (proton), הוא יודע לעשות את זה יפה, אבל יש לו בעיות משלו..
האם באמת אי אפשר לעשות לחיצה ארוכה ? (לא הרבה חזרות בודדות, זה לא עוזר לי). אם זה המצב - זה קילר מבחינתי.
אם יש מישהו שהצליח לעשות את זה - אשמח לשמוע.
אגב - זה נכון לכל שלטי לוג'יטק השונים ?
למיטב הבנתי מקריאה בפורום יש בעיה לתכנת לחיצה ארוכה על מקש.
ברסיבר שלי למשל חייבים את זה בשביל הווליום, כי יש הרבה צעדים, ומעבר לזה - הקצב של ההשתנות איטי בהתחלה ותופס תאוצה אם מחזיקים את הכפתור לחוץ. זה בערך הפונקציה הכי שימושית בשלט. כרגע יש לי איזשהו שלט חכם (proton), הוא יודע לעשות את זה יפה, אבל יש לו בעיות משלו..
האם באמת אי אפשר לעשות לחיצה ארוכה ? (לא הרבה חזרות בודדות, זה לא עוזר לי). אם זה המצב - זה קילר מבחינתי.
אם יש מישהו שהצליח לעשות את זה - אשמח לשמוע.
אגב - זה נכון לכל שלטי לוג'יטק השונים ?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32981
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
מצטרף לשאלה. עד היום לא מצאתי שלט במחיר סביר שיודע לעשות את זה ללא קוד מוכן.
karpe, לדעתי הפתרון צריך להיות איכשהו אפשרות לעשות customize לכפתור, כך שיחזור אוטומטית על שידור בודד של האות, בדומה ל-repeat שיש במקלדת מחשב, אבל ללא השהייה התחלתית.
karpe, לדעתי הפתרון צריך להיות איכשהו אפשרות לעשות customize לכפתור, כך שיחזור אוטומטית על שידור בודד של האות, בדומה ל-repeat שיש במקלדת מחשב, אבל ללא השהייה התחלתית.
שוב, לתכנת חזרה זה לא עוזר לי. כי הרסיבר יזהה את זה כלחיצות בודדות, והווליום לא יתפוס תאוצה, מה שיכול להיות מאד מייגע, יש משהו כמו 50 סטפים בווליום. השלט שיש לי היום עושה את זה, רוצה לקנות ? 
http://www.remotecentral.com/ir800/index.html
http://www.remotecentral.com/ir800/index.html
- motiyairl
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 648
- שם מלא: מוטי
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 0
גם אצלי הוליום אכן תופס תאוצה.
לא עשיתי משהו מיוחד. תיכנות רגיל.
בכדי שאני לא אטעה אותך. אני אסביר בדיוק מה קורה.
לחיצה ארוכה על מקש הווליום (למעלה או למטה) מנמיכה בהדרגתיות. ז"א בכדי להנמיך נאמר ב5 יחידות (סתם לשם הדוגמא, הרי יש מספרים על הסקלה של הווליום במגבר), אני לא צריך ללחוץ 5 פעמים למטה. אני לוחץ לחיצה ארוכה ותוך שניה +- זה יורד לבד את כל החמש.
מה חשבת שזה עושה? מה זה "חזרות בודדות". האם חשבת שצריך ללחוץ בשביל להנמיך כמה פעמים? אז אם כן כך חשבת התשובה היא לא. לחיצה אחת (תיכנות רגיל לחלוטין), עושה את העבודה.
או שלא הבנתי אותך?
לא עשיתי משהו מיוחד. תיכנות רגיל.
בכדי שאני לא אטעה אותך. אני אסביר בדיוק מה קורה.
לחיצה ארוכה על מקש הווליום (למעלה או למטה) מנמיכה בהדרגתיות. ז"א בכדי להנמיך נאמר ב5 יחידות (סתם לשם הדוגמא, הרי יש מספרים על הסקלה של הווליום במגבר), אני לא צריך ללחוץ 5 פעמים למטה. אני לוחץ לחיצה ארוכה ותוך שניה +- זה יורד לבד את כל החמש.
מה חשבת שזה עושה? מה זה "חזרות בודדות". האם חשבת שצריך ללחוץ בשביל להנמיך כמה פעמים? אז אם כן כך חשבת התשובה היא לא. לחיצה אחת (תיכנות רגיל לחלוטין), עושה את העבודה.
או שלא הבנתי אותך?
נערך לאחרונה על ידי motiyairl ב 05/04/2008 9:38, נערך פעם 1 בסך הכל.
אני חושב שהגברת המהירות היא פונקצייה של הרסיבר שלך שמקבל מספר פקודות ברצף לשינוי עוצמה ולא של השלט ולכן אם זה נכון אין צורך לתכנת את השלט
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
צודקosherov כתב:אני חושב שהגברת המהירות היא פונקצייה של הרסיבר שלך שמקבל מספר פקודות ברצף לשינוי עוצמה ולא של השלט ולכן אם זה נכון אין צורך לתכנת את השלט...
זו פונקציה בכפתור בווליום
לא תהיה לך בעיה עם השלט לביצוע כזה