****מקלדת XGENE ב340 ש"ח בלבד!!!****
הלוואי...
פשוט מעצבן אותי האדסו אבבה הזה!
סבבה, אתה צודק.zovirax כתב:למה מעצבן אותך?
זה מה שגרם למחיר לרדת ככה.
צריך להגיד תודה לתחרות שנוצרה כאן....
פשוט אחי נפל בגדול עם האדסו הזאת כי הוא התווכח איתי שזאת אותה מקלדת למרות שהזהרתי אותו, ועכשיו אני צוחק עליו שיש לו קופסא שנראית כמו xgene אך מתנתקת כמו סלקום.
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
את המקלדות שלי אני קונה בעשירית מחיר. ב 34 שקלים. כולל מדבקות בערבית אם אי פעם ארצה לכתוב בערבית
למה בכלל צריך את כל הדברים המשוכללים האלה ?
ליאור
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
אני לתומי חשבתי שכאשר אני רוצה לעשות PAUSE אני לוחץ על כפתור ה-PAUSE בשלט...guyezra כתב:צריך את זה.
כשאתה יושב בסלון ורוצה לעשות PAUSE, או אם הכיתוביות לא מסונכרנות וצריך להזיז אותן כל הזמן, זה די מעצבן לקום ולגשת למחשב......
סנכרון כתוביות - שוב בשלט הרגיל...
תזכיר לי למה צריך מקלדת בסלון?
אורן.
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

kobi1023 כתב:שכחתם שהיום אנשים גם גולשים באינטרנט בסלון על הפלזמה!...
אני גולש בסלון אבל עם מחשב נייד.
אני מאמין שגלישה היא דבר אישי \ אינטימי. ( ובואו נוותר על הבדיחות של הפורנו, לא על זה אני מדבר ).
ליאור
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15946
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
יש אנשים פה שגרים לבד...Lior_M כתב:kobi1023 כתב:שכחתם שהיום אנשים גם גולשים באינטרנט בסלון על הפלזמה!...
אני מאמין שגלישה היא דבר אישי \ אינטימי. ( ובואו נוותר על הבדיחות של הפורנו, לא על זה אני מדבר ).
ליאור...
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

וואלה, לא חשבתי על זה ..zovirax כתב:יש אנשים פה שגרים לבד...Lior_M כתב:kobi1023 כתב:שכחתם שהיום אנשים גם גולשים באינטרנט בסלון על הפלזמה!...
ליאור......
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- Shayosef
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
- נתן תודות: 443 פעמים
- קיבל תודות: 242 פעמים
ממש לא מתאימה למשחקים לדעתי.kobi1023 כתב:אני אישית משחק עכשיו call of duty 4 עם המקלדת ונהנה מכל שניהofek4490 כתב:לכל משתמשי ה-XGENE האם היא נוחה גם למשחקים?......
עדיף לקנות משהו כזה אם כבר - http://www.amazon.co.uk/Common-Wireless ... 902&sr=1-3
אין כמו גויסטיק למשחקים, מסכים.Shayosef כתב:ממש לא מתאימה למשחקים לדעתי.kobi1023 כתב:אני אישית משחק עכשיו call of duty 4 עם המקלדת ונהנה מכל שניהofek4490 כתב:לכל משתמשי ה-XGENE האם היא נוחה גם למשחקים?......
עדיף לקנות משהו כזה אם כבר - http://www.amazon.co.uk/Common-Wireless ... 902&sr=1-3...
אבל יחסית למקלדת ה xgene עושה עבודה טובה בזכות העכבר הכדורי אפשר לנוע היטב במרחב תלת מימדי
- Eyal-Xionite
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 5
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
[interest]Lior_M כתב:את המקלדות שלי אני קונה בעשירית מחיר. ב 34 שקלים. כולל מדבקות בערבית אם אי פעם ארצה לכתוב בערבית![]()
ליאור...
הודעה מעוסק בתחום - מרטין
[/interest]