ממיר תומך S-Video בחברת yes
שלום לכולם,
בשעה טובה התחדשתי אתמול בטלויזיה 50PV70, שמחוברת למחשב (רואים נפלא) ולממיר 3100 של יס. החיבור לממיר הוא דרך יציאת ה scart, עם ממיר ל S-Video שנכנס לטלויזיה. הבעיה - רואים רק בשחור לבן.
אחרי יומיים של שיחות עם Yes ואחרי ביקור של טכנאי, הם מתעקשים שאין אפשרות לראות S-Video והפתרון היחידי שלי הוא לחבר RCA, שלזה אני לא מוכן.
מישהו נתקל בבעיה דומה בעבר? אני צודק בהנחה שלי שהם מדברים שטויות?
בשעה טובה התחדשתי אתמול בטלויזיה 50PV70, שמחוברת למחשב (רואים נפלא) ולממיר 3100 של יס. החיבור לממיר הוא דרך יציאת ה scart, עם ממיר ל S-Video שנכנס לטלויזיה. הבעיה - רואים רק בשחור לבן.
אחרי יומיים של שיחות עם Yes ואחרי ביקור של טכנאי, הם מתעקשים שאין אפשרות לראות S-Video והפתרון היחידי שלי הוא לחבר RCA, שלזה אני לא מוכן.
מישהו נתקל בבעיה דומה בעבר? אני צודק בהנחה שלי שהם מדברים שטויות?
- tiptip
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3519
- שם מלא: tiptip
- נתן תודות: 298 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
אני לא מבין את יס למה הם עושים
זאת שוב ושוב? לי גם הם עשו אותו דבר
ועוד האשימו את הטלויזיה
אתה צריך לבקש ממיר עם מדבקה כחולה
רק מה שהם בטח יבקשו עכשיו ממך 149 ש"ח להחלפה
אל תסכים ותבקש ניתוק רק כך תקבל את הממיר הנכון
בהצלחה!!!
ועוד האשימו את הטלויזיה
בהצלחה!!!
אור שפע ואהבה
בדקתי את 2 יציאות ה SCART, בשתיהן יש את אותה תופעה.
האמת היא שלא בדקתי מקור אחר ב SVideo (המחשב מחובר ב HDMI).
הכבל והמתאם הם חדשים והגיעו אם הטלויזיה, קשה לי להאמין שהם תקולים.
לפי מה שהבנתי הטכנאי של יס טוען (לצערי לא הייתי בבית כשהוא הגיע, והוא דיבר עם אישתי) שהממיר הזה לא תומך ב SVideo בצורה טובה, וחייבים S3100, שאותו בינתיים יס מסרבת לתת לי. אני שוקל לאיים בהתנתקות אם הבעייה הזו לא תיפתר.
האמת היא שלא בדקתי מקור אחר ב SVideo (המחשב מחובר ב HDMI).
הכבל והמתאם הם חדשים והגיעו אם הטלויזיה, קשה לי להאמין שהם תקולים.
לפי מה שהבנתי הטכנאי של יס טוען (לצערי לא הייתי בבית כשהוא הגיע, והוא דיבר עם אישתי) שהממיר הזה לא תומך ב SVideo בצורה טובה, וחייבים S3100, שאותו בינתיים יס מסרבת לתת לי. אני שוקל לאיים בהתנתקות אם הבעייה הזו לא תיפתר.
רק אחרי שפירסמתי את התגובה הקודמת שלי ראיתי את התגובה שלך.tiptip כתב:אני לא מבין את יס למה הם עושים
ועוד האשימו את הטלויזיה![]()
בהצלחה!!!...
תיארתי לעצמי שזה המצב ושהם מנסים למרוח אותי. הממיר עם המדבקה הכחולה זה באמת S3100?
עכשיו יס באמת שברו את כל השיאים!!!
אחרי שאיימתי להתנתק והעבירו אותי לקשרי לקוחות, ושם ביקשתי בצורה מפורשת את הממיר שאני צריך (S3100), שזה גם מה שהטכנאי שהיה אצלי טען שאני צריך. אחרי שהשאירו אותי על הקו במשך 10 דקות כדי לבדוק את הטענות שלי, הנציגה מקשרי הלקוחות טענה שטכנאי שהיה אצלי פשוט טעה, ושמחר הם ישלחו לי טכנאי "שבאמת מבין", כדי לפתור את הבעיה אחת ולתמיד. אם זה לא היה עצוב הייתי צוחק לה בפנים.
