תקלה בפלאזמה LG PX4 (?)
יש לי תופעה של מעין שלג צבעוני שמופיע על אזורים כהים בתמונה, אחרי התחלפות מבהיר.
זה לא קשור למקור בודאות - גם אם רק רואים את הNO SIGNAL של הטלויזיה (כלום לא מחובר), יש את המלבן הבהיר של הNO SIGNAL שרץ על המסך. בכל פעם שהוא זז הוא משאיר אחריו מלבן של שלג צבעוני כזה שדועך אחרי שניה או שתיים.
מישהו מכיר ?
הטלויזיה באחריות בדיוק לעוד חודשיים.
זה לא קשור למקור בודאות - גם אם רק רואים את הNO SIGNAL של הטלויזיה (כלום לא מחובר), יש את המלבן הבהיר של הNO SIGNAL שרץ על המסך. בכל פעם שהוא זז הוא משאיר אחריו מלבן של שלג צבעוני כזה שדועך אחרי שניה או שתיים.
מישהו מכיר ?
הטלויזיה באחריות בדיוק לעוד חודשיים.
עדכון
יום אחרי שפתחתי קריאה בח.י , הגיע טכנאי (אפילו בזמן הצפוי), החליף "קיט" של 3 כרטיסים, והבעיה נפתרה.
אממה - נוצרה בעיה חדשה - יש עכשיו זמזום בעצמה לא סבירה. ניסו למרוח אותי ש"ככה זה", וכשחשמל עובד הוא עושה רעש כי "אין יש מאין", וכל מיני אמרות שפר כאלה (אני מהנדס אלקטרוניקה..). בקיצור, התעקשתי שזה לא מקובל, וזה לא היה קודם גם. יבואו שוב ויחליפו ספק כח. סה"כ אני מרוצה מאד מהשירות שקיבלתי, למרות נסיונות המריחה..
יש למישהו נסיון עם הזמזום והפתרון שלו ?
אממה - נוצרה בעיה חדשה - יש עכשיו זמזום בעצמה לא סבירה. ניסו למרוח אותי ש"ככה זה", וכשחשמל עובד הוא עושה רעש כי "אין יש מאין", וכל מיני אמרות שפר כאלה (אני מהנדס אלקטרוניקה..). בקיצור, התעקשתי שזה לא מקובל, וזה לא היה קודם גם. יבואו שוב ויחליפו ספק כח. סה"כ אני מרוצה מאד מהשירות שקיבלתי, למרות נסיונות המריחה..
יש למישהו נסיון עם הזמזום והפתרון שלו ?
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
Re: עדכון
אולי לדבורה מאיהkarpe כתב:יום אחרי שפתחתי קריאה בח.י , הגיע טכנאי (אפילו בזמן הצפוי), החליף "קיט" של 3 כרטיסים, והבעיה נפתרה.
יש למישהו נסיון עם הזמזום והפתרון שלו ?...
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
עדכון נוסף
אתמול בערב התחילה בעיה חדשה - התמונה מקבלת פתאום הפרעות של פסים לרוחב, מדי פעם קפיצות ואפילו איבוד תמונה לשניה. היום צריך להגיע טכנאי שוב..נראה מה יהיה. כמו שאני מכיר את הדברים האלה, היא תתנהג יפה בדיוק כשהוא יגיע. על כל מקרה - צילמתי במצלמה את התופעות אתמול, שיהיו הוכחות:)
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
Re: עדכון נוסף
טוב מאוד,karpe כתב:אתמול בערב התחילה בעיה חדשה - התמונה מקבלת פתאום הפרעות של פסים לרוחב, מדי פעם קפיצות ואפילו איבוד תמונה לשניה. היום צריך להגיע טכנאי שוב..נראה מה יהיה. כמו שאני מכיר את הדברים האלה, היא תתנהג יפה בדיוק כשהוא יגיע. על כל מקרה - צילמתי במצלמה את התופעות אתמול, שיהיו הוכחות:)...
לפי מה שקראתי עם אנשים עם המסך הזה(ה-PX4) די מפורסם, שהיו בעיות היה קשה מאוד לפתור אותן וברוב המקרים שנתקלתי בהם הוחלף המסך לדגם אחר.
מאחל לך להרוויח מסך חדש.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
Re: עדכון
לא נראה לי שהיא בחיים ..shraga007 כתב:
אולי לדבורה מאיה
...
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
עדכון נוסף
הגיע היום טכנאי נוסף, החליף כרטיס ספק, הרעש נשאר באותה רמה, הוא הסכים איתי שזה חזק, וסיפר לי שזו בעיה ידועה, ופעם הם היו מרססים ספריי על השנאי, והם קיבלו על זה בראש מLG, עכשיו הם מחליפים כרטיס ספק.
הוא יחזור שוב עם כרטיס אחר, אחרי שהוא יבדק במעבדה לפני זה ויוודאו שהוא שקט.
ההפרעות בתמונה כמובן לא חזרו, וכמובן כשהראיתי לו את התיעוד במצלמה, הוא האשים את הממיר (אין מצב, אני יודע לזהות את ההבדל). אני אמשיך לעקוב, ואני אצלם לו את ההפרעות אם יהיו על התפריט של הטלויזיה עצמה, או ממקור אחר, ואז לא יהיו תרוצים..
הוא יחזור שוב עם כרטיס אחר, אחרי שהוא יבדק במעבדה לפני זה ויוודאו שהוא שקט.
ההפרעות בתמונה כמובן לא חזרו, וכמובן כשהראיתי לו את התיעוד במצלמה, הוא האשים את הממיר (אין מצב, אני יודע לזהות את ההבדל). אני אמשיך לעקוב, ואני אצלם לו את ההפרעות אם יהיו על התפריט של הטלויזיה עצמה, או ממקור אחר, ואז לא יהיו תרוצים..