פלזמה פיוניר דגם 428xg
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
אי אפשר ממש להשוות כי זה לא אותם דגמים, XG זה דגם אסיאתי (או סיני, לא יודע)
ט.ר. מביאים דגמים אירופאים רגילים
ט.ר. מביאים דגמים אירופאים רגילים
אם אתה לא יודע,אז למה אתה סתם כותב???michael123 כתב:אי אפשר ממש להשוות כי זה לא אותם דגמים, XG זה דגם אסיאתי (או סיני, לא יודע)
ט.ר. מביאים דגמים אירופאים רגילים...
לא קיים דבר כזה שמסך של פיוניר מיוצר בסין (זה לא פנסוניק......)
המסכים שונים אחד מהשני אך ורק בסוגי החיבורים (S-VIDEO במקום SCART,וקומפוננט אחד נוסף)
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
ספציפית פיוניר אני לא יודע.
אבל היה פה סיפור עם אחד שהיה לו פלזמה של LG.
הבעיה עם י.שלום:
מכיוון שהוא לא יבואן רישמי אז אין לו מעבדה מורשה ולדעתי הוא לא מחזיק חלקי חילוף במלאי(לפחות לא חדשים)
שנית, שמעתי שמבחינת מתחים הפלזמות שהוא מביא לא בדיוק מתאימות לארץ.
והכי חשוב, בתום האחריות של י.שלום, נניח ויש לי בעיה במסך, אז אתה תפנה ל..................מעבדה של ט.ר שלא בטוח יסכימו לתקן לך את המסך ואם כבר אתה תשלם סכום רציני.
בעל חנות מוכרת אמר לי שט.ר מחייבים אותך לאחר תקופת האחריות רק על עלות החלק וסכום סימלי על בשירות במעבדה.
אבל היה פה סיפור עם אחד שהיה לו פלזמה של LG.
הבעיה עם י.שלום:
מכיוון שהוא לא יבואן רישמי אז אין לו מעבדה מורשה ולדעתי הוא לא מחזיק חלקי חילוף במלאי(לפחות לא חדשים)
שנית, שמעתי שמבחינת מתחים הפלזמות שהוא מביא לא בדיוק מתאימות לארץ.
והכי חשוב, בתום האחריות של י.שלום, נניח ויש לי בעיה במסך, אז אתה תפנה ל..................מעבדה של ט.ר שלא בטוח יסכימו לתקן לך את המסך ואם כבר אתה תשלם סכום רציני.
בעל חנות מוכרת אמר לי שט.ר מחייבים אותך לאחר תקופת האחריות רק על עלות החלק וסכום סימלי על בשירות במעבדה.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
- michael123
- חבר מכור קשה

כבר נרשמת ל-BERLITZ?gameboy כתב:אם אתה לא יודע,אז למה אתה סתם כותב???michael123 כתב:אי אפשר ממש להשוות כי זה לא אותם דגמים, XG זה דגם אסיאתי (או סיני, לא יודע)
המסכים שונים אחד מהשני אך ורק בסוגי החיבורים (S-VIDEO במקום SCART,וקומפוננט אחד נוסף)...
לא.michael123 כתב:כבר נרשמת ל-BERLITZ?gameboy כתב:אם אתה לא יודע,אז למה אתה סתם כותב???michael123 כתב:אי אפשר ממש להשוות כי זה לא אותם דגמים, XG זה דגם אסיאתי (או סיני, לא יודע)
המסכים שונים אחד מהשני אך ורק בסוגי החיבורים (S-VIDEO במקום SCART,וקומפוננט אחד נוסף)......
- michael123
- חבר מכור קשה

מה זה קשור פנסוניק עכשיו?gameboy כתב:לא.michael123 כתב:כבר נרשמת ל-BERLITZ?gameboy כתב:אם אתה לא יודע,אז למה אתה סתם כותב???michael123 כתב:אי אפשר ממש להשוות כי זה לא אותם דגמים, XG זה דגם אסיאתי (או סיני, לא יודע)
המסכים שונים אחד מהשני אך ורק בסוגי החיבורים (S-VIDEO במקום SCART,וקומפוננט אחד נוסף).........
זה באמת דגם אסיאטי, ו-SCART זה די רצוי.. מה יש לעשות עם קומפוננט?
אם היה HDMI במקום...
יש רמקולים אינטגרלים לדגם הזה?
תתפלא,אבל יש מה לעשות עם כל חיבור נתון.michael123 כתב:מה זה קשור פנסוניק עכשיו?gameboy כתב:לא.michael123 כתב:כבר נרשמת ל-BERLITZ?gameboy כתב:אם אתה לא יודע,אז למה אתה סתם כותב???michael123 כתב:אי אפשר ממש להשוות כי זה לא אותם דגמים, XG זה דגם אסיאתי (או סיני, לא יודע)
המסכים שונים אחד מהשני אך ורק בסוגי החיבורים (S-VIDEO במקום SCART,וקומפוננט אחד נוסף).........
זה באמת דגם אסיאטי, ו-SCART זה די רצוי.. מה יש לעשות עם קומפוננט?
אם היה HDMI במקום...
יש רמקולים אינטגרלים לדגם הזה?...
נדמה לי שרשמתי שזה דגם זהה לדגם האירופאי מלבד החיבורים...
כנראה שצריך לשלוח אותך לאולפנה להבנת השפה העיברית
- michael123
- חבר מכור קשה

מר gameboy,
מטרת השרשור היא להסביר לבנאדם את היתרונות או חסרונות של הפתרון.
במקרה זה, אולי כדאי שתסביר גם כי הוא יצטרך את ה-transcoder, לא?
מטרת השרשור היא להסביר לבנאדם את היתרונות או חסרונות של הפתרון.
במקרה זה, אולי כדאי שתסביר גם כי הוא יצטרך את ה-transcoder, לא?
- michael123
- חבר מכור קשה

אם אתה הולך לחבר את הטלויזיה דרך SCART שזה החיבור הטוב ביותר ל-SD (למשל YES MAX), אז הדגם הזה לא כ"כ מתאים על פי מה ש-gameboy הסבירsimi כתב:הפלזמות מתיאימות לארץ לא לאירופה מיוצרות ביפן גם אני שמעתי מחנויות יש להם מחויבות לטר להכפיש לכן אני שואל האם זה באמת כך...
אפשרי לחבר באמצעות מתאם(אותו טרנסקודר שהוזכר למעלה).michael123 כתב:אם אתה הולך לחבר את הטלויזיה דרך SCART שזה החיבור הטוב ביותר ל-SD (למשל YES MAX), אז הדגם הזה לא כ"כ מתאים על פי מה ש-gameboy הסבירsimi כתב:הפלזמות מתיאימות לארץ לא לאירופה מיוצרות ביפן גם אני שמעתי מחנויות יש להם מחויבות לטר להכפיש לכן אני שואל האם זה באמת כך......