כריס קורנל.....מגיע אלינו בקרוב
כריס קורנל....זמר רוק ענק , מוזיקאי גדול ......מהמשובחים שבסצינת המטאל והגראנג' , איש הסאונד גארדן לשעבר.....והרכב האודיו סלייב , מגיע אלינו להופעה בודדת ב 17 ליוני הקרו עם להקתו הנוכחית במסגרת סיבוב הופעות עולמי..
הוא ינגן קטעים מכל הקריירה שלו.כולל מקריירת הסולו שלו.
פרטים נוספים יהיו בקרוב. מחיר כרטיס כנראה יעמוד על 250 ש"ח.וההופעה כפי הנראה בגני התערוכה בת"א.
רפי_א
הוא ינגן קטעים מכל הקריירה שלו.כולל מקריירת הסולו שלו.
פרטים נוספים יהיו בקרוב. מחיר כרטיס כנראה יעמוד על 250 ש"ח.וההופעה כפי הנראה בגני התערוכה בת"א.
רפי_א
בס"ד
אתה האמת . האלבום סולו הראשון שלו היה בסדר
השאר ממש לא.
כולם מחפסים אצלו את בלוק הול סאן....
אף אחד כבר לא ימצא אצלו גרנג'
כניראה שזו הבעיה שלו
ההופעה של איאן בראון הרבה יותר מעניינת אותי אישית....
אתה האמת . האלבום סולו הראשון שלו היה בסדר
השאר ממש לא.
כולם מחפסים אצלו את בלוק הול סאן....
אף אחד כבר לא ימצא אצלו גרנג'
כניראה שזו הבעיה שלו
ההופעה של איאן בראון הרבה יותר מעניינת אותי אישית....
אלבום הסולו הראשון יפה מאוד לטעמי
את השני כבר לא שמעתי. מקווה שהוא יוכל לשלב גם קטעים מסאונדגרדן ו- temple of the dog (אלבום קלאסי שהופק לאחר מות סולן motherlovebone ומשתתפים בו חברי פרל ג'אם+כריס קורנל).
אם הקטעים יהיו ברובם מאודיוסלייב אז לדעתי זו תהיה הופעה מעט מאכזבת.
אם הקטעים יהיו ברובם מאודיוסלייב אז לדעתי זו תהיה הופעה מעט מאכזבת.
אתר הבית שלי - www.ezway.co.il
skook, למה אתה מתכוון "לציבור האמריקאי"?skook כתב:בס"ד
לא הייתי קרוא לזה "הרבה דברים" .... אולי לציבור האמריקאי.
האלבום החדש ממש לא ממולץ.
מאותה סיבה שמחפשים אצלו משהו שכבר לא ימצאו.....
אין מה לעשות, הבן אדם הזדקן מאז שנות ה90, אבל הוא עדיין טוב.
מה שכן, את האלבומי סולו שלו לא שמעתי עדיין, וAudioslave דיי משעממים אותי. אז Soundgarden אהבתי - יש להם עוד אלבומים טובים חוץ מSuperunknown.
אז אולי אתה צודק, אני לא אמצא את Soundgarden וTemple Of The Dog אצלו היום, אבל אי אפשר למחוק את העבר
בס"ד
הדבר האחרון שניסיתי לעשות זה ללמחוק אותו מהעבר.
מה שהתכוונתי זה שאם כבר יש קהל שבאמת אוהב אותו היום אבל באמת.
זה לרוב הקהל האמריקני, שרגיל לסוג מוזיקה כזה יותר מהישראלים שניזונים מהתחתית של הפופ רוק היום דרך התחנה גלג"לצ לצערנו. ובמקסימום ב 88 fm לא נותנים לא במה כי לא יוצאים לו דברים מוצלחים מידי.
ואני חוזר על דבריי
אלבום הסולו הראשון שלו לא רק טוב אלא משובח לדעתי.
הוא אומן מעולה ואני אישית מאוד אוהב אותו.
אולי לא הסברתי את עצמי נכון.
הדבר האחרון שניסיתי לעשות זה ללמחוק אותו מהעבר.
מה שהתכוונתי זה שאם כבר יש קהל שבאמת אוהב אותו היום אבל באמת.
זה לרוב הקהל האמריקני, שרגיל לסוג מוזיקה כזה יותר מהישראלים שניזונים מהתחתית של הפופ רוק היום דרך התחנה גלג"לצ לצערנו. ובמקסימום ב 88 fm לא נותנים לא במה כי לא יוצאים לו דברים מוצלחים מידי.
ואני חוזר על דבריי
אלבום הסולו הראשון שלו לא רק טוב אלא משובח לדעתי.
הוא אומן מעולה ואני אישית מאוד אוהב אותו.
אולי לא הסברתי את עצמי נכון.
אין בעיה skook, הכל למען השיחה
אולי לא הבנתי כי אני לא מאזין לרדיו כבר כמה שנים בגלל המוסיקה הרעועה שיש היום, אז אני חי בעבר בכלל...
נראה, אם יהיה לי הכסף אני אולי אלך להופעה, אבל קודם כל אני אשמע את האלבמי סולו שלו (גם את הגרוע) בשביל לקבל פרספקטיבה...
אולי לא הבנתי כי אני לא מאזין לרדיו כבר כמה שנים בגלל המוסיקה הרעועה שיש היום, אז אני חי בעבר בכלל...
נראה, אם יהיה לי הכסף אני אולי אלך להופעה, אבל קודם כל אני אשמע את האלבמי סולו שלו (גם את הגרוע) בשביל לקבל פרספקטיבה...
אכן בשורה מבעסת.....
שנאמר כגודל הציפיות , כך גודל האכזבה.
חבל חבל חבל....אבל מסתבר שהביטול הוא לא רק אצלנו , אלא כל מסע ההופעות באירופה כולל אצלנו..אבל אומרים שיש תיקווה ואולי בסביבות ספטמבר כנראה הוא ישוב?.
הבחור לא עומד בזמנים עם אלבומו החדש.
אין ספק שקורנל היה ממלא עד אפס מקום את האולם...... ולא פלא שכבר למעלה מ3000 כרטיסים נימכרו...... חודשיים לפני ההופעה.
בכל מקרה מצפה קיץ עמוס יחסית בהופעות. אני יעדכן פרטים של כל ההופעות הצפויות.
רפי_א
חבל חבל חבל....אבל מסתבר שהביטול הוא לא רק אצלנו , אלא כל מסע ההופעות באירופה כולל אצלנו..אבל אומרים שיש תיקווה ואולי בסביבות ספטמבר כנראה הוא ישוב?.
הבחור לא עומד בזמנים עם אלבומו החדש.
אין ספק שקורנל היה ממלא עד אפס מקום את האולם...... ולא פלא שכבר למעלה מ3000 כרטיסים נימכרו...... חודשיים לפני ההופעה.
בכל מקרה מצפה קיץ עמוס יחסית בהופעות. אני יעדכן פרטים של כל ההופעות הצפויות.
רפי_א
- StonedJunglist
- חבר ותיק

- תגובות: 1190
- שם מלא: StonedJunglist
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 22 פעמים
רפי_א תגיד גילמור LIVE IN גני התערוכה