לתשומת לב המנהלים - מאמרים באתר
-
Trip
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 952
- נתן תודות: 27 פעמים
- קיבל תודות: 91 פעמים
יש לי שאלה/הערה :
אולי פספסתי משהו, אבל לא הצלחתי למצוא דרך נוחה לחפש מאמר או פשוט לעבור על רשימת מאמרים לפי נושאים.
יש רשימה של מאמרים לפי חודש הפרסום - אין לי מושג למה צריך את זה. אם אני מחפש מאמר מסויים, מה הסיכוי שאזכור באיזה חודש הוא פורסם? זה רלוונטי רק אם קראתי מאמר שהתפרסם לא מזמן ואני רוצה לשוב ולקרוא אותו.
יש אופציית חיפוש, אבל לא תמיד אפשר למצוא את המילה שתתאר דווקא את המאמר הרלוונטי.
לא הצלחתי למצוא אופציה ל-browsing במאמרים השונים, עפ"י א"ב או על פי חלוקה לנושאים כלשהם.
אני מפספס או שבאתמ אין כזו אופציה?
אולי פספסתי משהו, אבל לא הצלחתי למצוא דרך נוחה לחפש מאמר או פשוט לעבור על רשימת מאמרים לפי נושאים.
יש רשימה של מאמרים לפי חודש הפרסום - אין לי מושג למה צריך את זה. אם אני מחפש מאמר מסויים, מה הסיכוי שאזכור באיזה חודש הוא פורסם? זה רלוונטי רק אם קראתי מאמר שהתפרסם לא מזמן ואני רוצה לשוב ולקרוא אותו.
יש אופציית חיפוש, אבל לא תמיד אפשר למצוא את המילה שתתאר דווקא את המאמר הרלוונטי.
לא הצלחתי למצוא אופציה ל-browsing במאמרים השונים, עפ"י א"ב או על פי חלוקה לנושאים כלשהם.
אני מפספס או שבאתמ אין כזו אופציה?
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3756
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
במקום hometheater אתה יכול לרשום site:www.hometheater.co.il או פשוט לחפש דרך גוגל מהדף הראשי.
Silence speaks louder than words
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3756
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
לך לתפריט הראשי של האתר, "התחל כאן", "נושאי האתר". כל המאמרים מחולקים לפי נושאים.
Silence speaks louder than words
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78904
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
יש חלוקה במיליון חתכים...
1. עמוד ראשי מצד ימין, זה חיפוש במאמרים.
2. התחל, חפש באתר (שונה השם לחפש במאמרים)
3. התחל, נושאי האתר
4. מהעמוד הראשי למטה יש לפי נושאים (רק שמים עכבר וזה מראה לך מאמרים אחרונים). לחיצה משם על החלק הימני של האתר (ביקורת וכו') יתן לך את הביקורות בתחום הספציפי (ביקורת וידאו).
5. אם החיפוש לא מספיק מוצלח, אפשר לחפש דרך גוגל (יש בעמוד הראשי למעלה אפשרות להקליד טקסט ואז לחפש באתר דרך גוגל)
1. עמוד ראשי מצד ימין, זה חיפוש במאמרים.
2. התחל, חפש באתר (שונה השם לחפש במאמרים)
3. התחל, נושאי האתר
4. מהעמוד הראשי למטה יש לפי נושאים (רק שמים עכבר וזה מראה לך מאמרים אחרונים). לחיצה משם על החלק הימני של האתר (ביקורת וכו') יתן לך את הביקורות בתחום הספציפי (ביקורת וידאו).
5. אם החיפוש לא מספיק מוצלח, אפשר לחפש דרך גוגל (יש בעמוד הראשי למעלה אפשרות להקליד טקסט ואז לחפש באתר דרך גוגל)
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78904
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
Trip,
לא.
סיפורים = מאמרים (תיקנתי את זה עכשיו)
כל השאר - באיזורים אחרים באתר (אבל לא בפורומים, זה חיפוש אחר!).
לא.
סיפורים = מאמרים (תיקנתי את זה עכשיו)
כל השאר - באיזורים אחרים באתר (אבל לא בפורומים, זה חיפוש אחר!).