שלום לכולם,
אני מתכוון לקנות HTPC בימים הקרובים ואחרי שהתייעצתי ונסגרתי לגבי מפרט החומרה (תודה לכל העוזרים!) אני עובר לתוכנה.
קראתי כמה וכמה ת'רדים\מדריכים כאן שעוסקים בתוכנות הקיימות והאמת שהלכתי לאיבוד בין כל האופציות. הבנתי מ PIXIES ש VISTA HOME PREMIUM וה ULTIMATE מכילות בתוכן את המדיה סנטר. האם צריך עוד משהו חוץ מרכישת גרסת VISTA כזו כדי למצות את כל הפוטנציאל (אני מתכוון לצפות בתכני HD, להקליט שידורי YES ולצפות DIVX למינהם)?
האם יש מישהו שממליץ על קונפיגורציית תוכנה אחרת מנסיונו?
המון תודה.
תוכנה ל HTPC
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
ל HTPC מספיק Vista Home Premium. ה Ultimate זו מלכודת לפתאים התוספות מתאימות יותר לסביבה עיסקית מבוססת domain מאשר לבית, הצ'ופרים הייחודיים שהובטחו לבעלי Ultimate לא התגשמו והתכונה הייחודית שממש עוזרת בבית - גיבוי וגלגול אחורה של המערכת - מתבצע טוב יותר עם כלים חיצוניים כמו Acronis True Image.
לצפייה בתכני HD תתחיל עם vista נקייה + ffdshow tryout + haali media splitter. תתרחק מחבילות קודקים. אחרי שתצבור נסיון תוכל תמיד להסיר או להתקין תוכנות נוספות.
לצפייה בתכני HD תתחיל עם vista נקייה + ffdshow tryout + haali media splitter. תתרחק מחבילות קודקים. אחרי שתצבור נסיון תוכל תמיד להסיר או להתקין תוכנות נוספות.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.