בדיעבד אולי אני נחמד מדי איתם בזה שהסכמתי לחכות עד מחר, אבל הבהרתי לה שאם העסק לא נפתר עד מחר (ולא ע"י כבל RCA) אז אני מתנתק מיידית.
אחרי שאיימתי להתנתק והעבירו אותי לקשרי לקוחות, ושם ביקשתי בצורה מפורשת את הממיר שאני צריך (S3100), שזה גם מה שהטכנאי שהיה אצלי טען שאני צריך. אחרי שהשאירו אותי על הקו במשך 10 דקות כדי לבדוק את הטענות שלי, הנציגה מקשרי הלקוחות טענה שטכנאי שהיה אצלי פשוט טעה, ושמחר הם ישלחו לי טכנאי "שבאמת מבין", כדי לפתור את הבעיה אחת ולתמיד. אם זה לא היה עצוב הייתי צוחק לה בפנים.
בדיעבד אולי אני נחמד מדי איתם בזה שהסכמתי לחכות עד מחר, אבל הבהרתי לה שאם העסק לא נפתר עד מחר (ולא ע"י כבל RCA) אז אני מתנתק מיידית.
ואז תעבור ל HOT ושם תחכה שבועיים ?rangur כתב:.
בדיעבד אולי אני נחמד מדי איתם בזה שהסכמתי לחכות עד מחר, אבל הבהרתי לה שאם העסק לא נפתר עד מחר (ולא ע"י כבל RCA) אז אני מתנתק מיידית....
השרות של יס אומנם קשה וארוך , אבל זה עדיף מהאין שירות של HOT.
החיפזון מהשטן ....
בהצלחה ותעדכן מה ניגמר היום (או מחר).
יום טוב,
נערך לאחרונה על ידי madror ב 01/04/2008 16:18, נערך פעם 1 בסך הכל.
- tiptip
- חבר מביא חבר

זה שיא? חחח תעשה חיפוש תראה מה אני עברתי איתם
וכמו שאמרתי לי זה קרה גם לחבר טוב אותו סיפור
עושים מהלקוחות טמבלים לכן המלצתי החמה
למי שיכול שפשוט יעשה חרם עלייהם ויעבור לצלחת
פרטית כמוני לי יש 2
פרטית כמוני לי יש 2
אור שפע ואהבה
אולי זה לא קשור לנושא הזה, אבל אני חייב לומר שהשימוש הכמעט יחידי שלי היום ב yes הוא לשידורי ספורט - מכבי ביורוליג, הליגה בכדורסל וליגת האלופות. לכל השאר יש מחשב ויוזנט...tiptip כתב:זה שיא? חחח תעשה חיפוש תראה מה אני עברתי איתם
פרטית כמוני לי יש 2...
ממש לא אכפת לי להתנתק מיס, אבל עדיין לא מצאתי חלופה טובה לנושא הספורט. צלחת לווין פרטית יכולה להיות פתרון?
- tiptip
- חבר מביא חבר

יש ערוץ 10 2 ו10 יש ערוצי ספורט רובם
בצרפתית (זה כמו איך הפרשנים שלנו מדברים)
יש לי כ10 ערוצי סרטים באנגלית חלקם בקולנוע אצלנו
יש גם ערוציי NG עם תרגום בעברית
ערוצי היסטוריה ומדע באנגלית פלייבוי ועוד
4 ערוצים עם סרטים כחולים
לא מספיק?
בצרפתית (זה כמו איך הפרשנים שלנו מדברים)
יש לי כ10 ערוצי סרטים באנגלית חלקם בקולנוע אצלנו
יש גם ערוציי NG עם תרגום בעברית
ערוצי היסטוריה ומדע באנגלית פלייבוי ועוד
4 ערוצים עם סרטים כחולים
לא מספיק?
אור שפע ואהבה
- המלך
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6273
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 19 פעמים
האם המסך שלך תלוי או על סטנד?rangur כתב:שלום לכולם,
מישהו נתקל בבעיה דומה בעבר? אני צודק בהנחה שלי שהם מדברים שטויות?...
גם אני קיבלתי היום את המסך הנ"ל ולמרות שסוכם על סטנד אחר יפה יותר דווקא קיבלתי את הסטנד המכוער עם הרגליים.
כנראה שמישהו הטעה אותי ומסתבר שאין להם סטנד אחר אבל אני לא מוותר עדיין ושוקל לפנות לחו"ל.
מעניין גם אם מי שקונה את ה PV700 היקר מקבל את אותו סטנד.