העברת חומר מMINI DV לDVD
שלום,
יש לי מצלמת וידאו מיני די וי של SONY .
אני רוצה לצרוב את החומר שעל הקלטות לDVD.
במחשב שלי יש חיבור DVI ובמצלמה יש SVIDEO.
ראשית רציתי לדעת אם יש מתאם שיעביר מהSVID של המצלמה לDVI.
דבר שני, באיזה תוכנה צריך להשתמש על מנת לשפוך הסרטים למחשב ולצרוב אותו כMPEG2 על DVD/
תודה
טל
יש לי מצלמת וידאו מיני די וי של SONY .
אני רוצה לצרוב את החומר שעל הקלטות לDVD.
במחשב שלי יש חיבור DVI ובמצלמה יש SVIDEO.
ראשית רציתי לדעת אם יש מתאם שיעביר מהSVID של המצלמה לDVI.
דבר שני, באיזה תוכנה צריך להשתמש על מנת לשפוך הסרטים למחשב ולצרוב אותו כMPEG2 על DVD/
תודה
טל
לMINI DV יש חיבור I-LINK שנקרא גם FIREWIRE בנוסף לS-VIDEO חפש אותו על המחשב שלך וגם את המתאם (ניתן להשיג מתאם יש קונקטור צר וקונקטור רחב יותר וצריך להתאים צדדים...למשל בOFFICE DEPOT ובחלק מBUG). אם אין קנה כרטיס כזה ב כ150 שח.
תשתמש בו ותוכל להשתמש גם בתוכנת מיקרוסופט לעריכת VIDEO (באה חינם) או בכל תוכנת CAPTURE ועריכה קיימת
כמו PINACCLE EXPRESS PINACLE STUDIO INTERVIDEO STUDIO ADOBE PREMIER
חלקם מכילים ןחלקם צריכים תוכנה ההופכת סרטי AVI או WMV לDVD סטדרטי וזה גם כולל NERO האחרון יכול להיות השלב האחרון
אם כי הרבה בימינו הרבה נגנים יודאים לנגן AVI וWMV כמו שהם !
תחשוב גם על קדוד לMPEG4 DIVX כדי לחסוך במקום על DVD אם יש לך קלטות ארוכות מאוד ואתה רוצה לשמור על אותו DVD
תשתמש בו ותוכל להשתמש גם בתוכנת מיקרוסופט לעריכת VIDEO (באה חינם) או בכל תוכנת CAPTURE ועריכה קיימת
כמו PINACCLE EXPRESS PINACLE STUDIO INTERVIDEO STUDIO ADOBE PREMIER
חלקם מכילים ןחלקם צריכים תוכנה ההופכת סרטי AVI או WMV לDVD סטדרטי וזה גם כולל NERO האחרון יכול להיות השלב האחרון
אם כי הרבה בימינו הרבה נגנים יודאים לנגן AVI וWMV כמו שהם !
תחשוב גם על קדוד לMPEG4 DIVX כדי לחסוך במקום על DVD אם יש לך קלטות ארוכות מאוד ואתה רוצה לשמור על אותו DVD
יעוץ ופיתוח GlobalProtect -
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
כמו שנאמר אתה צריך כניסת FIREWIRE במחשב, אני קניתי כרטיס שהגיע גם עם הכבל המתאים וגם עם תוכנות עריכה.
לגבי format לצריבה, לדעתי אין צורך לרוץ ל DIVX ו MPEG4,
בצריבת סטנדרד DVD MPEG2 אפשר להכניס לפחות שעה (קלטת DV אחת) ואפילו שעתיים
אם אתה מתכוון לערוך את הסרטים לפני הצריבה אז באמת צריך הרד דיסק ענק מכייון שקצב הנתונים ב DV הוא כ 30 מגה ביט לשנייה
קלטת של שעה זה בערך 13.5 גיגה בייט!!
אפשר להשתמש גם בתוכנה שממירה ל MPEG2 בזמן אמיתי ואז אין צורך במקום גדול על הדיסק - אבל האיכות נמוכה יותר
אם אתה רוצה לשמור עותקים לגיבוי אז אפשר בכלל לא להמיר אלא להישאר בפורמט DV (בקובץ AVI) אלא שאז לך תמצא מקום ל 13 גיגה כל סרט
לגבי format לצריבה, לדעתי אין צורך לרוץ ל DIVX ו MPEG4,
בצריבת סטנדרד DVD MPEG2 אפשר להכניס לפחות שעה (קלטת DV אחת) ואפילו שעתיים
אם אתה מתכוון לערוך את הסרטים לפני הצריבה אז באמת צריך הרד דיסק ענק מכייון שקצב הנתונים ב DV הוא כ 30 מגה ביט לשנייה
קלטת של שעה זה בערך 13.5 גיגה בייט!!
אפשר להשתמש גם בתוכנה שממירה ל MPEG2 בזמן אמיתי ואז אין צורך במקום גדול על הדיסק - אבל האיכות נמוכה יותר
אם אתה רוצה לשמור עותקים לגיבוי אז אפשר בכלל לא להמיר אלא להישאר בפורמט DV (בקובץ AVI) אלא שאז לך תמצא מקום ל 13 גיגה כל סרט
תחומי עיניין: וידאו דיגיטלי, MPEG2 , MPEG4, H.264
רשימת ציוד: מסך טושיבה, צלחת לווין פרטית, רסיבר משולב טכניקס
רשימת ציוד: מסך טושיבה, צלחת לווין פרטית, רסיבר משולב טכניקס