האם שווה לתקן טלויזית טושיבה 29" CRT?
התקלקלה לי טלויזית CRT טושיבה 29". מדובר על טלויזיה 50HZ אבל עם תמונה מצויינת שמשמשת אותי בסלון.
הטכנאי אמר לי שהתיקון שלה יעלה 650 שקל, ואם אני אוותר על התיקון אני משלם על הבדיקה 120 ש"ח.
אני מאוד אוהב טכנולוגיה ואני יודע שבתקופה של מקסימום שנה אני אקנה טלויזיה LCD חדשה.
האם שווה לתקן את הטלויזיה?
אין לי ילדים להעביר אליהם את הטלויזיה. אולי לשים אותה בחדר שינה / עבודה או להעביר אותה למשפחה ברגע שאקנה את ה-LCD.
אז האם כדאי להקדים את הקניה של ה-LCD או לתקן עכשיו ולקנות את ה-LCD כשאהיה מוכן וארוויח את הסכום של התיקון בזה שה-LCD תהיה מדגם יותר מתקדם או תהיה כבר יותר זולה?
אני יודע שההחלטה בסופו של דבר שלי. אבל אשמח לחוות דעת.
הטכנאי אמר לי שהתיקון שלה יעלה 650 שקל, ואם אני אוותר על התיקון אני משלם על הבדיקה 120 ש"ח.
אני מאוד אוהב טכנולוגיה ואני יודע שבתקופה של מקסימום שנה אני אקנה טלויזיה LCD חדשה.
האם שווה לתקן את הטלויזיה?
אין לי ילדים להעביר אליהם את הטלויזיה. אולי לשים אותה בחדר שינה / עבודה או להעביר אותה למשפחה ברגע שאקנה את ה-LCD.
אז האם כדאי להקדים את הקניה של ה-LCD או לתקן עכשיו ולקנות את ה-LCD כשאהיה מוכן וארוויח את הסכום של התיקון בזה שה-LCD תהיה מדגם יותר מתקדם או תהיה כבר יותר זולה?
אני יודע שההחלטה בסופו של דבר שלי. אבל אשמח לחוות דעת.
הסלון שלי קטן כרגע ומרחק הצפיה הוא כ-2 מטר וחצי.
אבל עוד כחודשיים אני אעבור דירה אז אין לי מושג מה יהיה מרחק הצפייה שם. מה שבטוח זה שהסלון יהיה יותר גדול
אני מתכנן על טלויזיה 37-42 כשאקנה את ה-LCD.
הסיבה שלא קניתי עד עכשיו זה כי חיכיתי שהטכנולוגיות החדשות כגון ה-100HZ יתבססו ויוזלו ואיכות הצפיה ב-SD תשתפר במקביל להגדלת מקורות ה-HD שבהן אפשר לצפות.
אני לא מעוניין להוציא סכום מופרז על הקניה. באיזור ה-7000-8000 שקל.
בגלל זה חיכיתי עד עכשיו ולא קניתי.
אבל עוד כחודשיים אני אעבור דירה אז אין לי מושג מה יהיה מרחק הצפייה שם. מה שבטוח זה שהסלון יהיה יותר גדול
אני מתכנן על טלויזיה 37-42 כשאקנה את ה-LCD.
הסיבה שלא קניתי עד עכשיו זה כי חיכיתי שהטכנולוגיות החדשות כגון ה-100HZ יתבססו ויוזלו ואיכות הצפיה ב-SD תשתפר במקביל להגדלת מקורות ה-HD שבהן אפשר לצפות.
אני לא מעוניין להוציא סכום מופרז על הקניה. באיזור ה-7000-8000 שקל.
בגלל זה חיכיתי עד עכשיו ולא קניתי.
650 ש"ח ?!?!?! שלא תעיז לתקן CRT 29" במחיר הזה, תמצא מישהו יותר זול , מקסימום 200 ש"ח לא יותר , או שתקנה כבר LCD (עדיף פלאסמה אם אתה צופה בעיקר בטלוויזיה).
ואת זה אני אומר לך בתור אחד שיש לו CRT 34 100HZ" שטוחה לחלוטין של טושיבה , אכן טלוויזיות מדהימות.
ואת זה אני אומר לך בתור אחד שיש לו CRT 34 100HZ" שטוחה לחלוטין של טושיבה , אכן טלוויזיות מדהימות.
הבעיה במכשיר היא שהמכשיר נדלק (או לפחות עושה קולות של נדלק) אבל המסך נשאר שחור ולא רואים תמונה.
לא זוכר את שם הרכיב שהטכנאי אמר שמקולקל בו. אם זה ממש חשוב אני יכול לברר.
הטלויזיה נקנתה לפני כ-3 שנים. לא זוכר איך קראו ליבואן הדגם. מכיוון שכבר עברה האחריות לא טרחתי לחפש את החשבונית.
לא זוכר את שם הרכיב שהטכנאי אמר שמקולקל בו. אם זה ממש חשוב אני יכול לברר.
