שימוש ברסיבר רב ערוצי לשני ערוצים

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
olivni פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אנא חוות דעתכם לבחירה בין 2 אופציות להרכבת מערכת סטראו: חיבור זוג רמקולים מסוג polk audio monitor 60 שברשותי, לרסיבר פיוניר vsxax4asi מיד שניה במצב חדש, :מבולבל: :מבולבל: בחצי מחיר, או לרסיבר/מגבר 2 ערוצים חדש במחיר דומה.

MadCow
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1219
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #2 

השאלה היא האם יש לך שימוש ברסיבר רב ערוצי או שאתה שומע רק בסטריאו.

olivni פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

אין לי שימוש לרסיבר רב ערוצי , אני פשוט סבור שברב ערוצי יש תכונות ואפשרויות שכנראה לא כולן יהיו בדו ערוצי. חשוב לי לקבל חוות דעת מקצועית לגבי איכות השמע בשתי האופציות. :?: תודה (f)

MadCow
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1219
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #4 

במגבר דו ערוצי אכן אין את הטכנולוגיה של רסיברים רב ערוציים, מהסיבה הפשוטה שאין שימוש בהם. לרוב, מגבר סטריאו יעודי נותן תוצאה טובה יותר מרסיבר ברמת מחיר דומה. בכל מקרה - תמיד רצוי להווכח במו אוזניך כדי לראות מה מתאים לך יותר.

לפי מה שאני מבין מהודעתך אתה נקסם מהעובדה שהרסיבר מתומחר בחצי מחיר. בתור מי שקנה לאחרונה מגבר סטריאו ביד שניה, יש הרבה הזדמנויות גם בתחום הזה (פחות מקולנוע ביתי מכיוון שהתחום פחות נפוץ), ואני מבטיח לך שאם תמתין מספיק אתה תראה לא מעט "מציאות" גם בסטריאו, שלדעתי יתנו תוצאות טובות יותר.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”