Pioneer VSX-917S
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
אתה מתכוון יד ראשונה? אז לא ממש. עדיף להשקיע מעט יותר וללכת על ה-101X , יש כמה דגמים מסתובבים גם מתצוגה וממש בזול. ההבדל באיכות ההגברה מהותי ביותר.
סדרת ה-91X וה-81X (אותו מגבר) טובים רק אם מדובר ברמקולים פשוטים או סטליטים עם סאב מוגבר.
סדרת ה-91X וה-81X (אותו מגבר) טובים רק אם מדובר ברמקולים פשוטים או סטליטים עם סאב מוגבר.
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
קודם כל המון תודה על התגובה!
האמת שהרמקולים שאני מתכוון לחבר הם סאטאליטיים..
אני עדיין מתלבט בין Klipsch Quintet II לבין Polkaudio 6750. האם לרמקולים מסוג זה תהייה זו בחירה טובה?
ואם לא מומלץ, תוכל לפרט יותר מדוע?
ושוב, המון תודה! ממש מעריך את העזרה!
האמת שהרמקולים שאני מתכוון לחבר הם סאטאליטיים..
אני עדיין מתלבט בין Klipsch Quintet II לבין Polkaudio 6750. האם לרמקולים מסוג זה תהייה זו בחירה טובה?
ואם לא מומלץ, תוכל לפרט יותר מדוע?
ושוב, המון תודה! ממש מעריך את העזרה!
כן, מדובר על חדר קטן.
בכל מקרה, אני בוחן אפשרות של להוסיף כסף ולקחת את האונקיו 605 שהבנתי שהוא מצויין.
אז אני ארחיב את השאלה לכיוון הרמקולים -
אם הולכים על סטליטיים, מה נחשב טוב יותר מאלו שכתבתי בהודעה הקודמת?
שוב, המון תודה!
בכל מקרה, אני בוחן אפשרות של להוסיף כסף ולקחת את האונקיו 605 שהבנתי שהוא מצויין.
אז אני ארחיב את השאלה לכיוון הרמקולים -
אם הולכים על סטליטיים, מה נחשב טוב יותר מאלו שכתבתי בהודעה הקודמת?
שוב, המון תודה!
- danlior
- חבר מכור קשה

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=589084
מאוד מומלץ. זה עם ה-605 יתנו לך סאונד שיפתיע אותך. מה שכן, לא מומלץ ללכת עליהם עם הפיוניר 917 ומטה.
הנה דיון שהיה לי עם אורי בנושא:
מאוד מומלץ. זה עם ה-605 יתנו לך סאונד שיפתיע אותך. מה שכן, לא מומלץ ללכת עליהם עם הפיוניר 917 ומטה.
הנה דיון שהיה לי עם אורי בנושא:
בהחלט יש משהו בדבריו אך רק אם יש לך מגבר איכותי.אתה באמת משווה מערכת שיש לכל רמקול בה טוויטר 1" אלומניום מדהים , לעומת טוויטר מפלסטיק בשופר קטנטן ולא נכון משהו של קלפיש.
על ההבדל בעיצוב אין בכלל עוד מה לדבר.
את הסאב של המורדנט שמעת?
80RMS זה המון. אנשים חיים בסרט.
מבחן השוואתי בו המורדנט יצאו שווים בשווים למערכות של רמקולים רצפתיים ומלאים.
http://www.homecinemachoice.com/pdfs/HC ... CC_130.pdf
והשורה התחתונה והברורה מדיי.
קליפש מתומחרים הזוי לגמריי בארץ אי אפשר להשוות.
הקליפש עולה בחו"ל עד 400 דולר.
המורדנט מתחילים ב 800 דולר.
פשוט הקליפש מתומחר גבוהה מאוד. הם ממש אבל ממש לא שווים את זה....
שוב תודה על העזרה!
תראה, אני בתקציב מוגבל (שגם ככה כבר מתחתי לטובת העניין).
הציעו לי במחיר של 7000 ש"ח רסיבר אונקיו 605 ו-Polkaudio RM6750. הבנתי שזה מחיר מצויין ושהרסיבר גם הוא מעולה.
לצערי, אין לי הרבה מקום לתמרון, כי אם אני מחליט שאני לא הולך על ההצעה הזו, אם אקח את הרסיבר לבד וסט אחר של רמקולים או להפך, ייצא לי הרבה יותר יקר מ-7000 ש"ח.
אז שאלתי היא, האם כדאי? אני הולך יותר מאוחר היום לשמוע את הרמקולים האלה בחנות, אבל אשמח לקבל גם את דעתך עליהם!
האם הם נחשבים טובים יותר/פחות מה-QUINTET (שלפי דבריו של אורי לא הכי איכותיים). איך הם בהשוואה למורדנט? בגדול הבנתי שפולקאודיו חברה טובה.
המון תודה על הסבלנות והעזרה!
תראה, אני בתקציב מוגבל (שגם ככה כבר מתחתי לטובת העניין).
הציעו לי במחיר של 7000 ש"ח רסיבר אונקיו 605 ו-Polkaudio RM6750. הבנתי שזה מחיר מצויין ושהרסיבר גם הוא מעולה.
לצערי, אין לי הרבה מקום לתמרון, כי אם אני מחליט שאני לא הולך על ההצעה הזו, אם אקח את הרסיבר לבד וסט אחר של רמקולים או להפך, ייצא לי הרבה יותר יקר מ-7000 ש"ח.
אז שאלתי היא, האם כדאי? אני הולך יותר מאוחר היום לשמוע את הרמקולים האלה בחנות, אבל אשמח לקבל גם את דעתך עליהם!
האם הם נחשבים טובים יותר/פחות מה-QUINTET (שלפי דבריו של אורי לא הכי איכותיים). איך הם בהשוואה למורדנט? בגדול הבנתי שפולקאודיו חברה טובה.
המון תודה על הסבלנות והעזרה!
- danlior
- חבר מכור קשה

אני לא כל כך מבין את הבעיה - המחיר של המורדאנט כ-4000 ש"ח ואת ה-605 אפשר להשיג היום ב-3600 ש"ח. חריגה גדולה אין לך.
הפולק טובים אך לדעתי הקליפש טובים הרבה יותר. עשה לעצמך טובה ולך לשמוע את שלושתם. הם מאוד שונים זה מזה וחשוב לך להחליט לפי טעמך האישי. מבטיח לך שתראה שאחד מהם ישמע לאוזניך טוב יותר מהשאר במידה מהותית. אל תתעצל
הפולק טובים אך לדעתי הקליפש טובים הרבה יותר. עשה לעצמך טובה ולך לשמוע את שלושתם. הם מאוד שונים זה מזה וחשוב לך להחליט לפי טעמך האישי. מבטיח לך שתראה שאחד מהם ישמע לאוזניך טוב יותר מהשאר במידה מהותית. אל תתעצל
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"