המלצה למקרן עד 15 k
-
yan
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 798
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
חבר שלי מחפש מקרן עד 15 k.
המליצו לו על ה optoma h73.
האם זאת הבחירה הנכונה, או שיש יותר טובים בסכום הזה?
כמובן שחשוב שהמקרן יתמוך ב full hd.
תודה !
המליצו לו על ה optoma h73.
האם זאת הבחירה הנכונה, או שיש יותר טובים בסכום הזה?
כמובן שחשוב שהמקרן יתמוך ב full hd.
תודה !
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
Epson PowerLite Home Cinema 1080 UB
-
yan
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 798
- נתן תודות: 5 פעמים
המקרן לחבר שלי ככה שאין העדפה רק למה שיותר טוב
הוא רצה שאני אשאל מה המקרן הכי טוב/מומלץ עד 15 k.
הוא רצה שאני אשאל מה המקרן הכי טוב/מומלץ עד 15 k.
חברים יקרים.
האם אתם יודעים להמליץ לי מה כדאי..
Sanyo PLV-Z5 או Panasonic PT-AX200U
קצת רקע ,אני מקרין בסלון בגודל של 4 וחצי מטר תכני HD הסלון הוא סלון בצבע קרם גודל המסך 100 אינץ .
אני רק יציין שיש לי מקרן 720P ישן יותר ואני מבקש לשדרג אותו, עכשיו ממה שאני הבנתי הסניו טוב יותר בחדרים חשוכים בגלל הניגודיות העדיפה.
האם סלון שהוא לא צבוע בשחור נחשב לסלון מואר למרות שאני צופה בחושך מוחלט תמיד, אבל עדיין האם ההחזרים מהקירות הופכים את הסלון בעצם למואר ואז עדיף הפנאסוניק?
אני גם יציין שאני מאוד אוהב קונטראסט.
או אולי בכלל ההבדלים הם זניחים בכל מקרה?
עצות יתקבלו בברכה.
האם אתם יודעים להמליץ לי מה כדאי..
Sanyo PLV-Z5 או Panasonic PT-AX200U
קצת רקע ,אני מקרין בסלון בגודל של 4 וחצי מטר תכני HD הסלון הוא סלון בצבע קרם גודל המסך 100 אינץ .
אני רק יציין שיש לי מקרן 720P ישן יותר ואני מבקש לשדרג אותו, עכשיו ממה שאני הבנתי הסניו טוב יותר בחדרים חשוכים בגלל הניגודיות העדיפה.
האם סלון שהוא לא צבוע בשחור נחשב לסלון מואר למרות שאני צופה בחושך מוחלט תמיד, אבל עדיין האם ההחזרים מהקירות הופכים את הסלון בעצם למואר ואז עדיף הפנאסוניק?
אני גם יציין שאני מאוד אוהב קונטראסט.
או אולי בכלל ההבדלים הם זניחים בכל מקרה?
עצות יתקבלו בברכה.
- moshikantebi
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 210
- נתן תודות: 0
היי Thom,
לפני כחודש וחצי עשיתי מחקר מקיף, ובדקתי את שני המקרנים - ה AE2000 וה Z5.
אומנם לא בדקתי אותם אחד ליד השני - זה היה שבוע אחרי שבוע, אבל לכל מקרן הוקדשו כ 4 שעות.
זה היה ב Sound and Vision ב ר"ג.
(שבוע מאוחר יותר בדקתי גם את ה Mitsubishi HC6000 בעולם הדיגיטלי)
בגדול פנסוניק בא מכויל עם צבעים יפים יותר שבאים לידי ביטוי במיוחד בסרטי אנימציה (שרק, רטטוי, מעבר ליער וכו').
בסה"כ שניהם טובים וההבדל הוא בנקודות פנסוניק (שגם יותר יקר).
אני רכשתי אותו (את ה AE2000U) מ B&H עם משלוח לארץ וביטוח ל 3 שנים בפחות מ 14K.
אני לא videophile ובצפייה בסרט מנסה להנות מהסרט ולא מחפש פגמים במכשיר.
אני שוקל לקנות את ה SpyderTV ע"מ לבצע כיול יותר מקצועי, אבל גם כך התמונה מהממת.
מה שבטוח, איכות התמונה אצלי בבית כרגע על קיר בסלון, הרבה יותר טובה מתמונה בבית קולנוע - בכל הפרמטרים.
מושיק
לפני כחודש וחצי עשיתי מחקר מקיף, ובדקתי את שני המקרנים - ה AE2000 וה Z5.
אומנם לא בדקתי אותם אחד ליד השני - זה היה שבוע אחרי שבוע, אבל לכל מקרן הוקדשו כ 4 שעות.
