חיבור לפנאסוניק PV70
איך מחברים מחשב ל- PV70?
הי חברים
מישהו מוכן להסביר לי איך אני מחבר את המחשב לפלזמה PV70?
אני רוצה להריץ אותה עם הקובץ שיש באתר ולא יודע איך לחבר אותו...
מישהו מוכן להסביר לי איך אני מחבר את המחשב לפלזמה PV70?
אני רוצה להריץ אותה עם הקובץ שיש באתר ולא יודע איך לחבר אותו...
- Shayosef
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
- נתן תודות: 443 פעמים
- קיבל תודות: 242 פעמים
לפי מה שאני מאמין ורואה במפרט הבא - http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid= ... ap&lang=HEyaron10 כתב:הי,
תודה!!
לפי מה שהבנתי מהמפרט ובחנות אין SCRAT ב-PV70 אז אני צריך לחבר אותו בצורת חיבור אחרת.
הבנתי נכון או שמטעים אותי וכן יש SCART?...
יש סקארט.
טוב אני מקווה שאתם צודקים. כי אמרתי למוכר שיש אבל הוא התעקש שאין והראה לי את הקטלוג בחנות שבו היה פירוט ואכן לא היה מוזכר שיש SCART. תודה בכל אופן.
בעוד יומיים אקבל אותה ואקבל תשובה..
אגב איך אני מחבר וידאו ו- DVD סטנדרטיים על מנת לראות הכי טוב שאפשר?
אגב איך אני מחבר וידאו ו- DVD סטנדרטיים על מנת לראות הכי טוב שאפשר?
יש 2 אפשרויות:
1. כבל VGA ל VGA (חיבור כחול), ואז בטלויזיה הכניסה המתאימה תהיה PC.
2. להתחבר ל HDMI שבטלויזיה, בעזרת כבל DVI ל HDMI או HDMI ל HDMI, תלוי איזו יציאה יש לך בכרטיס המסך. במקרה כזה תבחר את כניסת ה HDMI בטלויזיה.
בדיוק קניתי PV70 לפני יומיים וחיברתי אותה עם כבל DVI-HDMI, אצלי יש בעיה קטנה ששולחן העבודה קצת חורג מגבולות המסך (יכול להיות שאין תמיכה ב NR בחיבור HDMI), אז תקח את זה בחשבון.
לי זה לא מפריע, כי אני משתמש במחשב רק לצפייה בסרטים, ולא לשום דבר אחר
1. כבל VGA ל VGA (חיבור כחול), ואז בטלויזיה הכניסה המתאימה תהיה PC.
2. להתחבר ל HDMI שבטלויזיה, בעזרת כבל DVI ל HDMI או HDMI ל HDMI, תלוי איזו יציאה יש לך בכרטיס המסך. במקרה כזה תבחר את כניסת ה HDMI בטלויזיה.
בדיוק קניתי PV70 לפני יומיים וחיברתי אותה עם כבל DVI-HDMI, אצלי יש בעיה קטנה ששולחן העבודה קצת חורג מגבולות המסך (יכול להיות שאין תמיכה ב NR בחיבור HDMI), אז תקח את זה בחשבון.
לי זה לא מפריע, כי אני משתמש במחשב רק לצפייה בסרטים, ולא לשום דבר אחר
אין לדגם הזה חיבור סקארט.
אני מחבר את הממיר של YES מיציאת הסקארט שלו, דרך מתאם SCART->SVideo לכניסת ה SVideo בטלויזיה.
כדי שזה יעבוד כמו שצריך אתה צריך לבקש מיס שיחליפו לך לממיר S3100, אם אין לך כבר כזה. התלאות שלי איתם בימים האחרונים בנושא הזה מפורטות פה בפורום
אני מחבר את הממיר של YES מיציאת הסקארט שלו, דרך מתאם SCART->SVideo לכניסת ה SVideo בטלויזיה.
כדי שזה יעבוד כמו שצריך אתה צריך לבקש מיס שיחליפו לך לממיר S3100, אם אין לך כבר כזה. התלאות שלי איתם בימים האחרונים בנושא הזה מפורטות פה בפורום
פשוט תצרוב את הקובץ ל DVD ותריץ, אין השפעה לאיזה כניסה אתה מחבר, אני פשוט חיברתי והרצתי. לפני זה עשיתי כיול ראשוני למסך, למרות שיש פה כאלה שטוענים שעדיף להריץ עם בהירות וניגודיות נמוכים.yaron10 כתב:האם אני אוכל להריץ את קובץ ההרצה אם אני אחבר בתצורת VGA ל- VGA? האם אני צריך לכוון משהו במסך?...
- Shayosef
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
- נתן תודות: 443 פעמים
- קיבל תודות: 242 פעמים
וידאו ? ההוא של פעם ? למה ?yaron10 כתב:טוב אני מקווה שאתם צודקים. כי אמרתי למוכר שיש אבל הוא התעקש שאין והראה לי את הקטלוג בחנות שבו היה פירוט ואכן לא היה מוזכר שיש SCART. תודה בכל אופן.
אגב איך אני מחבר וידאו ו- DVD סטנדרטיים על מנת לראות הכי טוב שאפשר?...
תפנה למלך בהודעה פרטית הבנתי שהוא גם רכש את המסך הנ"ל, אני מאוד סקפטי אם אין בה SCART
גם לPV7 וגם לPV70 אין חיבור SCARTshay1 כתב:אין לPV70 חיבורי SCART כי היא מיוצרת מיפן
PV7 אם אינני טועה יש לה חיבורי SCART כי היא מגיע נדמה לי מצ'כיה אבל גם יותר פשוטה
כנ"ל גם לPV700 אין חיבורי SCART כי היא מגיעה מיפן...
היתה לי הPV7 והחלפתי אותה לPV70 אז מנסיון אין להם חיבור SCART
ירון
ציינת שאתה מחבר את הממיר של YES מיציאת הסקארט שלו, דרך מתאם SCART->SVideo לכניסת ה SVideo בטלויזיה.
איזה מתאם זה? משהו מיוחד שצריך לקנות? איפה קונים וכמה הוא עולה?
יש לי YES MAX. האם ה- 3100 הוא ממיר רגיל או שזה דגם של ה- YES MAX?
איזה מתאם זה? משהו מיוחד שצריך לקנות? איפה קונים וכמה הוא עולה?
יש לי YES MAX. האם ה- 3100 הוא ממיר רגיל או שזה דגם של ה- YES MAX?