הטלויזיה נקנתה לפני כ-3 שנים. לא זוכר איך קראו ליבואן הדגם. מכיוון שכבר עברה האחריות לא טרחתי לחפש את החשבונית.
לדעתי אתה תתקן ,בין אם נגיד כן ובין אם נגיד לאו,וזה גם מה שאתה צריך לעשות,כי זו טלוויזיה אכותית ומכובדת ,והיא לא באה במקום המסך המיועד,אלא בנוסף,רק מה שכן אתה צריך זה לקבל הצעת מחיר אחרת}נוספת ולתקן!
אני יוצא בהנחה שזה 650 שקל ולא מתחיל להטיל ספק בטכנאי. במיוחד כי להתחיל לסחוב את הטלויזיה ממעבדה אחת לשניה ולשלם לטכנאי הזה 120 שקל על הבדיקה יהיה בזבוז של זמן וכסף.
בהנחה שהתיקון הוא של 650 שקל, האם משתלם לתקן או שעדיף להשאיר ועוד כמה חודשים אחרי שאעבור לדירה החדשה לקנות LCD?
(יש לי לבינתיים טלויזיה 21" שהבאתי מהחדר שינה לסלון)
אני רואה שהדעות חלוקות ואין הסכמה לכאן או לכאן.
אני מניח שההחלטה היא בסופו של דבר שלי.
אתם חושבים שיש טעם לשאול את מעבדת הטלויזיות שלקחתי אותה לתיקון אם הם יקנו ממני אותה מקולקלת (לחלקי חילוף או כדי לתקן בעצמם ולמכור ביד 2)?
בהנחה שהתיקון הוא של 650 שקל, האם משתלם לתקן או שעדיף להשאיר ועוד כמה חודשים אחרי שאעבור לדירה החדשה לקנות LCD?
(יש לי לבינתיים טלויזיה 21" שהבאתי מהחדר שינה לסלון)
אני רואה שהדעות חלוקות ואין הסכמה לכאן או לכאן.
אני מניח שההחלטה היא בסופו של דבר שלי.
אתם חושבים שיש טעם לשאול את מעבדת הטלויזיות שלקחתי אותה לתיקון אם הם יקנו ממני אותה מקולקלת (לחלקי חילוף או כדי לתקן בעצמם ולמכור ביד 2)?
סכום כזה -אני לא הייתי משקיע בתיקון CRT.Spook כתב:התקשרתי למעבדה, הרכיב שאמרו שהתקלקל זה המגביר ורטיקל. הוא אומר שהוא נשרף בגלל הג'וק סינק.
לי זה נשמע סינית אבל אני בטוח שזה אומר משהו לכם
האם תיקון של הרכיבים האלה ב-650 שקל נשמע סביר?...
קח בחשבון שהתקלות הללו(כשהן מתחילות)-יכולות להיות בור ללא תחתית..
למה לכ-ל ה-ר-ו-ח-ו-ת (סליחה על הביטוי אבל מישהו צריך לתת לך את הכאפה כאן) לשלם 6-5-0 ש"ח על תיקון של טלוויזית CRT 29" ?? !??! זה אפילו לא 34"
מה ההגיון כאן ? אתה קשור אליה רגשית ? כל הטלוויזיה הזו כבר לא שווה היום חצי מהסכום הזה .
אין שום סיבה הגיונית לשלם סכום כזה על צעצוע כזה !
מצטער אם הייתי בוטה.
מה ההגיון כאן ? אתה קשור אליה רגשית ? כל הטלוויזיה הזו כבר לא שווה היום חצי מהסכום הזה .
אין שום סיבה הגיונית לשלם סכום כזה על צעצוע כזה !
מצטער אם הייתי בוטה.
isotoper, לא מדוייק.
ביד שניה זה פחות או יותר העלות של טלויזיה משומשת בכזאת גודל.
והשאלה היא האם כרגע זה זמן טוב לקנות LCD או שעדיף לחכות שיהיו יותר מקורות HD, ושהטלויזיות היקרות יותר שבהן אין מריחות והתמונה נראית טובה תרדנה במחיר.
להוציא כרגע 650 שקל ולחכות עוד חצי שנה זה לא בטוח בזבוז כסף כי ההפרש שאני אשלם אז על טלויזית ה-LCD יהיה אפילו גדול מ-650 שקל.
והשאלה היא האם כרגע זה זמן טוב לקנות LCD או שעדיף לחכות שיהיו יותר מקורות HD, ושהטלויזיות היקרות יותר שבהן אין מריחות והתמונה נראית טובה תרדנה במחיר.
להוציא כרגע 650 שקל ולחכות עוד חצי שנה זה לא בטוח בזבוז כסף כי ההפרש שאני אשלם אז על טלויזית ה-LCD יהיה אפילו גדול מ-650 שקל.
תקרא שוב מה כתבתי לך קודם..Spook כתב:isotoper, לא מדוייק.
להוציא כרגע 650 שקל ולחכות עוד חצי שנה זה לא בטוח בזבוז כסף כי ההפרש שאני אשלם אז על טלויזית ה-LCD יהיה אפילו גדול מ-650 שקל....
הנ"ל מניסיון