זה היה ב Sound and Vision ב ר"ג.
(שבוע מאוחר יותר בדקתי גם את ה Mitsubishi HC6000 בעולם הדיגיטלי)
בגדול פנסוניק בא מכויל עם צבעים יפים יותר שבאים לידי ביטוי במיוחד בסרטי אנימציה (שרק, רטטוי, מעבר ליער וכו').
בסה"כ שניהם טובים וההבדל הוא בנקודות פנסוניק (שגם יותר יקר).
אני רכשתי אותו (את ה AE2000U) מ B&H עם משלוח לארץ וביטוח ל 3 שנים בפחות מ 14K.
אני לא videophile ובצפייה בסרט מנסה להנות מהסרט ולא מחפש פגמים במכשיר.
אני שוקל לקנות את ה SpyderTV ע"מ לבצע כיול יותר מקצועי, אבל גם כך התמונה מהממת.
מה שבטוח, איכות התמונה אצלי בבית כרגע על קיר בסלון, הרבה יותר טובה מתמונה בבית קולנוע - בכל הפרמטרים.
מושיק
תודה רבה .
למרות שאני דיברתי על 200 של פנאסוניק ולא 2000 .
אני מתאר לעצמי שהתמונה ב-2000 לא פחות ממדהימה ואם היה לי התקציב הייתי קונה אותו. (גם אני מתכוון להביא מחול)
אז שוב ההתלבטות שלי היא בין ה200 של פנאסוניק לבין ה Z5 של סניו ששניהם 720P .
אבל שוב, תודה רבה ותתחדש כולי קנאה.
טום.
למרות שאני דיברתי על 200 של פנאסוניק ולא 2000 .
אני מתאר לעצמי שהתמונה ב-2000 לא פחות ממדהימה ואם היה לי התקציב הייתי קונה אותו. (גם אני מתכוון להביא מחול)
אז שוב ההתלבטות שלי היא בין ה200 של פנאסוניק לבין ה Z5 של סניו ששניהם 720P .
אבל שוב, תודה רבה ותתחדש כולי קנאה.
טום.
מישהו מכיר או יודע איך ה SANYO PLV-Z2000
אני שוקל לקנות אותו בארצות הברית,(טס בשבת בבוקר)
לפחות לפי PROJECTORS CENTRAL הוא באותה רמה פחות או יותר עם הפאנאסוניק 2000 עם עדיפות קלה לפאנאסוניק..
אבל זאת השורה התחתונה לפיהם -The Sanyo Z2000 and the Panasonic AE2000U are each impressive 1080P projectors that have advantages over the other. If you are attempting to choose between them, look over the features each has to offer and select the one that best meets your needs. No matter which you choose, you will end up with a projector that you'll be extremely satisfied with
למישהו יש מידע שיעזור לי להחליט אם כדאי או לא?
אגב אני מכניס את היד עמוק לכיס למורת רוחה של אישתי כדיי לקנות אותו, בהתחלה חשבתי על הפנאסוניק 200 ואז אמרתי, נלך על 1080P והסאניו 2000 זול יחסית ל 1080P האחרים.
תכל'ס ברור שהייתי הולך על הפאנאסוניק 2000 בעיניים עצומות אבל יקר ואישתי תזרוק אותי מהבית...
האם הZ 2000 הוא קנייה טובה ?
האם אני אקבל מקרן 1080P מצוין או בינוני?
תודה לעונים.
לפחות לפי PROJECTORS CENTRAL הוא באותה רמה פחות או יותר עם הפאנאסוניק 2000 עם עדיפות קלה לפאנאסוניק..
אבל זאת השורה התחתונה לפיהם -The Sanyo Z2000 and the Panasonic AE2000U are each impressive 1080P projectors that have advantages over the other. If you are attempting to choose between them, look over the features each has to offer and select the one that best meets your needs. No matter which you choose, you will end up with a projector that you'll be extremely satisfied with
אגב אני מכניס את היד עמוק לכיס למורת רוחה של אישתי כדיי לקנות אותו, בהתחלה חשבתי על הפנאסוניק 200 ואז אמרתי, נלך על 1080P והסאניו 2000 זול יחסית ל 1080P האחרים.
תכל'ס ברור שהייתי הולך על הפאנאסוניק 2000 בעיניים עצומות אבל יקר ואישתי תזרוק אותי מהבית...
תודה לעונים.
thom כתב:מישהו מכיר או יודע איך ה SANYO PLV-Z2000
תודה לעונים....
קנית את סניו?
איך הוא? אני נמצא עכשיו באותו מצב כמוך, רק שאת סניו אפשר להשיג כבר ב-1400$, לעומת הפנסוניק שעולה קרוב לאלף דולר יותר.