גומיות ממוסמרות
האם זה יהיה חכם להרכיב מתחת לפרונטים של סרווין וכן גם לסאב שלהם,תחתיות של גומי ,אך נכנסות עם מסמר בילט אין לתוך הרמקול,וישמשו כמעין ספייקים,וכהפרדה של התיבה מהרצפה,או שהמסמר(מעין חוד ארוך)יפגע בתיבה או בסאונד,או בשניהם?ופשוט להשאיר אותם ככה צמודים לרצפה?
זה לא מדבקה ,שאכן יש כאלו אך הם לרוב די קטנים,ולא מחזיקים טוב עם הדבק,ולעומת זאת עם החודים הללו הם גדולים יותר ומגביהים יותר את התיבות.
רעיון טוב
מאיפוא אפשר בדיוק להשיג ספוגים כאלו לפרונט והסאב?
עמית תודה,באמת חסכת לי התלבטויות ונזקים לרמקול,ואני אשיג ממכר שהוא רפד,את הספוגים הקשיחים הללו,תודה! 
סרווין ווגהV12,וגם סאב סרווין HT10,וסנטר סרווין CC250,שהורד בנתיים לטובת הפטיפון
ואחוריים של סיגנט אמריקאים.ועוד פרונט E715 של סרווין שעדיין לא גויסו למלואים ,עד שהנוכחיים ימכרו ואוכל להכניסם 
ניר ,מעניין יש לך את הE710 ואני השגתי את הE715מעניין אותי לשמוע דעתך עליהם,ודרך אגב הם אמורים להשמע יותר טוב מהV12 הנוכחיים שלי עד כמה שההגיון שלי עובד טוב?
אני מעוניין למכור את הנוכחיים מהסיבה הזו שאוכל כבר לשמוע את ה15 אינץ,אם תשמע משהוא מעוניין אשמח בפרטי לקבל הודעה במחיר אטרקטיבי מאוד
דרך אגב הרסיוור שלי לשאלתך הוא AX5I PIONEER 
באמת שהרמקולים לפי דעתי מדהימים ולא רק בסטריאו גם בקולנוע ביתי. הבאס שלהם עמוק וכיפי....
יש לאח שלי את סדרת הדגל של גי בי ל גם תוף 10 אינ'צ 200 rms כמו הרמקול שלי ובאמת שההבדל מדהים .....(כמובן לטובת הסרווין).
אגב הייתי ממליץ להשקיע בכבלים טובים לרמקולים האלה....
יש לאח שלי את סדרת הדגל של גי בי ל גם תוף 10 אינ'צ 200 rms כמו הרמקול שלי ובאמת שההבדל מדהים .....(כמובן לטובת הסרווין).
אגב הייתי ממליץ להשקיע בכבלים טובים לרמקולים האלה....
מה זה משנה מה אומרים חשוב מה שעושים....