ממיר HD חדש בחברת הוט
הגיעו ממירים חדשים לחברה, והם נמצאים כעת בפיילוט.
ע"פ מידע מהחברה, אלו הם ממירי Thomson DCI 7010 מסדרת ה-7000 של טומפסון.
הנה תמונה של הממיר וכן קישור להסברים עליו. אחד הדברים החדשים בממיר, הוא שאין יותר צורך בכרטיס חכם.
http://www.thomson.net/GlobalEnglish/Pr ... fault.aspx
ע"פ מידע מהחברה, אלו הם ממירי Thomson DCI 7010 מסדרת ה-7000 של טומפסון.
הנה תמונה של הממיר וכן קישור להסברים עליו. אחד הדברים החדשים בממיר, הוא שאין יותר צורך בכרטיס חכם.
http://www.thomson.net/GlobalEnglish/Pr ... fault.aspx
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78863
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 786 פעמים
- קיבל תודות: 5392 פעמים
שלילי, מדובר בממיר SD HD יחד. הוא מתקדם למדי, הרגע התקנתי אותו אך לצורך HD וטרם הכנסתי את הפרמטרים של שידורי SD. אני מעריך שהוא ידרוש כרטיס חכם יחודי. יש לו שלט שונה.
מה שאני רואה כרגע - ערוצי HD עם "פריזים" (תמונה נתקעת ואיכות BER נעה בין 4-5 לא ברור למה, ב-ZINWELL אין לי את הבעיות הללו). הוא מראה ש-POWER חזק דיו וQUALITY 97% אך עדיין יש פריזים.
סופסוף יש גם GUIDE לשידורי ה-HD (פירוט + מדריך תוכניות).
קינפגתי את המכשיר להוציא גם קומפוננט וגם SACRT כיוון שאין לי HDMI ב-TV, כמו כן ביקשתי PCM AUDIO ולא DIGITAL AUDIO וכן 16:9 LETTERBOX.
חייבים לבצע ENABLE ל-COMPONENT אחרת לא רואים כלום.
אני מבין שהממיר תומך גם בתקן דוקסיס, הווה אומר תמיכה מלאה ב-VOD.
כשניתן טווח תדרים לממיר הוא לא מצא כלום, כאשר הגדרתי לו מפורשות תדר 169.750 הוא מצא מייד שידורי HD.
ודרך אגב, אומרים תומסון (THOMSON) ולא תומפסון.
מה שאני רואה כרגע - ערוצי HD עם "פריזים" (תמונה נתקעת ואיכות BER נעה בין 4-5 לא ברור למה, ב-ZINWELL אין לי את הבעיות הללו). הוא מראה ש-POWER חזק דיו וQUALITY 97% אך עדיין יש פריזים.
קינפגתי את המכשיר להוציא גם קומפוננט וגם SACRT כיוון שאין לי HDMI ב-TV, כמו כן ביקשתי PCM AUDIO ולא DIGITAL AUDIO וכן 16:9 LETTERBOX.
כשניתן טווח תדרים לממיר הוא לא מצא כלום, כאשר הגדרתי לו מפורשות תדר 169.750 הוא מצא מייד שידורי HD.
ודרך אגב, אומרים תומסון (THOMSON) ולא תומפסון.
The Black Wax
הממיר הזה הוא לא הסופי. הוא גם לא יכול לשדר SD. הממיר הסופי שאמור לשדר הכול+VOD צפוי לקראת אוגוסט. הממירים הללו הוזמנו מתומפסון באופן זמני בגלל שנגמרו זינולים.roeek כתב:שלילי, מדובר בממיר SD HD יחד. הוא מתקדם למדי, הרגע התקנתי אותו אך לצורך HD וטרם הכנסתי את הפרמטרים של שידורי SD. אני מעריך שהוא ידרוש כרטיס חכם יחודי. יש לו שלט שונה.
ודרך אגב, אומרים תומסון (THOMSON) ולא תומפסון....