טוב חברה, מחר רגע האמת, תעזרו לי להכריע בין 2 מסכים
אז ככה, מחר אני הולך לרכוש סופית, יש 2 אפשרויות סופיות:
קודם כל נבהיר את הנתונים והצרכים, מרחק הצפיה הוא 2.75 מ', והצרכים הם 40% כבלים, 40 % מחשב ו 20% PS.
2 האפשרויות הן:
1. טושיבה c3500 37 אינץ.
2.טושיבה 42 c3000 אינץ.
ההפרש במחיר הוא מינימלי, ה 42 אינץ תעלה לי משהו כמו 300 ש"ח יותר, גם ההבדל במסכים לא הכי משמעותי (מבחינה טכנית), הנתונים מאוד דומים, אז למעשה ההבדל העיקרי הוא הגודל, אז למעשה השאלה היא מה עדיף 37 אינץ או 42 אינץ, למרחק הצפייה שלי, כי מבחינת איכות המסך והמחיר ההבדלים זניחים, מה אתם ממליצים לי לקחת? בבקשה אם אפשר כמה שיותר תגובות, כי מחר אני צריך להחליט.
קודם כל נבהיר את הנתונים והצרכים, מרחק הצפיה הוא 2.75 מ', והצרכים הם 40% כבלים, 40 % מחשב ו 20% PS.
2 האפשרויות הן:
1. טושיבה c3500 37 אינץ.
2.טושיבה 42 c3000 אינץ.
ההפרש במחיר הוא מינימלי, ה 42 אינץ תעלה לי משהו כמו 300 ש"ח יותר, גם ההבדל במסכים לא הכי משמעותי (מבחינה טכנית), הנתונים מאוד דומים, אז למעשה ההבדל העיקרי הוא הגודל, אז למעשה השאלה היא מה עדיף 37 אינץ או 42 אינץ, למרחק הצפייה שלי, כי מבחינת איכות המסך והמחיר ההבדלים זניחים, מה אתם ממליצים לי לקחת? בבקשה אם אפשר כמה שיותר תגובות, כי מחר אני צריך להחליט.
נערך לאחרונה על ידי roeish ב 01/04/2008 1:26, נערך פעם 1 בסך הכל.
- tobenary
- חבר ותיק

- תגובות: 2472
- נתן תודות: 67 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
42 ולא תצטער!!!
אני עם אותו מרחק ו 42" מתאים בהחלט!
לגבי סוג הטלויזיות אין לי מושג אם באחת רואים יותר טוב מהשני ולהיפך
תשובתי הייתה ביחס לגודל המסך בלבד!
תתחדש ותהנה
תמונות.
תתחדש ותהנה
תמונות.
מי שנותן-מתמלא
מי שלוקח-מתרוקן
מי שלוקח-מתרוקן
תודה על התגובה המהירהtobenary כתב:42 ולא תצטער!!!
תתחדש ותהנה
תמונות....
ובקשר לתגובה שלך, זה לא גדול מדי 42 אינץ? בשידורי כבלים רגילים אני לא אראה רעש ומריחות נוראיים?
לי הסבירו פה בפורום שלמרחק של 3.5 מטר יספיק 37 אינץ' אז לא נראה לי שמרחק של 2.75מתאים ל- 42 אינץ' זה יותר מידי קרוב.
המרחק אצל חבר שלי בסלון הוא 3.5 מטר ויש לו טלוויזיה של 37 אינץ' רואים מעולה ולא צריך יותר מזה.
הייתי הולך על 37 אינצ' למרחק שלך
המרחק אצל חבר שלי בסלון הוא 3.5 מטר ויש לו טלוויזיה של 37 אינץ' רואים מעולה ולא צריך יותר מזה.
הייתי הולך על 37 אינצ' למרחק שלך
לעומת זאת במאמר שפורסם פה באתר ממליצים על 42 אינץ למרחק של מעל 2.5 מ'itzik_vip כתב:לי הסבירו פה בפורום שלמרחק של 3.5 מטר יספיק 37 אינץ' אז לא נראה לי שמרחק של 2.75מתאים ל- 42 אינץ' זה יותר מידי קרוב.
הייתי הולך על 37 אינצ' למרחק שלך...
- tobenary
- חבר ותיק

- תגובות: 2472
- נתן תודות: 67 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
האמת , השקעתי הרבה בפלזמה שלי, וגם בכבלים
( וכן....חיברתי לפני כבלים מעפנים )
ולא - אני לא רואה מריחות
פלזמה PV60 , 1024X768
אבל האמת שאני ממעיט לראות TV רגילה
רב התוכן שאני רואה הוא 720P
אבל!!! אני עדיין רואה מעט שידורי SDTV , ואשתי דבוקה לשידורי SDTV ( רגילים של יס - דרך RGB )
( וכן....חיברתי לפני כבלים מעפנים )
ולא - אני לא רואה מריחות
פלזמה PV60 , 1024X768
אבל האמת שאני ממעיט לראות TV רגילה
רב התוכן שאני רואה הוא 720P
אבל!!! אני עדיין רואה מעט שידורי SDTV , ואשתי דבוקה לשידורי SDTV ( רגילים של יס - דרך RGB )
מי שנותן-מתמלא
מי שלוקח-מתרוקן
מי שלוקח-מתרוקן
- yaronkle
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5348
- שם מלא: ירון קליין
- נתן תודות: 203 פעמים
- קיבל תודות: 332 פעמים
42 למרחק של 2.75 נראה לי קרוב לשידורי SD.
במקומך הייתי ממתין לפחות עוד שבוע לפני הרכישה.
לא בגלל שישתנה משהוא בשוק אלא שהרושם שלי הוא שאתה מתלבט בדברים הבסיסיים וכנראה שלא בחנת את כל האופציות.
חבל לקבל החלטה נמהרת שאולי תתחרת עליה.
לא בגלל שישתנה משהוא בשוק אלא שהרושם שלי הוא שאתה מתלבט בדברים הבסיסיים וכנראה שלא בחנת את כל האופציות.
חבל לקבל החלטה נמהרת שאולי תתחרת עליה.
אני מחפש לקנות כבר המון זמן, ועשיתי המון שיקולים, ואלה 2 המסכים הסופיים, השאלה פשוט אם אני לא אתבאס שקניתי 37 אינץ אם אני יכול לרגוש 42 אינץ בתוספת זהומה של 300 שקל.yaronkle כתב:42 למרחק של 2.75 נראה לי קרוב לשידורי SD.
חבל לקבל החלטה נמהרת שאולי תתחרת עליה....
תגיד כשמדדת את המרחק צפיה שלך, בדקת מהעיינים נטו או מהספה\קיר\מיטה?tobenary כתב:תשמע. אנשים היום במחשב יושבים מול 19 אינץ' רחב... אז? אתמול ישבתי מול הטלוויזיה במרחק של 2.2 עד 2.3 ואז זה היה גדול מדי. למרחק שלך קח 42 ותתרגל אחרי שבוע. תאמין לי...