מישהו מכיר את המצלמה הנ"ל
ביקורות יתקבלו בברכה
תודה

בדיוק הבעיה,firebird כתב:בני,
מה התקלקל לך בA80?
אם במקרה הבעיה היא שרואים במסך מטושטש (ממש מראה פסיכודלי) יש פתרון לתיקון בחינם.
במידה וזאת הבעיה אני אפרט עוד......

בדיוק הבעיה,firebird כתב:בני,
מה התקלקל לך בA80?
אם במקרה הבעיה היא שרואים במסך מטושטש (ממש מראה פסיכודלי) יש פתרון לתיקון בחינם.
במידה וזאת הבעיה אני אפרט עוד......

firebird כתב:אוקיי זה קרה גם לי בA80,
זוהי תקלה ידועה של A80 A70 ועוד כמה מצלמות
התקלה היא בעצם בחיישן הCCD של סוני (כן סוני זאת לא טעות) שיושב בתוך המצלמות האלו.
קנון מודה בתקלה ומתקנת אותה על חשבונה אפילו עם המצלמה לא באחריות (ברור שהיא כבר לא באחריות) או אפילו עם נקנתה בחו"ל.
מה שמדהים הוא שאפילו קנון ישראל מכירה בתקלה ומפנה לחנות בית הצילום בר"ג (מעבדת התיקונים של קנון ישראל) שמתקנת את התקלה על חשבון קנון.
עוד פרטים מאתר קנון:
http://www.usa.canon.com/consumer/contr ... 2&id=29819
אין צורך להתקשר לקנון ישראל פשוט תגיעו עם המצלמה לבית הצילום ותגידו להם שיש לכם את התקלה הידועה בחיישן, הם מכירים את הבעיה ובחנות תראו שאתם לא היחידים שזה קרה להם![]()
הפרטים של בית הצילום הם:
בית הצילום
מעבדת הצילום המורשת של קנון
כתובת: רח' ביאליק 61 ר"ג
טל': 03-6703750
פקס: 03-6724638
אל תשכחו לדווח עם התקלה נפתרה, בהצלחה!...

אכן,אני חושב על שידרוג ללא כל קשר לתיקון או החלפה אם נקבל...מקסימום עוד מצלמהziv_r כתב:כמעט שכחתי את הפרט הכי חשוב - הוא מבסוט מהמצלמה והתוצאות שלה מצויינות.
לטעמי, עבור צרכים של צילום משפחה וכדומה, אני מעדיף משהו יותר Slim אשר נכנס בכיס, אבל לפי הבחירה שלך בדגם זה אני מבין שאתה לא בראש כזה....

תיזהרו עם ה-SX100, למי שמעצבן אותו לחכות 6 שניות בין צילום לצילום עם פלאש... הסיבה... יש לה רק שתי בטריות והן לא עומדות בקצב, ל-S5 יש 4 בטריות שמוסיפות למשקל כמובן אבל משפרות את מהירות התגובה בין הצילומים.יש לי את ה-S1 העתיקה, קניתי בחנות קטנה בבני ברק בדיוק כשיצאה ה-S2 והיתה ירידת מחירים. משלי אני מרוצה, עשתה איתי את כל תאילנד ולאוס כמו גדולה. ה-S5 אמורה להיות טובה יותר בהכל אז אי אפשר לטעות בה... נסה גם את ה-SX100, למעשה גרסה מוקטנת של הסדרה הגדולה (תחזיק את שתיהן ביד ותראה מה נוח יותר)....